24

Како

преди 3 години

Сийке

23

Не сме

преди 3 години

От дашните

22

Анонимен

преди 3 години

Верно ли. Таман Бойко дигна пенсиите.

21

Трол

преди 3 години

Феодален

20

Дайте рая на

преди 3 години

Комунистите-ще го направят пущинак.

19

Надьхване

преди 3 години

На хората

18

Нима

преди 3 години

Си вьобрази че си фактор за революционен плам и изнудваш хората които ме назнаачават и ги подкупваш това всеки го знае просто не се пуска лесно кокала и на никойне му се влиза в затвораЧист реваншизьм но защо ни потърсиха тогава

17

Анонимен

преди 3 години

До ЛекарПак те питам, по какво се познава това "качество"?Явно не е по-заявеното място, защото ако наистин беше такова, при положение че са тропически рай, щяха да бъдат нумеро уно. Вместо това кретат зад Албания.

16

Лекар

преди 3 години

Защото може само да си мечтаете за кубинско здравеопазване, безплатно и качествено, а мен ме боли, аз безплатното го оставих, но не всеки има възможност да си позволи услугите ми.

15

Тази

преди 3 години

Фейсбукзвезда обяви пьрво пьрво ните си вьв шизофрения и левкимия и биеше и уби майка си и всичките си крьвожадни роднини сега се проектира вьрху нас и то само защото нейния син е. Отявлен гей Абгащите са ми здравиИзследванията нямам спинТровиха ме фарсови сьюзнициНе сме емигранти родени сме вбьлгария софияНе сме *** нито евреи отмьщават ми за прегрешения в младостта и т.н.Но тази жена не преживя нещо и тя си знае какво и никога не я отразих лично аз нея

14

Анонимен

преди 3 години

До Гошо...ТъпотоХаваи са един от традиционните райони за почивка на американците ... и не се редят на опашки за олио, а заплатите им не са 12 долара.Не знам колко "революционен плам" трябва за да разбереш, че едните са ЯКО прецакани.:)))))

13

Анонимен

преди 3 години

До ЛекарНие сме на 75то, но не сме тропически рай, и по думите на *** имаме най-лошото здравеопаване в Галактиката, тъй че явно като за 4то най-добро здравеопазване са доста назад от повечето развити страни.Все пак, въпроса ти показва, че не си толкова глупав, колкото показват аргументите ви.Остава да питам, защо се правите на луди?:)))))))

12

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Хавана е била място за хазарт и...развлечение на американците,преди Фидел да вземе...власта.Идва ли са приходи от този бизнес,като е имало много...богати и бедния облужващ народ.След това всичко...се променя;всички стават...еднакво бедни,но с революционен...плам.Ако Фидел не беше се...намесил,до сега Куба щеше да е един от многото американски щати,след...референдум.

11

Лекар

преди 3 години

А ние на кое сме

10

Анонимен

преди 3 години

До Лекар"Слагате ми минуси, но Куба е на четвърто място в света по качество на здравеопазването"Куба е на 46то място по продължителност на живота, а са тропически рай.

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Явно не си чел статията за "колерос", да се порадваш малко на "просперитета" на модерна комунистическа Куба?Там се редят на опашки за Олио, а ние се оплакваме тук, че ни затварят границите и не можем да си джиткаме на почивки към Гърция заради вируса.Смяяяяяяятай.:)))))))))

8

Лекар

преди 3 години

Слагате ми минуси, но Куба е на четвърто място в света по качество на здравеопазването

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Защо САЩ да искат нещо, което вече е факт?

6

Лекар

преди 3 години

ВонсеремосНо пасаран

5

Анонимен

преди 3 години

До Нещата се обърнахаВинаги ме е изумявала паралелната реалност на путинистите.Винаги съм искал да знам руснаците как успяват да контролират съзнанието на някакви хора от разстояние. До степен тия хора да нямат собствена личност. Де факто те са фикция, измислен герой на КГБ.:)))))))))