19

ТОВАРИШ

преди 3 години

А КОЙ ГИ КОТКА ОЛИГАРСИТЕ И НЕ СА ЛИ ОТ ВАШАТА ПАРТИЯ АМА ДРОГАРОООО

18

Анонимен

преди 3 години

А СЪС субсидия - пак при олигарсите!

17

Анонимен

преди 3 години

Изглежда обаче, че БСП ще изчезне преди ГЕРБ. Иначе на всички им се иска да отстранят шампиона служебно, правят сборен отбор от всички тимове за да се наместят на първото място, но рано или късно първенството ще продължи по нормалния си справедлив начин.

16

Хубаво, но ...

преди 3 години

Политиката в Държавата я определят зърнопроизводителите, тези които точат годишно20-40 млн. лева!Към тях спадат някъде към 50 фирми.Те обработват до 70-80% от земята в страната.Тези олигарси ни изтровиха пчелите, ние водим години съдебни битки, но уви нищо не можем да направим защото и самата съдебна система е зад тях.Дефакто, зърнопроизводителите определят политиката в България, като те достойно се отчитат в пари на определени депутати и министри.Деси Тенева също а зад тези производители!

15

АнонимеН

преди 3 години

ВЯРНО Е!!НО И СЕГАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ НЕ Е ДОБРЕ!!!СУБСИДИЯ ТРЯБВА ДА ИМА НО 1 ЛЕВ Е НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО НА ГЛАС НА ГОДИНА!!!ЗА БСП ТОВА СА 500 ХИЛЯДИ ЛЕВА, ПРЕ ДОСТАТЪЧНО НА ГОДИНА!-----------РЕВАТ , ЗАЩОТО ЩЕ БЪДАТ ЗАКРИТИ ЕДИН КУП КЛУБОВЕ ПО ПЕТАКСА НА БСП ДЕТО ИЗОБЩО НЕ ТРЯБВА ДА ГИ ИМА!

14

House M.D.

преди 3 години

...каза партията на олигарсите.

13

Вихър

преди 3 години

Че всички новопоявили се партии са в ръцете на олигарсите е ясно на всички!!!

12

Анонимен

преди 3 години

Че сага къде са бе байно?Всичко е олигарси и пари. Няма друго в политиката

11

Анонимен

преди 3 години

Ужасно ще ми е кеф да изчезнете изобщо.И да се продъните в дън земя.

10

Анонимен

преди 3 години

А сега партиите в ръцете на народа ли са? Бай Георги и бай Пешо от Долно *** ли решават политиките на партиите и кои да са на ръководните постове и къде да отидат парите?

9

Иван

преди 3 години

Те партиите къде са сега?!? Те са си при олигарсите. Къде пише, че партиите и депутатите трябва да получават пари за да служат на народа?!?Ако са доказани професионалисти с висок морал, ще работят за средна работна заплата, както всеки един гражданин. Ако иска повече пари, да работи повече за благото на народа. Така ще вдигнат както техния стандарт на живот, така и стандарта на всички негови съграждани. Мисията на депутатите трябва да бъде благото на народа, а не лично облагодетелстване.

8

Анонимен

преди 3 години

На следващите избори-бсп(к)=8%На по следващите =4%И после в крушовица да копаят царевицата.

7

Радослав

преди 3 години

Нали имате хиляди симпатизанти? Да ви издържат с членски внос тези които ви вярват. Защо с нашите данъци да се дават пари за купуване на ромски гласове на партиите? Нека ви видим реалните симпатизанти, защото ако сте с членски внос за издръжка рязко 95% от гласувалите за вас ще се окажат мираж. Същото важи и за герб. Нали имат уж 800000 гласували за тях. По лев на месец от членски внос са 9600000 лева. Почти 10 милиона лева. БСП нали и вие хиляди симпатизанти, не ви ли стигат?

6

к1

преди 3 години

Реално не следва да се получава никаква субсидия от партиите. Те трябва да се издържат от членски внос и дарения. Държавната субсидия е не регламентирана държавна помощ и няма прозрачност , как се разходват тези средства. И на края , вижда се ,че по време на избори се разходват средства на олигархични групировки.

5

й8495у

преди 3 години

Никаква субсидия за националните предатели от БСП!Нали си имат Гергов дето му подариха Пловдивски панаир за без пари. Той да си ги издържа.

4

Анонимен

преди 3 години

Е то в БСП освен олигарси има ли други там?

3

Анонимен

преди 3 години

БСП-то заминава в небитието без субсидия и мажоритарен вот :) Ако много бързо не се отделят от Славито, жална им майка на Корнела и сие.

2

Анонимен

преди 3 години

С тези субсидии плащате на ромите да гласуват за вас, както правят и герб! По един лев на глас! точка

1

обикновен

преди 3 години

Че то каква е разликата, сега олигарсите да в ръцете на партиите! Не се карайте, кой да е отгоре, нали спите заедно!