31

Анонимен

преди 3 години

Станишката получава огромна заплата и живее в Люксембург ,но е прав за тая

30

Ха-ха

преди 3 години

Ако останеше до СерГея и Свинаря-сега БСП щеше да прави Борисов 4

29

Анонимен

преди 3 години

Аз питам ,,бореца за правда"Станишев.Защо чак сега като се гътна каруцата на БСП взимаш отношение по този въпрос?Защо не го направи лятото?МАЙ РАЗЧИСТВАШ ЛИЧНИ СМЕТКИ.В момента с този коментар по никакъв начин не помагаш на партията си,а ги компроментираш и мисля,че го правиш умишлено.

28

Спас Гърневски

преди 3 години

Тома , Биков , давай да бягаме в друга партия , то не останаха много където не сме били !

27

Не разбрах

преди 3 години

какво има в предвид, че Нинова жертвала Радев. Тя ли го кара да размахва юмруци и да да вика Мутри вън? Значи ли това че разните му там Божковци, Бабикяни и Галевици-Дончевици са се накачулили върху Нинова и президента? Интересно...И значи ли това че ИТН и ДБ са проекти на ГЕРБ или ДПС... и на кой от двамата? Може би по-скоро на ДПС, които с тях искат да изнудват Борисов за порции?

26

Анонимен

преди 3 години

Нямате СРАМ от ХОРАТА и СТРАХ ОТ БОГА!

25

Зоро

преди 3 години

Че кой пък броял бспту за опозиция? То се видя на изборите! Повече ги броят за втори ешелон на герб (един вид резервна гума на БКП).

24

Да , ама не !

преди 3 години

И Десислава Атанасова , КРЯКА ПОСТОЯННО , КАРАЯНЧЕВА КРОТНА , УДАРИ Я ПОЛИТИЧЕСКАТА КРИЗА .Нека да сменим малко крякането с други !

23

Анонимен

преди 3 години

Станишев, вземи си Йончева и се завийте с Истамбулската конвенция!Точно ти, който направи всичко възможно да разцепиш БСП нямаш право да говориш! Не си спомням да имаш спечелени избори, не спомням да си направил нещо в полза на БСП!Не си направил едно обръщение към избирателите на БСП! Вместо това ти и твоите подгъзници ходехте и рушахте местните организации! Пей в хора на Борисов и не се обаждай от коневръза!

22

брей ,бре !?

преди 3 години

Като при СОЦА , включваш ютията и тя започва да говори за Борисов , а преди същата говореше за Живков !

21

''ТЕ'

преди 3 години

До Е те затоваАко има мажоритар , то те няма да са там , но тъй като те сами си правят законите , затова се е напълнил Парламентта , с МЕНТЕТА !Кой прави реформи против себе си ?

20

до електра

преди 3 години

А нас питаш ли ни 12 г. какво ние?Ти само за един ден си се отвратил/а с неприятните за теб лица,а ние 12 г.не смеем да гледаме сутрешните блокове,без значение по коя тв-първо само бб,след това томчо бикчов,дето щеше да затваря бб,шута гърневски-мазен мазен комунист,тодоров,който заплаши журналист че щя я уволни,ако продължа трябва да ми открият специална секция,защото няма да ми стигнат символите...

19

Чери

преди 3 години

Няма свършване на всякакви взаимни обвинения.Говорят само за себе си и не се чува глас как да се подобри държавната уредба.Смешници!

18

Даа!

преди 3 години

Гордостта на България :--Станишев , Плевнелиев , Цветанов , Цачева , Костов , Овчаров , Доган , Нинова , Найо Тицин , Паси , ..... И Бойко !Да ти умре коня от гъдел !

17

Е те затова

преди 3 години

трябва да има МАЖОРИТАРНИ избори - всеки да си знае силата и подкрепата, а не взаимно да се ядат кой е по-по най. А който не е най. Народа дето го е збрал да може да направи една подписка и да го махне от шведската маса. Иначе само се боричкат за листи, купуват, подкупват за да си осигурят място където да папкат. Превърнаха политиката и управлението на държавата в бащиния.

16

Анонимен

преди 3 години

Абе МаяМя къде е? Никаква не е кукуритала днес. Нетипично е за нея

15

Анонимен

преди 3 години

Нинова не е по-различна от Галева или Татяна Дончева - тези трите са така наречените остриета на БСП, създадени бяха да ходят да плюят w сутрешния блок по телевизиите по Герб преди години.

14

ЗАЩО ?

преди 3 години

Защо търпите още Нинова , тя РАЗЦЕПИ ПАРТИЯТА И ПРОГОНИ ЕЛЕКТОРАТА !Да се връща в СДС-то !

13

Стамбата

преди 3 години

Шоуто е големо :)Всеки гледа да си заслужи хонорара:)

12

Как защо ?

преди 3 години

Нинова се ДОМЪКНА в БСП , изпратена от И.Костов !Защо не я попиташ , КОЙ Я ПРЕДЛОЖИ , за лидер ?Както и тебе те питаха :''Защо предложи Пеевски'' ?