102

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 113"Откъде се навъдихте толкова злобни русофобчета, бе. Преди 30 години се криехте като мишки."Ти няма как да знаеш. На голобрадите кьосета ви личи.

101

Анонимен

преди 3 години

Откъде се навъдихте толкова злобни русофобчета, бе. Преди 30 години се криехте като мишки.

100

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 108Тия приказки, освен да ти показват келешлъка друго не правят.Мен не ме засягат. Не те познавам и никога няма да се запознаем, но къде ти е самоуважението на българин, да се радваш на руската мизерия?

99

Сеато

преди 3 години

Натото да не им се вързва на ментите им,че да не опере пешкира заради тях!

98

Анонимен

преди 3 години

Украинците си търъсят Белята НАТО не трябва да им обръща сериозно внимание

97

Анонимен

преди 3 години

Украйна иска помощ от НАТО.България е НАТО, - не разбрахме - България ще праща ли войски на Източния фронт?Захариева веднага да отговори. Безотговорно е да не отговори веднага.

96

Анонимен

преди 3 години

102 това е рус великорус малорус ( украйна и част от полша) и белорус. Славяни са и сърбите и поляците и чехите и словаците

95

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 103"95 ходи на лекар. Едно време, преди 13 поколения тук се е пишело са *** кожи."Не позна. Баба ми е от Беломорска Тракия, рода й винаги е имало хора, които са пътували до Атон ;) Има си начини, не всички са били колибари по Стара Планина.

94

До 99 Мишо:

преди 3 години

Чебурашкъ е на заработка от Козяк - плащат му за постинг, така че все едно спориш с компютъра си или телефонаси. Не си губи времето.

93

Франсис Фукуяма

преди 3 години

Изглежда, че някои страни не могат да постигнат самоуважение освен за сметка на други страни. Мисля, че Русия е класически случай. По някакъв начин тяхната национална идентичност е силно свързана с господството над други народи около тях. Това е било вярно за Русия от XIX век и си остава вярно за путинова Русия. Единственият начин да се противопоставим на това е класическата геополитика. Ние няма да успеем да ги спрем, ако от наша страна няма достатъно силно противодействие.

92

Анонимен

преди 3 години

До Обективно"Не съм ходил в СССР" Там ти е голямата грешка. Повечето русофили не сте и избягвате да отидете, защото реалността ще ви удари през лицето.Аз съм бил сигурно 15 пъти и като СССР и като Русия. Питай.Що се отнася за другото: не са ти много ясни спомените: в селата имаше фелдшери и то по един на няколко, но имаше и някакви хора. Сега няма и няма и нужда. И сега се връщат загубени вещи и и тогава имаше бандити и крадци. Тогава имаше и някои доста по-нелицеприятни неща.

91

Анонимен

преди 3 години

95 ходи на лекар. Едно време, преди 13 поколения тук се е пишело са *** кожи.

90

Леша

преди 3 години

До Обективно"славянски етноси - великоруси (руснаци), малоруси (украинци) или белоруси"Трябва да си много просмукан от алкохол за да съчиниш такава лудост.

89

РЕПТИЛ

преди 3 години

Само да спомена за част от "помощта" на НАТО.В момента ЧЕРНОЗЕМ ОТ МОЖЕ БИ НАЙ-ПЛОДОРОДНАТА ПОЧВА В СВЕТА В УКРАЙНА СЕ ИЗГРЕБВА И СЕ ТОВАРИ В ПОСОКА ГЕРМАНИЯ. Мислех си, че ние българите сме ***, но укрите бият всички световни рекорди.Вместо да произвеждат екологични храни, които струват като злато, те продават почвата си и ХОДЯТ ДА АРГАТУВАТ В ПОЛША.Времето няма да чака укрите и българите да се събудят - зад океана Перу, Чили произвеждат прекрасни храни и заемат нашето място.

88

Мишо

преди 3 години

До Чебурашка - ти празна тиква ли си, история учил ли си?!Ми не си защо ти е да учиш....то сега не е нужно.

87

Анонимен

преди 3 години

До ОбективноВинаги е било така. 90% изработват богатствата. Нямаше да я има тази дума "богат", ако всички бяхме такива.

86

Мишо

преди 3 години

Идеята на тези авантюристи е да смачкат Донбас, да избият 500000 човека и НАТО да им пази гърба.Само дето на НАТО не им стиска, ако се намесят ще ядат хурката заедно с украинците и нещастния им президент. Ще ядат такъв бой, че свят ще им се завие!Москва дебело им го подчерта, че няма да се поколебае без значение кой и какво.А като паднат първите жертви в Европа ще се сетят, че воюват за интересите на САЩ!

85

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 92"тоя пък знаел 13 поколения, алоууу, не знаех че византийците са ти дали статистика при положение че дори в османските архиви не присъства прокаженият ти прадпрадядо освен като румилет или рая"Щото освен официалните семейството има СЕМЕЙНИ архиви. Но това е ако имаш СЕМЕЙСТВО, а не като някои тук.Руснаците са ни мачкали и смукали откакто имаме отношения, "братя" ми били!Както казах, аз такива "братя" нямам.Вие имате ли "братя", които ви крадат, мачкат и убиват в лагери?

84

Обективно

преди 3 години

В "тюрмата на народите" ...Не съм ходил в СССР, но много добре помня заплатите и сметките за битови услуги - парно, ток, вода и телефон в НРБ, помня заплатите и сигурността - забравена чанта в градския транспорт се носеше в Бюрото за изгубени вещи, а сега полицията отцепва района и взривява забравения багаж, нямаше показни разстрели по улиците и наркодилъри до всяко училище. Мед.сестра във всяко село, във всеки град аптеките дежуреха нощно време по график. Сега 10% живеят добре, а 90% са бедн

83

Анонимен

преди 3 години

Интересно