64

Анонимен

преди 3 години

Пълна трагедия...Няма такава държава...Бог да ни е на помощ.

63

Анонимен

преди 3 години

"българското правителство в последните години инвестира изключително много в образователните система и инфраструктура, постигна двойно увеличение на учителските възнаграждения и бе положена основата за успешно онлайн обучение във всички класове."Само истински Колос и Гений може да каже такива приказки!

62

Анонимен

преди 3 години

Мая Манолова Премиер!!!

61

Анонимен

преди 3 години

Заслужава да го обесят с краката надолу и всички да минат и да го заплюят.По его и гьонсуратлък си съперничи с Мусолини.

60

Анонимен

преди 3 години

На този какво му разбира манерката?Не е ли филии с мас и кютек, да не го занимават.Бабаит...

59

ГЕРБ

преди 3 години

ПИЛИ, ЯЛИ, ПЕЯЛИ, А КОГА ДОШЛО ВРЕМЕ ДА ПЛАЩАЕТ ВСИЧКИТЕ ПЛАКАЛИ. А ПОСЛЕ ПОБЕГНАЛИ. ОПИТАЛИ СЕ, ДЕ, НО НАПРАЗНО

58

Анонимен

преди 3 години

ОтвратителнаГаднаМутра!!!Вземай си партакешите и марш в затвора, идеот!!!

57

Жоро

преди 3 години

До 85. Това *** виц ли е, машата за поръчки на Черепа е аут, до дни излизат записи на Маямата и Чери. Борисов е DEA и чисти руските проксита, като Черепа, от трафика. Шиши реди коалиция Герб, ИТН и ДПС. Радев и ченгетата са чао.

56

Анонимен

преди 3 години

Боре дигна мерника на несъвестните европейски правителства и народи които неинвестират в модернизацията на учебния процес. Оказва се обаче че той развива проблема не в една, а в 3 посоки: Той споделя достатъчно дипломатично и императивно с голяма и дълбока и широка компетентност в какво и най вече защо инвеститорите да инвестират в дигиталните инструменти, в модернизация на учебния процес и в обучение на самите учители.Той се готви за Президент на Унията не защото иска а защото може.

55

Иван Пилето

преди 3 години

Иван Ангелов/Пилето каза за Борисов ,си поръчва момичета за много повече от 5000 лева.Иван Ангелов е един от най-приближените до Борисов бизнесмени и редовно играят карти.Как Борисов може да си позовли да плаща толкова на момичета с премиерска заплата?

54

Жоро

преди 3 години

Ако арестува Борисов, Радев си вкарва автогол, ако не го арестува, значи компроматите са фейк. Чалгаря заменя Борисов в играта на DEA и Козяк. Коалиция Герб, ИТН и ДПС след изборите. Радев и ченгетата аут. Борисов излиза от политиката, но не и от играта. Заедно с Чалгаря и ДПС запазват властта.

53

Калоян

преди 3 години

Това ли е е най-интересната новина, свързана с Борисов от днешния ден? Едва ли. Благодаря ви за неинформираността.

52

Ц. Софийски Затвор

преди 3 години

Бай Ставри:Това е бъдещата ми булка. Ще се женим някъде към края на годината и ще останем заедно докато смъртта ни раздели.

51

Bond

преди 3 години

"Борисов: Държавите да инвестират в модернизация на учебния процес.".....и задължително да се включи Винету 1-ви том в учебната програма

50

Чао Боце

преди 3 години

Момчето си отива.

49

Жоро

преди 3 години

Сценарият на DEA включва, отразяване на опит за преврат. Чалгаря с американците и Шиши. Няма как да успее руски опит за преврат.

48

Анонимен

преди 3 години

Ние учебен процес нямаме от 40г . Цялата система е бъркоч от нафталин и слаби преподаватели. Неизкарва никакъв продукт, а има големи вложения. Но няма проблеми всички родители продължавайте да мълчи те и да врякате, колко важно било под игото и 100 глупости , къде се учат. После децата ви,ще берат ягоди и ще бягат по света. Защото нестават за нищо :))

47

Баба Гинка

преди 3 години

Бойче, извинявай, пише ти баба Гинка от Кърджалийско. Искам да пратя яйца на братчедката Фатма дето я изселиха в Турция по Възродителния процес. Обаче турските митничари ми спряха пратката. Може ли да се обадиш да я освободят, че ще се разва;ят яйцата?

46

Анонимен

преди 3 години

Модела Борисов е осъден на смърт,защитаващите го не подозират опасността

45

Анонимен

преди 3 години

Чалгаря,Радев,и черепа с нищо без българския гласоподавател,и гласоподавателите правят преврат