8

Майора

преди 3 години

Абе Христо много си вярваш!Не ГЕРБ, а ти защитаваш мутри и олигарси и си с отнети адвокатски права.Не ГЕРБ , а ти създаде изборния закон по който се гласува. И не забравяй че си от комунистически род и защитаваш тях и групировките!

7

Анонимен

преди 3 години

Нагледахме ви се на лакомията още при бащицата ви - Драгалевския н Ванчо Костов, после при Близнашки и като "рИформатори" при Борисов - ами очевидно е, че за НИЩО не ставате.Добре, че ви е Сорос с неговите НПО-та - с пословичната ви некадърност за 20 години досега да бяхте изпукали от глад.Яли сме ви попарата, отсега нататък и попара няма да има - да ви преседне дано!

6

Пеевски

преди 3 години

пинокио да вземе да обясни как постигна този резултат само на ДПС са с трима повече депутатите, при положение, че и ГЕРБ и БСП имат по-малко от предишния парламент

5

Анонимен

преди 3 години

Доста сте орязали и преиначили речта на Иванов.Изглежда, че НС ще може да свърши една от задачите - да отстрани от управлението Бойко Борисов и ГЕРБ и техните вечни партньори по консумация на властта - ДПСТой определи управлението на Бойко Борисов като най-грозната проява на системните проблеми с демокрацията.

4

Калеко Алеко

преди 3 години

Искат и хляб и зрелища които Бойкикев се е наел да им достави, засега зрелището е налице, но когато хлябът свърши, за Бойкикевците и Сестрите Галеви ще стане страшно, както и за тези от Ку-Ку-Бенда ... !!!

3

Анонимен

преди 3 години

По лицата им ще ги познаете.

2

Анонимен

преди 3 години

Най-важната задача на този парламент е да търси наказателна отговорност на предишните, за да се спрат всичките грабежи от последните 20 години. Да не е и повече. Ако не го направи - това е ясен сигнал че никога няма да се подобрят нещата трайно.А не чувам никой да казва такова нещо.

1

Анонимен

преди 3 години

И кой се е закахърил за народа? На никой там не му пука.