63

излъжи един народ

преди 3 години

Слави Чалгаря съсипа държавата и уреди ДПС с нов Изборен кодекс по бързата процедура

62

чао Курни

преди 3 години

БСП на следващите избори ще са около 5%

61

“ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕ

преди 3 години

ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА НА СЛЕДВАЩИЯТ РАМАДАН ФРЕНСКИ ИМЕНА ЛИ ЩЕ ПРИЕМЕТЕ ЗАЩОТО МЕСТАН БЕШЕ ФРАНКОФОН А ДОГАН РУСОФИЛ КАКВИ ИМЕНА ЩЕ СИ ИЗБЕРЕТЕ ТОЗИ ПЪТ РУСКИ ИЛИ ФРЕНСКИ ИЛИ ФЕСА ЩЕ ВИ ПОКАЖЕ ИНТЕРЕСА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

60

Анонимен

преди 3 години

До Слави е Болен: Болеста е ясна - наркотична зависимост!

59

отровна гад

преди 3 години

В момента ставаме свидетели на държавен преврат. Подготвян поне от две години.Румен Радев се готви да управлява държавата със служебни правителства до откат!

58

Анонимен

преди 3 години

Руският агент и Техноимпексова разиграват театро

57

Свободно

преди 3 години

Аз се радвам, че така стана. Протестърското безсилие лъсна с пълна сила. Единственото, което успяха и имаха време да направят бе да осигурят безконтролно гласуване на НЕБЪЛГАРИ във всеки дюкян в Анадола. Дотам им стигнаха силите. Загубиха времето и парите ни. На лято народа ще ги накаже. Нито проектокабинет, нито министри от болният чалгар. Когато разполагаш със комплексирани сценаристи, баба мика и една шахматистка някак си беше ясно. Да се разпускат още от петък, да не харчат повече парите ни.

56

Слави е Болен

преди 3 години

Ако не беше болен, щяха да ни го покажат. Факта че го крият от живи интервюта, а пускат режисирани неща фейсбук не говори добре.Болеста не е корона. Говори се за мозъчна склероза или нещо подобно.

55

Слави е Болен

преди 3 години

Ако искат да съществуват от ИТН ще трябва да се научат да съществуват без Слави. И то бързо.

54

Анонимен

преди 3 години

Бойко ако спечели - емигрирам. Много са злобни хорицата в София.

53

отровна гад

преди 3 години

Бойко Борисов ще спечели предсрочните избори, а наесен и президентските!

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47Защо не си каже? Нали ще носи откритост и честност? Хората се афишират СПИН-а, рак в напреднал стадий и прочее. Отдавна не е срамно. Изберателят има право да знае кого избира и ще може ли избраният да си изпълнява функциите.

51

Анонимен

преди 3 години

Цените скачат, заплатите извън тези на ИТ, калинките и политиците - не. Който и да дойде глупавия народ ще обвини него за това, а не Герб и желанието им за Еврото, коронакризата и алчните производители.

50

РАДЕВ,

преди 3 години

ВИДЯХТЕ ли ВДИГНАТИЯТ ВИ юмрук какви БЕЗХАБЕРНИЦИ ДОКАРАБЕЗОТГОВОРНИ.КАК да гласуваме за ВАС...

49

Анонимен

преди 3 години

До АзНещо като Майкъл Джексън, значи. На нашенско ниво.

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47Защо се захваша тогава? Или името му да работи, за да прокара други? А проектът е негов. Всички говорят еднолично за него, не за някаква партия.

47

Анонимен

преди 3 години

ДО СЕГА КОМУНИСТИ ДАВАТ ВЛАСТТА С КРЪВ- КАКВО СЕ СЛУЧИ- ИЗТЪРГУВАХА ЛИ БЪЛГАРИЯ- ЗНАЧИ ЛИ ЧЕ СМЕ НА КРАЧКА ОТ ЕВРАЗИЯ.

46

от северозапада

преди 3 години

Славчо си сака "бело" и вече не става! Тия мишоци - сценаристи измислени, му се качиа на главата и са за пребиванье, оти излъгаа сума ти народ!!

45

Аз

преди 3 години

До 47Слави не е болен, Слави е хипохондрик, който си мисли всеки ден, че умира. Такива като него живеят до 90г. Крие се, защото го е страх да излезе навън. Той на чист въздух не е излизал от 15г. От охраняема сграда в джип и обратно. Ей това му е живота. Не казвам, че не е искрен в това, което говори, но е сбъркан психически от години. Затова и изгони всички свои приятели през годините от параноя.

44

Анонимен

преди 3 години

Слави можеше и да излезне от него политик, ако беше здав.Всичко това е в конюктив. Можеше, беше, би било.Факт е че Слави е прекалено болен за политиката.