129

до Българин

преди 3 години

има ги на сателит споко

128

Анонимен

преди 3 години

Русия е сред най-реномираните автори и производители на ваксини от най-малко100 години.

127

Анонимен

преди 3 години

Чебурашник сакаш Сталинград, скоро ще имаш Сталинград, щом още живееш още в соца, ама не е ясно къде ще се криеш.

126

Анонимен

преди 3 години

До пърделникЪ. Като Гледам на АЗ-а се падна москвича, а засега Спутника върви към мерцедес категория. АЗ-а даже и в УСА го забраниха за производство докато не приключат разследванията.

125

СъвеЦки Пърдялник

преди 3 години

Все едно да имаш избор между три леки коли - Масквич - Мерседес - Джагуар - респективно Спутник - Файзър - Астра Зенека и да избереш първата от тях.След подобен избор е повече от желателно закупчикът на Мосю афтамабиль да се консултира с водещи клинични психиатри и психотерапевти. Така и с ваксината на най-големите джуджета.Който иска Спутник да го изстрелят за Масква или Свети Сталинград, за да се боцне с братската ваксина.Успех тавагишчи !

124

Анонимен

преди 3 години

До 151 На 1 март Словакия получи 2 млн дози ваксини Спутник, 46 ампули от нея бяха изпратени за тестване в сертифицирана лаборатория в Унгария. Вчера лабораторията в Унгария потвърди надеждността на руската ваксина срещу коронавирус "Sputnik. По-рано премиерът на Словакия Едуард Хегер заяви, че ако тестването на рускита ваксина в сертифицираната лаборатория в Унгария завърши успешно, "Sputnik V" ще бъде одобрен за употреба в републиката.

123

Крокодила Гена

преди 3 години

Само да пита тази агенция ИАЛ нямала капацитет да одобрява ваксиниТа въпроса е какво може да одобрява ?И щом няма капацитет защо плащаме заплати на някакви тиквички ?Или могат само кондоми да оценяват ?

122

Анонимен

преди 3 години

до 145Е то е официално извесно ,че в руската използват човешки аденовирус и също е известно при втора доза слагат втори аденоворус за да не възпроизвежда първия.Това е тяхна информация.Но като цяло е нон сенс!Докато сложат втория първия вече се е възпроизвел,а кой ще спре втория?Изобщо векторните и Астра Зенека вкл.и там има проблеми.

121

Анонимен

преди 3 години

До Анонименименно витамин с и вода искаме за ваксина...това е ваксината за грип, а не рнк отрови бавна смърт до 5 години

120

до Само питам

преди 3 години

само ти казвам почеаш да пишеш неадекватно

119

Анонимен

преди 3 години

до Истинатабреййй целия сват ти докладва за ваксините и все проблеми дъс спутника, ти да видиш как са се прекарали, ама не знаят Български да прочетат нашия гуру на ваксините пид ник Истината, трябва да го смениш на Ваксината

118

Анонимен

преди 3 години

Словакия отказа Спутник след като установи ,че съдържанието не отговаря,има други съставки ,оригинална е само опаковката.А бяха купили огромно количество, което се налага да изхвърлят.Щом си позволяват да тровят хората в други държави,на нищо не прилича!Австрия вероятно ще произвежда,но едва ли ще се прилагат в страната.

117

Анонимен

преди 3 години

че руската ваксина е витамин С + водавсеки може да си я направи по рецепта на Мънгъров

116

Анонимен

преди 3 години

Тука решения без ЕС и САЩ нямаме право да взимаме. Колония от третия свят.

115

до Истината

преди 3 години

ми ще вярвам щом. още 40 държави са повярвали.

114

Антиваксър

преди 3 години

Ей язък, тъкмо се бях навил да се бодна със Спутник за зелен паспорт, защото ми казаха, че е гола вода, а сега ще си остана "безваксиниран"

113

Анонимен

преди 3 години

До тоя никой дето това му е ника! Като искаш да излезеш от ЕС първо пиши на кирилица, а не на латиница турченце! Проблема на вас турчетата ви е че като сме в НАТО не можете да ни прилапате, понеже сте длъжни да бъдете приятели, ама не сте! Другото което е, че като ние сме в ЕС, никога няма да ви оставим без да си платите за Беломорска Тракия, от което следва че няма да влезете в ЕС никога! Така, че разбирам защо така пищиш да излизаме от НАТО и ЕС, но на турци не ойдисвам!

112

до 141

преди 3 години

хайде разберете се с тази Бразилия защо е отказала. Малко факти. Бразилия обявява няма да купуваме руска еаксина. И толкова, три дни мълчание, никакво обяснение. На червъртия ден една пишман професорка от САЩ излуза с изавление че ваксината на руснаците има жив вирус. Е хайде стига с тези постановки и съвпадъци. Хептен за простии ни имат вече.

111

до Исгината

преди 3 години

да бе, точно на теб ще повярваме

110

nikonik

преди 3 години

До АнонименУмнико, Британия е част (основата) на Британската общност. Прочети кои държави влизат там и каква част от света покриват. Ако беше вредно за тях никога нямаше да излизат от ЕС. Това че се е решило за излизането от ЕС в деня на референдума и че са го решили гражданите с референдум е за наивни "умници" като теб....