12

Бсп е в будна кома..

преди 3 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.

11

Зозо

преди 3 години

Ако се включи Бай Ахмед - Беров 2, фалит!

10

Анонимен

преди 3 години

Бай Захари, май не си доволен от резултата на SIC?Ха ха ха ха Който разбрал - разбрал.

9

Зозо

преди 3 години

До Малко за политика ... ДБ антикомунисти...Хахахаааа, кой продаде на другарите предприятията за стотинки? Червените десни като нищо ще се прегърнат с БСп, ама няма файда. Не могат да съберат 121 стабилно :))))))

8

Курнелия-съмнителна

преди 3 години

През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?

7

Зозо

преди 3 години

Тоя от мавзолея ли го извадиха? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Още не са питали Бай Ахмед какво мисли.

6

Т К О

преди 3 години

Бсп може да подкрепи и новото срутищеизправи се и вън хахахахаха

5

Анонимен

преди 3 години

Слави иска да направи депутатите 120. Борисов е върл поддръжник на Слави. Той дори отива още по далеч. Иска да направи депутатите 0. И да управлява БГ от джипа и да хвърля пачки през прозореца. Да раздаде по едно чекмедже злато на всеки български гражданин. Това е мисията на ГЕРП

4

Малко за политика

преди 3 години

Захариев между другото каза, че БСП не можели да подкрепят ДБ, защото, (представете си) ДБ били антикомунисти. Е, каква трябва да бъде според него БСП - европейска социалистическа партия или комунистическа.Динозаври като Захариев теглят БСП назад, а не напред.

3

Тикволандия

преди 3 години

Слушах интервюто с проф. Захариев. Според него БСП ще подкрепи на всяка цена правителство на партиите на протеста. Откъде си вади този извод изобщо не е ясно. Може би той така би направил.Важно е БСП да даде подкрепа за правителство на новите парламентарни партии, но подкрепа срещу ясни ангажименти за изпълнение на социална политика. Не подкрепа на всяка цена. БСП трябва да запази своята идентичност на социалистическа партия.За БСП на тези избори това беше най-добрият възможен резултат.

2

ПРАВ Е АВТОРЪТ

преди 3 години

Няма как кака *** да не вдигне ръце за чалгаря Трифонов, та нали всеки път когато тя ходи на връх Бузлуджа тя там играе кючек и щрака с пръсти.*** при *** ходи, а не при интелектуалец...

1

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Ами нали требе да се натирят Тиквата с...калинките му,за каво бяха тези...избори.Това е точка номер 1 и в...листата на БСП,така че програмите...съвпадат.