245

Анонимен

преди 3 години

Мисля , че бабикян би бил добьр премиер

244

Каквито им лицата,

преди 3 години

такива им делата и името на партията.Сигурно партията,която ще ликвидиратези,ще се казва"надупи се,дзурли вътре",за да се спази отвратителността.Е такива ни законите,езикът е богат,отвратителните дела и името на партията,която ги правеше,не са забранени.

243

Бай Пеньо

преди 3 години

До Анонимен 243Браво! Глас само от тия дето опъват каиша в България!

242

Бабикянчо е пълен

преди 3 години

Потрес Но пак е по приемлив от Борисов.Смятайте какво дъно е бай чекмедже:)

241

Анонимен

преди 3 години

До даЗатова на избори се ходи масово и се гласува за доказали се хора, а не се слушат пропагандите за някакви чекмеджета и подобни глупости.Яжте сега фотошопа на чекмеджето, дето го направиха опонентите на Борисов.Те в парламента с 4 000 лв заплата а вие да сгрибате!

240

Анонимен

преди 3 години

Бабикян е перманентно пиян.

239

Анонимен

преди 3 години

Лично за себе си той заяви, че не става за министърА за какво ставаш ? Някой разбра ли ? Май само за циркаджия палач.

238

Вирус

преди 3 години

Бабикянът прави много сериозни изказни грешки, които не бива да обнародва пред джурналята, щото подобна пледоария върви в някой селски хоремаг сред ачкопеците.Освен това доста от "отровителите" - и не само те - ми мязат на кебапчии и курбанджии, ЩО тъй *** миме...???

237

това е

преди 3 години

И тези ще отминат като ланския сняг, ще се стопят и никой няма да ги помни...но резила ще си остане.Няма такава алчност за власт и постове...прикрити под формата на "загриженост".Загрижени....но за себе си и своето благополучие. Личната омраза няма място в ръководенето на държавата.

236

да

преди 3 години

До Анонимен 242Лошото е че сега всички трябва да им сърбаме попарата дето надробиха тия по площада и не само на тях. Още не мога да си обясня как е възможно да се гласува доверие на такива хора, да не говорим колко фалшиви новини пуска...

235

ужас и безумие

преди 3 години

До Анонимен 246Явно да, до там я докарахме, пияниците да ни казват как да живеем и да ръководят държавата(надявам се това никога да не стане). НО,който каквото сам си направи....трябва да сме "благодарни" на някои хора, че ги вкарват в парламента такива. Да намерят вратата и да я затворят от външната страна и никога да не се връщат.

234

Анонимен

преди 3 години

Тоя пияница с кръвясалите очи ли ще управлява България?

233

Анонимен

преди 3 години

Минеков сега се плюнчи по Битиви. Щял да се появи в новите протести. Имал покани ама било цинично да участва на 4 април щото имал клетва да не влиза в НС. Занапред не се знаело още какво ще прави.

232

Анонимен

преди 3 години

Тезата ''Герб, Бсп и Дпс извън властта'' не може да замести програма ... Стани да седна не е стратегия за развитие на България

231

Анонимен

преди 3 години

Гласуването в чужбина трябва да се забрани със закон.

230

Анонимен

преди 3 години

Тоя ще управлява с налучкване????Това е избранникът на тези, които цяло лято се търкаляха по паветата в София?

229

Анонимен

преди 3 години

Не бойте се!Както е тръгнало,ако я има изобщо България св следващия парламент ще ни оправят Цецо пъдаря,Гатьо бръснаря и Горчо клошаря.

228

майко мила

преди 3 години

Налучкваме,,Тука има,тука няма!"Чака рака,щрак с пръсти.Какъв ум,напрано гении!

227

Вижте снимката

преди 3 години

Боже.Пази България !

226

НАПРЕД!

преди 3 години

До Писна ми - 226! Арменец, човек, това звучи гордо! Момчета, народе свърши се с теглото ни - край на безработицата - отваряйте сергиите за семки и страгали! Край, най-накрая ще заживееме щастливо! " Последните ще бъдат първи! Блажени ще бъдат верующите!". Край, вече всички ще бъдем равни - никога по-вече няма да има в тази държава бедни и богати! Боже - доживяхме това велико време! Напред с "другаря" Бабикян - отваряйте сергиите, запрятайте ръкавите момчета, работа ни чака!