18

Анонимен

преди 3 години

Егати домата, проверете го за пестициди, той по отровен от Зенека тоз домат. Има ли някакви витамини, сочност, ...или само препарати...проверете го за пестициди, само преди това седнете здраво на стола да не паднете. За ананасите няма да говоря...там е друго измерение на концентрацията на химия.

17

Анонимен

преди 3 години

До Zaya BaevaСпециално продуктите от първа необходимост са по евтини. Олиото няма и евро а тук е над 2 евро.Нещо друго имаш ли да кажеш? Щото аз имам - оня с автокъщата нали видя кво стана с него? Това очаква търгашите. Магазини, автокъщи... всичко де що не е стока и бандит - дупка в главата и това е. Да се наяде на пари. Още да се вдигнат цените, така по-лесно ще е да се отстранят "бизнесмените".И не ми сравнявай Германия с България. Дори и там да е 2 евро олиото - заплатата не е 300 евро.

16

Ура-! Да живее!

преди 3 години

Само Мадуро, Радев и Славчо ще ви оправят. Нинова и тя ще помага да се ,,оправи" България.

15

Православен славянин

преди 3 години

Пластмасовият боклyк поскъпна !

14

Анонимен

преди 3 години

"търговията на едро показва пулса на взаимодействие на отделните видове храни"А пък всъщност причината е обикновена спекула

13

Анонимен

преди 3 години

За русофилите ще струва цяло състояние.

12

Анонимен

преди 3 години

Яйца на дребно има и по 10-11 стотинки, има и над 60 стотинки. Чака ни обаче още по-сериозна инфлация с тези луди пари, които ЕЦБ излизва. Същевременно кризата от затварянето на европейските и американската икономики също тепърва ще се усети. Гответе се още по-голямо увеличение на цените, а и на безработицата.

11

Нека

преди 3 години

това заслужават крепостните селяни. Пуснъете си гледайте чужда телевизия или четете чужда преса и вижте къде смеВъпрос защо в Испания олиото е 79 цента в Германия 82 цента а тук 4 лв, Литър мляко 65 цента и тн????? Това роби може лесно да го проверите! Бавно, но славно Байгановската Държава - Бутсвана на Балканите (имаме еднакъе брутен вътрешен продукт по официални данни) Всеки си заслужава съдбата. С риск да се повторя най-просто население живее тук

10

до 1

преди 3 години

Нема Такава Държава наистина, обаче Има Таков Народ.

9

Анонимен

преди 3 години

Що че правим?

8

Анонимен

преди 3 години

Да си ги ползват сами... ние ще отдъхваме без домани. Имам риба във фризера.

7

Анонимен

преди 3 години

Това сега от новата власт, която още не встъпила ли е или пак от Разбоническата крадлива и некадърна дружинка на Инспектор Жипков ?

6

Анонимен

преди 3 години

До баба мараВие комунистите и асфалт не ядете, но вината ги поемате само с мезета. Знаем ви вас.

5

Анонимен

преди 3 години

Ще минем на кренвирши, ако че се правят от кокали, кости, сухожилия

4

баба мара

преди 3 години

след 12 години управление на герб няма за какво да ни питате за цените ниеагнешко не ядем домати и салати също така че не си запълваите мястото в саитаза глупави писаници сладък хляб наречен козунак 3 лв 400 гр

3

G

преди 3 години

Инфлацията почуква на вратата, и пита ...аве вие луди ли сте да работите за под 2000 евро на месец?!? Дочуло се от някъде, чакай ние още гласуваме.....чакай ни ...2024г 1 ви януари..еврото ...влиза като каубой в гостилница, 30% поскъпване...Леа..ке.отиде у рякътъ.

2

Zaya Baeva

преди 3 години

Скок подскок цените подскачат като зайци . Като ти е скъпо оди си на село и копай доматки и корнишони. В дания да не е евтино ? в германистан да не е евтино ?

1

Анонимен

преди 3 години

4.00 лв. за домати немам да дам, нищо, че ми е основното ядене, а и олиото достигна 4.00 лв., нема такава държава