90

ха ха

преди 3 години

До Лешаама и доста краварски *** също.

89

Анонимен

преди 3 години

Убаво е у русия ама да не си там които успее да избяга си е добре и само добро говори

88

ха ха

преди 3 години

До България е НАТОсамо че да не ходиш до слънчака с виза от руското посолство овен

87

Анонимен

преди 3 години

Руснаците дрънкат оръжие и чакат покана от Рубашкин!

86

Анонимен

преди 3 години

Руският флот разчита повече на подводниците. Строят няколко нови подводници, в изпитания са две атомни :" Белгород " , която ще бъде въоръжена с Посейдон, и "Казан" - с крилати ракети Калибър и хиперзвуковите Циркон.

85

ПроСоТо

преди 3 години

До ха хаТочно така. Този път САЩ и Великобритания няма да изпращат всякакъв вид помощи на Рассия, а ще воюват срещу нея :)))На стари лаври не се лежи :))

84

SS

преди 3 години

Някой запитвал ли се е какво ще стане ,ако спре тока,водата,нета,банкомата не пуска пари,бомбандират се транспортни възли,мостове,административни сгради,ако не дай боже стане война? Отговорът е ХАОС !! Големите градове стават негодни за живот.А те са особенно уязвими.Престъпността и беззаконието веднага ще се възцарят в тях.Затова дано разумът се окаже по силен от емоцията

83

ха ха

преди 3 години

До Анонименко речи а

82

ха ха

преди 3 години

До ПроСоТоот тогава доста вода е изтекла на стари лаври не се лежи

81

Анонимен

преди 3 години

А бе русофили нали имахте русофилска партия на изборите, начело с предателя Малинов, които тръбеше, че в България имало 80% русофили които само чакали да има такава партия за да гласуват за нея и тя да спечели изборите и да изкара България от НАТО и ЕС.Нещо не чух след изборите дали въобще е получила и 1 глас партията на Малинов!?Русофили къде сте?!

80

ха ха

преди 3 години

До Анонименне само има и ракетки доста

79

ха ха

преди 3 години

До ПроСоТоза гербави *** ли говориш щото герб и дпс са коал. партньори ако не си разбрал овньо

78

Анонимен

преди 3 години

84, въобще не ме интересува какво е получило онова австрийско парвеню, чийто баща ни докара 2 национални катастрофи. Важното е, че България е единствената загубила държава във втората световна воина, която излиза с по-голяма територия, отколкото, когато е влезнала.

77

ПроСоТо

преди 3 години

До БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКОЯвно не си и чувал,че през ПСВ България не само воюва срещу Рассия,ами я бие като магаре на бряг в Добруджа и Македония!Само за информация-във Военно-историческия музей имаме пленени 3 руски бойни знамена!Това е безплатен урок по история за петолъчници,твърдящи,че никога не сме воювали срещу Рассия!!!

76

SS

преди 3 години

Молете се да не стане война. Повечето от младото поколение дето никога не е държало оръжие ще отиде курбан.

75

ха ха

преди 3 години

До Анонимена дано

74

Българин

преди 3 години

До БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКОХахахаМечтай си,товарищ!Не съм на държавна работа:)Работя с ръцете си,не като тебе-военен пенсионер,чиято работа се е състояла в това да обяснява на войничетата за Маркс,Енгелс,Ленин и националният предател с руско гражданство Георги Димитров!!!

73

Анонимен

преди 3 години

И какво получи цар Борис за награда от руснаците?Русия нахлува в България и без да и е обявена война!Руснаците изгонват Царската фамилия от България, принц Кирил е разстрелян,35 000 българи са избити - индустриалци, лекари,адвокати, офицери,цвета на Българската нация,взета е земята и животните от българските селяни и са вкарани насилствено в ТКЗС,много от тях умират,ЧА масово краде и изнасилва българки. Налагат комунистическа диктатура която съсипва държавата! Факти!

72

ПроСоТо

преди 3 години

До КънчоАааа,не си прав,колега!Само Елена Йончева-лудото Ленче,има право да прави репортажи от военни действия!Срещу солидно заплащане!!!

71

Анонимен

преди 3 години

Истинското лице на Русия лъсна