30

само питам да знам

преди 3 години

В края на октомври, КОЯ ГОДИНА ???

29

анонимен

преди 3 години

"Можем с ваксина да изградим по-добър и по-траен стаден имунитет, посочи той пред БНР."От ваксините имунитета трае 6-8-12 месеца засега! От преболедуване също толкова засега! Преди месец и половина Кантарджиев се изпусна, че имунитета от преболедуване е по-добър! И го скриха - два жълти +червен картон! И как така без достатъчно сериозна база данни за получения имунитет, а при това и без да е вирусолог, инфекционист... се изхожда компетентно по въпроса! Все тая е какво точно работи в Германия!?

28

Анонимен

преди 3 години

И как определи, че над 100 на 100 000 заразени положението е изпуснато, а не при 95 например? И как определи от Германия кога ние тук ще придобием колективен имунитет? Какъв колективен имунитет при нови щамове и въобще кой е тоя?

27

Мяу

преди 3 години

Края на Октомври, ама коя година?

26

Анонимен

преди 3 години

октомври....2024

25

Анонимен

преди 3 години

В развитите фашистки държави - Канада, Англия - вече им казаха, че намаляването на случаите не било заради "ваксините", а заради заключванията и мерките. Подготвят стадото за още дълго седене в кошарите. Но все пак се боцнете, "ползите" превишават рисковете.

24

Анонимен

преди 3 години

българският щам на ковид ще се казва гепр

23

Ддд

преди 3 години

Половината коментари тук са с правописни грешки. Научете се да пишете, че се вижда колко вие е капацитета. И тогава се изказвайте.

22

Атанас Велмазов

преди 3 години

Първо щеше да има стаден имунитет през май, после стана юни, после юли, август, септември, сега октомври ! Бруталната гав.ра с ОВЦЕТЕ тече с пълна сила!!!!!!!!!!!!!

21

Анонимен

преди 3 години

Тик вата каза до май месец. Пак излъга!

20

Анонимен

преди 3 години

няма го вече Борисов, хващайте се и правете правителство на СГАФЧО и управлявайте и КОВИДкризата, икономиката и туризЪма

19

ха ха

преди 3 години

Кой в БГнастива лятото?!? Предното не помните ли?

18

Анонимен

преди 3 години

Единственият имунитет е за производителите на експерименталните отрови. Към момента в САЩ има 6000 заразени напълно "ваксинирани" от тях 400 са били в болница, и 74 са умрали. Според ВАЕРС системата има 2600 умрели в САЩ, и 60 000 ТЕЖКИ странични ефекти, включващи трайна инвалидност. И тези данни май са до края на м. януари, а не до днешна дата.

17

Анонимен

преди 3 години

Тоя Монев е някакъв зрител от чужбина ! 150 -200 случаи и било неспасяемо ? Ние имахме по 700-800 случаи на 100 000 и нищо. Оправяме се ,че и баровете работят. А младите не искат Астра зенека щото те изкарват ваксинацията много тежко, докато при старите няма проблем с нея.

16

Анонимен

преди 3 години

Е,как изпусната от контрол...Б.Б. казва нещо друго...на кого да вярваме...

15

Анонимен

преди 3 години

Голямо чупене и пречупване на вълни...А на практика се удължава пандемията, защо?

14

Анонимен

преди 3 години

Карантират се болните и рисковите групи. Всичко останало е безумие и конспорация срещу паритд и имуществото ви.И да заключа, всички лекари знаем, можете и да питате, че ако някой постъпи по повод например инфаркт в болницата и му направят ПСР тест и той е положителен и после почине, го пишат Ковид. Ако постъпите с бъбречна инфекция и сте положителен, също ви водят заразен в системата. Такава иддиотищина никога не е било!

13

антиваксъра

преди 3 години

Топлото време нямало да спре коронавируса!А ваксинка ли ще го спре?!

12

Анонимен

преди 3 години

Аз отдавна съм си взел решението да се оптиам да бъда от онези 30%, които ще се опазят до стадния имунинет без ваксинация.Работата ми позволява да не се събирам с много хора, а с хигиената и дистанцията нямам проблеми. На ресторанти, барове и нощни заведения съм се находил в младежките си години, те не ми липсват никак.Убеден съм, че има немалко, които разсъждават като мен. В крайна сметка мантрата, че заразата трябвало да мине през всички ни ние я приемат. Няма да мине през всички ни.

11

Анонимен

преди 3 години

Колективен имунитет ще има само сред някои обществени прослойки. Масовката нископлатени бачкатори (както и по цял свят) вярват сляпо на мемета из Фейсбук, но не и на науката. Ако погледнете смъртността и заболеваемостта по образование, доходи, професия, ще останете не изненадани. 80% от заболелите са бачкатори, невярващи във вируса.