169

Радослав

преди 3 години

Докато парламента беше игнориран и бойко си вземаше еднолично решения и си правеше каквото иска парламента беше страхотен, нали? Това, че харчеше народни пари без дори харчовете да са гласувани парламента беше страхотен. Докато никои не му търсеше сметка беше идеален. Ама в момента в които започнаха да задават въпроси и да няма как да си прокарва каквото иска и парламента стана лош. Тази да не е от 10-те дежурни които бойко обеща да раздаде? А ние от народа ще можем ли да ги ползваме?

168

Анонимен

преди 3 години

До 190 До 186Извинете , на какви хапчета сте ? Идете на лекар за нова рецепта

167

Анонимен

преди 3 години

Ще ревете вие за герб, ама ще е късно.

166

Анонимен

преди 3 години

До 186 АнонименЩе разпарчетоса *** ти тъй като бежанците не са успели напълно

165

До 186

преди 3 години

Но първо КГБ/ ФСБ ще я лиши от приходи от ЕС , след което ще има големи протести и те ще ни извадят от ЕС и НАТО. Цял институт в Русия работи по въпроса. БГ е сладка хапка. Може малко да има и за Турция - до Пловдив, за да не се сбият империите Русия и Турция - както стана в Нагорни Карабах. Руските калинки тук въобще не са в час за Големия Руски План за Бг.

164

Анонимен

преди 3 години

Само да напомня на късопаметната от клипа, че вчера дупетатите от гроп с викове и крясъци не позволиха на финансовия министър да се отчете.Ама тая от клипа май много удобно го забравя това.Изтече ви времето, некадърници! Свиквайте!

163

Анонимен

преди 3 години

опозицията от стария парламент и новите влезли партии мислят само за депутатските заплати и колко пари ще гушнат

162

Анонимен

преди 3 години

къде са новите лица в парламента???къде са младите хора в парламента???

161

Анонимен

преди 3 години

До ОбективноРусия ще разпарчетоса България

160

До НОРМАЛНИТЕ

преди 3 години

Прочетете 177 И ПЛАЧЕТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ. ДРУГО НЕ ВИ ОСТАВА!!!

159

Анонимен

преди 3 години

казват че стария парламент ударил дъното в края на мандата си?новия парламент удари дъното на втория си ден и продължава да копае надолу

158

Анонимен

преди 3 години

До Как щяла да вървиЧух че от утре парламента ще продава билети за представленията на циркаджиите.Сценаристите и ДПС пишат сценария.

157

Анонимен

преди 3 години

с влизането на новите партии в този парламент, парламента се превърна в негодно място за работа.Влязоха некадърни хора които се държат като в психиатрия и искат да се докопат до кокала, затова и партии с различни уж интереси създадоха ОФ за да могат да седнат на депутатските места на ГЕРБ.

156

До 176

преди 3 години

Парламентът ВЕЧЕ няма ПРАВНО основание да вика когото и да било от правителството, тъй като ВЕЧЕ им гласува ОСТАВКАТА!! А не трябваше. Това не се прави на края на мандата, за да има застъпване с новото правителство. Сега такова застъпване НЯМА. ТОЧНО СЕГА! ПО РЕШЕНИЕ НА ПАРЛАМЕНТА!!! РУСКИ КАЛИНКИ, СЪР!!!

155

Вълканов

преди 3 години

ГЕРБ депутатите бавят, а забавянето е в полза на новите. Не, не го разбирате, твърде сложно е за вас. Дерзайте все така до момента, когато се проете присъдата.

154

Обективно

преди 3 години

ЦЕЛТА НА КГБ/ ФСБ Е ДА ОСТАНЕМ БЕЗ ПРИХОДИ ОТ ЕС!!! ТОЧНО ТОВА И ЩЕ СТАНЕ, ЗАЩОТО ДО 30 АПРИЛ НЯМА ДА ИМА НОВО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО ДА ВНЕСЕ ПЛАНА В ЕК, А НА СТАРОТО ВЕЧЕ!!! Е ГЛАСУВАНА ОСТАВКА!!! В МОМЕНТА БГ Е БЕЗ ПРАВИТЕЛСТВО ПОРАДИ УМНИТЕ МИКА И МАЯ ОТ ПАРЛАМЕНТА. ЛИПСАТА НА ПАРИ ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ГОЛЕМИ ПРОТЕСТИ И " РЕФЕРЕНДУМ" ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО. ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ!!!

153

Анонимен

преди 3 години

Голям смях. Правим се на обидени, защото така ни изнася. Че и не компетентна.Оказа се, че по конституция ако НС извика премиера, той е длъжен да се яви. Ама не им изнася, щото както кудкудякаха, че са победители, изведнъж видяха дебелия.И стига сте дрънкали глупости кой кого е излъгал - мутрата не излъга ли избирателите си, като беше водач на две листи и отказа да влезе в парламента? Ама нещо много удобно го премълчавате това.

152

Да

преди 3 години

До Не бивало да се уни-Но издънките, трябва да се докажат, да има обвинение, защита, съд да присъди и осъди и чак тогава в затвора! Народен съд е имало през втората половина на 40-те години, когато е можело да те осъдят по донос на някого на когото не сте симпатичен! Може би искате да се върнат тези времена?

151

Не бивало да се уни-

преди 3 години

жава ! Във държавите със закони си ги вкарват направо по затворите при издънка ....тука една година хората стачкуваха ,а тези горе замитаха --само и само по някакъв начин всичко да се размине .

150

Анонимен

преди 3 години

НЕ НИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО! ИЗВЪНРЕДНИТЕ ИЗБОРИ за НС ЧУКАТ НА ВРАТАТА 8 АВГУСТ 2021.