106

Анонимен

преди 3 години

Думичка не дават да се обели за Вожда, косъм да не падне от празната му глава.

105

####################

преди 3 години

Ами тогава какво ..... си ...... искате бе?

104

човек от народа

преди 3 години

Тези заместват СДС от 1990 г. Както и 1990 г СДС беше създадено за да оглави недоволството. По този начин хората си мислеха че отиват в партия критик на БКП и бяха излъгани. Нека си спомним че Корнелия Нинова също е СДС арка. Както и Болен Сидеров беше особено активен член. Сега се създава ново раково образование ДБ. И всички които не са наясно и не желаят да са в ГЕРБ /защото медията е остро критична към тях/ да отидат при ДБ. Извинявайте, за малко да напиша ДС.

103

Анонимен

преди 3 години

Гледам дружинката от гербави *** отново се е активизирала? Абе вие явно не разбрахте-СВЪРШИ СЕ!

102

Анонимен

преди 3 години

Селските бабаити ще им увиснат носовете скоро, но сега са много кърназ.

101

до 107

преди 3 години

Не само е комунист.Той е потомствен комунист.Навремето дядо му-бащата на неговата майка Недялко Бойкикев е бил агент комунист и политически емигрант, който малко по-късно загива в Голямата чистка.Баща му Любомир Иванов е член на БКП.Майката на Христо-Мария Бойкикева е родена 1932 в Москва и по-късно идва в България.Член на БКП, в края на 80-те години Бойкикева участва в няколко дисидентски организации,за което е изключена от партията,но после се връща в БСП.По майчина лин. принад. към макед.род.

100

Анонимен

преди 3 години

Бабаитите и тук са наводнили коментарите.Прав е Слави, няма такава държава.

99

Демократи ли сте?

преди 3 години

Не вярвам да сте демократи!Не мога да си представя човек, политик, демократ даподкрепя БСП, площадните *** от близкото и нетолковаблизкото минало, хора, които се смятат за върха на интелекта даподкрепят простака Слави и *** му и Радев-Решетников!Не вие не сте демократи, а предатели и ***!Предатели - предавате синята, демократична идея!*** - не виждате, че се повтарят събитията от9-ти септември 44 г., ще ви използват и изхвърлят!

98

най

преди 3 години

големите шпиони са журналята. Сега ще го премахнат. Сега разбирам от къде сучат.

97

Опаааа

преди 3 години

Ко стана Ице,едно е да дрънкаш на площада,друго е да управляваш държава!

96

Анонимен

преди 3 години

До АнонименХРИСТО ИВАНОВ Е ДОКАЗАН КОМУНИСТ ПИШЕ ГО В БИОГРАФИЯТА МУ. ПОТОМСТВЕН КОМУНИСТ. ОТ ОНЕЗИ ГОМНЯРИ КОИТО КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ ПОДГОТВИ ЗА "ДЕМОКРАТИ" ЗА ДА СЕ ИНФИЛТРИРАТ В ЗАПАДА И ДА ПРЕЧАТ НА ОТНОШЕНИЯТА НА БЪЛГАРИЯ И ЗАПАДНИТЕ ДЪРЖАВИ, НАЙ-ВЕЧЕ ОТНОШЕНИЯТА СЪС САЩ.

95

Анонимен

преди 3 години

Сега пък и комунист го изкараха... Как ли няма да си завъртят червените *** герберунгелите, само и само да го нагласят на тяхната.

94

Анонимен

преди 3 години

КОМУНИСТА ХРИСТО ИВАНОВ НЕ ИСКА ИЗБОРИ ЗАЩОТО НЯМА ДА ПОЛУЧИ ДОРИ 5% НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ. НО ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ВСЕ ПАК ЩЕ ИМА.

93

Ььь

преди 3 години

Голям кеф как се гърчат и пенят ге рбер аст ките *** в безсилна злоба. След к рад ливите не кадърни калинки хун вейбин и на г р о П , няма как да има по лошо управление.

92

боко

преди 3 години

тоя неструва колкото пеевски

91

от плажа

преди 3 години

вярно че се задават три кризи , и това са твоята партия , на чалгара и на импексова .

90

Ямболски цървул

преди 3 години

'ристю,я кажи за последно кога пийте кафе с Маджо и със Сорос?

89

Ей

преди 3 години

тия гробари ще ви баламосват и ще ритат пред агония за да запазят откраднатото.

88

Излъгалите се по ДБ

преди 3 години

Готви се страшен план как да бъдем затворени, въвеждане на вечерен час и излизане само със СМС до магазина благодарение на мозъка и представител на Биг Фарма Симидчиев. Чеситот на всички залъгали се по ДБ...

87

До 92

преди 3 години

Не, Европа е с Бойко! Вашите кървави комунистически пари платиха на няколко подкупни журналисти! Това е! Организирано и платено! Вие сте долни лъжци и всички го видяха!