95

Анонимен

преди 3 години

До Дааа 110Има разслояване по категории - тоест по локации. Не знам какви са цените в непрестижните квартали, но там е вероятно да се отвори ножица спрямо хубавите жилища на добри места. Последните ще продължат да повишават стойността си, защото преди пандемията хората бяха много по-склонни да емигрират, а сега навсякъде е мазало и си стоят в България. Все по-често ще работят от вкъщи, като София пак ще е предпочитана заради многото проблеми и неуредици в провинцията.

94

анонимен

преди 3 години

За ЧЕТИРИ ГОДИНИ цените на жилищата в София са покачене 150 процента София е на 40 място в СВЕТА- един скапан град Направиха България в три града

93

анонимен

преди 3 години

За ЧЕТИРИ ГОДИНИ цените на жилищата в София са покачене 150 процента София е на 40 място в СВЕТА- един скапан град Направиха България в три града

92

Леля

преди 3 години

До Ани,,Балонаджиите това ги крепи- те като нямат, давай празни приказки, та и другите да нямат. Ядат кренверши и говорят, че Бойко съспипа държавата. Ако сте образовани ще сте доволни, ама само с чалга и кючек не става

91

Стига писахте

преди 3 години

Хора без пари да дават акъл за инвестиции и прогнози за сривове в цени.Дори при отлив на работната ръка от София ще има ПРИЛИВ НОВ от провинцията и селата. Освен това забравяте за бежанци и имигранти, които ще запълнят местата особено по големите градове и няма да остане празен вакуум.

90

Анонимен

преди 3 години

Никой никого не спира да купува. Особено ако е с неразречетен кредит. ЧИСтата и аз се радваме на такива щураци.

89

Анонимен

преди 3 години

До Всеки да си знаеМнението ти не ми харесва. Звучи арогантно и обидно, макар че е вярно.Класата се изразява не само в пари и произход, но и в умението да не караш другите да се чувстват зле.

88

Дааа

преди 3 години

В София има десетки хиляди празни имоти. Балона ще изтрещи със страшна сила. При отлив на работната ръка от София, цените ще се сринат.

87

Всеки да си знае

преди 3 години

Всяка жаба да си знае гьола и своето място. Елементарно и лесно би трябвало да е за всеки човек да си знае произхода богато или бедно семейство, доходите си и възможностите се ПРЕДИ да почне да се мери сравнява с хората по-висшестоящи от него.Има огромна разлика във всяко едно отношение между хората ще вижда все повече обособени затворени луксозни комплекси за елитарните хора и такива за обикновени хора на средно и ниско положение живеещи по разните стареещи панелки.

86

следват наемите

преди 3 години

Веднага след края на 6iбания вирус и те ще се повишат. Относно "балона" в цените на имотите, ако човек пресметне увеличението през непрестанно растящите цени на хранителните стоки ще се окаже, че поскъпване при имотите НЯМА - просто има бясна негласна инфлация, а при нулевите лихви в банките всеки със свободни пари гледа да ги евакуира. В България опцията е ценни метали (обаче проблем с опазването им) или недвижимост - други опции просто няма засега.

85

Ами така е

преди 3 години

Хората като не разбират, че не всяко нещо се отнася за тях, защото не са равни и не са от една категория хора. Хората от нисшата класа не могат не само да имат парите на тези от по-високата класа. Бедните и обикновени хора нямат това мислене и култура на богатите и не е учудващо тяхното неразбиране и недоумение какво се случва. Дори средната и ниската класа взети заедно не умеят да си управляват и малкото пари които имат.

84

Анонимен

преди 3 години

Промоция - плащаш цена като за два апартамента, получаваш един. Кой разбира тук се спира, айде че не останаха. Студена скара, топла бира моляяяяя. Пресни сухи пастииии.

83

до 101

преди 3 години

Сега защо говориш глупости?! Изплатих отдавна разкошен тристаен апартамент в София (не че нямам наследствени, но не съм мамино синче да се държа за полата на мама) за 8 години и сега купих къща до София на 30км, чиято ипотека е с лихва 2.15% и ще изплатя за максимум 5-7 години (според зависи). Прощавай, жилище с цена 80000 евро е с вноска 680лв. месечно за 25 години. Намали срока двойно и отново вноската е повече от смислена. Никой с акъл не изплаща жилища по цял живот.

82

варианти разни

преди 3 години

"Над 55% от сделките се сключват без коментар по офертната цена"Вероятно това са хора с лесно спечелени огромни суми пари, които набиват в жилища, щото:- вариант 1: щото са чули, че най-добре да си инвестираш парите в имот.- вариант 2: щото като купят на данъчна оценка и после го продадат на пазарна цена, така си осветляват едни хиляди евраци докарани кой знае по какъв сиво-черен начин

81

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да поскъпнат. У нас постоянно навлизат нови и нови компании и заплатите на младите специалисти са нарастнали с пъти спрямо последните години. На времето работих за 1500лв., а днес само сумарните удръжки от заплатата ми са почти двойни. Тази статия НЕ е за хора със заплати под прага. Просто не важи за тях. Таргет групата й е друга- добре платени специалисти, които имат семеен доход поне 10 000лв.. Такива в София има към 100 000. Не е за сервитьори, инженери от ТУ, шофьори.

80

До 92 и 98

преди 3 години

Не мога да разбера защо троловете от ГЕРБ отразиха статиите за имоти? Стойте си под статиите за Борисов и се мойте с феновете на Мая и Слави

79

Гадател

преди 3 години

На всеки човек трябва да се набута пластмасова карта в ръцете, колкото повече карти, толкова по-добре. Идеята е да си продаде жилището, за да живее под наем в нова постройка, която е собственост на банка. Същият да работи за да изплаща кредитА ПО ГЛАВНИЦАТА, и да плаща кредити докато е жив. Частна собственост не трябва да има, защото банките ГУБЯТ от това, могат да Ви я дадат на кредит, и да плащате 2но, 3,но докато я ползвате. Така е в Развиващите се държави. България е в развиващите....се....

78

Верка посредник

преди 3 години

Търсенето изпреварва предлагането. Затова цените избухват. Има клиенти чакат с нетърпение да излезе това което търсят и наброяват парите кеш веднага. Търсят се локсозни жилища големи със озеленяване и паркоместа. Предпочитани квартали са оборице, Лозенец, Парадайс, Изгрев Изток и Г. Милев. В гетата Люлин, Младост и надежда също се търси, но там купувачите са скъсаняци предимно и се назландинсват и пазарят много. Там предпочитам да не посреднича. Това е моя експертен поглед

77

Пързалката

преди 3 години

Много хора ще бъдат изпързаляни. Това е така защото това е като трън в очите на богати хора да има ТОЛКОВА МНОГО все още обикновени и дори бедни хора, които се радват на привилегията си да са собственици на жилищата си.Процеса е тръгнал с вдигане на цени, кредити, ипотеки все повече хора да живеят под наем или на кредити. Собственици на жилищата по правилата на елита трябва да са само хора от висшата класа, а плебеите обикновени хора да не се допуска да имат собственост върху имоти и жилища.

76

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Жените се качват, а на нас ни дават само по 40 лв на ден да пишем против Слави Трифонов и Христо Иванов. Къде е справедливостта. Колко опорки трябва да изпиша да събера за апартамент???