17

До 18

преди 3 години

Ами надявай се, то надеждата умирала последна! Осъзнайте се и свиквайте с новите реалности, защото колкото и да не искате и да го отричате, животът от тук нататък няма да е същия, какъвто беше до сега!

16

Анонимен

преди 3 години

Да се надяваме, че на есен вече ще има лекарства и след една реимунизация вирусът ще започне тотално да изчезва от Европа

15

Анонимен

преди 3 години

Е споко де!Това беше само подготовка.Ще пуснат нов вирус и маските няма да помагат,а ще са необходими противогази и специално облекло.Правят се нови ваксини за още непуснат вирус.

14

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

"Кофти вирус. На всеки 20-21 излекувани има един починал." Да предположим, че вярваме в пандемията , във вируса , във великите му изследователи, математици и загрижени филантропи и политици. Та ако им вярваме скоро излезнаха данни, че в Бг близо 1,5 млн са заразените, та колко процента са починалите от вируса? Да не говорим, че голяма част от тези починали изобщо не са конкретно от Ковид? Та около 1%И това в престъпно управление и здравна система! Толкова за вирОсъ!

13

Анонимен

преди 3 години

Събота, неделя - няма значение. За малко повече от година починаха официално над 17 000 българи, а според НСИ за тоя период са двойно повече. Вчера някой спореше, че не било една година, а 15 месеца. Само си спомнете, или отворете НСИ за да видите жертвите за миналите март и април. Брояха се на пръстите на ръката. На практика масовият мор започна през октомври миналата година. Един български град изчезна пред очите ни, а някои хора продължават да се гаврят.

12

Анонимен

преди 3 години

Вирусът отстъпва, но бавно. Ваксинацията напредва, но бавно. Да видим какво ще става на есен

11

Анонимен

преди 3 години

Великата ни здравна система.С която се гордеят мутрата и минисъра му-ботокс.

10

Анонимен

преди 3 години

Кофти вирус. На всеки 20-21 излекувани има един починал.

9

Станишката

преди 3 години

Добро Утро, .....! Вие си знаете.

8

До 5 Додо

преди 3 години

Не се опитвай да се правиш на умен. Има достъпна за всички статистика, която показва различие в броя на заразените и починалите през всичките дни на седмицата. Примерно починалите в неделя са повече от починалите в събота.

7

Анонимен

преди 3 години

Има повишение на броя на починалите за последните седем дни спрямо предишните седем дни. Сега са 497 починали за последните седем дни, а предишните седем дни бяха 447.

6

Овчи

преди 3 години

Това е биологично оръжие с цел изтребление и редуциране на човечеството. Пръскат го със самолети. И на гергьовден летяха хиликоптери из България. Ами нали парада е в София а те обикалят и пръскат и днес рак умрели

5

Додо

преди 3 години

Чакай, чакай малко......да не би да е вторник? И да не би списващите тук да са абсолютно ретaрдирани, за да не си дават сметка, че вече повече от година, във вторник сутрин, данните за заразени и починали рефлектират случаите от петък до понеделник.

4

до 2

преди 3 години

Е какви са тези усреднявания на смърт?Това да не ти е свинско със зеле и ти да си ял свинското,а аз зелето и накрая общо средно сме яли свинско със зеле.

3

Анонимен

преди 3 години

17045 официално регистрирани починали от Ковид-19, а реално вероятно са над 50000.

2

Анонимен

преди 3 години

За последните седем дни имаме 779 нови случая средно на ден и 71 починали средно на ден. По починали на човек от населението сме на четвърто място в света за последните седем дни

1

Анонимен

преди 3 години

555 болни са в интензивни отделения,те са важните и трябва да се следят.Колко нови заразени са открили е без никакво значение,освен за статистиката.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Важно е масовата ваксинация да се случи бързо.Този вирус е направен от човек-ФАКТ!