14

!

преди 3 години

Хахаха Някой да не си е мислил, че ще бъде по друг начин ?!

13

ТИЯ ЛИ ГИ ЛОВЕШЕ

преди 3 години

БАНДИТА с черния шлифер и чапка "борсалино". Уж хващал, а съда ги пускал. То една игра на стражари и апаши. По-добре питайте ТИКВАТА дали е чул " случайно", че бизнеса и хотелите на ВЕТКО И МАРИНЕЛА на Слънчев бряг са в ръцете на братята МАРГИНИ. За тях НИ ЧУЛ , НИ РАЗБРАЛ....

12

4epa

преди 3 години

ПОПИТАЙТЕ РУМЕН ПЕТКОВ И МАЯ МАНОЛОВА ГАЛЕВА - БОРЦИТЕ ПРОТИВ КОРУПЦИЯТА

11

ДРУГАРИТЕ на ТИКВАТА

преди 3 години

от 90 те си пекат Д-то далеч от тук и това чака и ТИКВАТА скоро след като падне от власт

10

Киро

преди 3 години

До Анонимен: Братя Галеви не са обикновени бизнесмени. Те са отряд барети, уволнени от полицията за рекет и заселили се в Дупница през 94. ХФК Дупница е най-големия производител на каптагон(амфети) за близкия изток още от 80-те. Цяла дупница знае за трафика на Оръжие, наркотици и др. Мутрата е чудесно запознат, няколко пъти идва, както и Мая Манолова и Румен Петков и Борисов имат снимки на центъра с тях. Какъв цирк ни играете :D

9

Бойко Хрес Спасител

преди 3 години

Пих една студена вода! Щях да им ги взема,з а да ви ги дам, в тази криза като помощи, *** на, хитри са мойте бивше айдуце, знаят какво най-обичам язе! Шумът на парите по шкафчетата! На бедняците и глупаците, по шкафчетата цвърчат мишки, а в моите шумят, златни ковидишки!

8

Анонимен

преди 3 години

Аа службите къде са? Когато им хакнаха някакъв сайт се надуха и симулираха дейност за нула време, ама когато е за откраднати милиони, никакви ги няма. 95% от т.нар "успели бизнесмени" са за затвора, или поне да си платят данъци със задна дата.

7

Анонимен

преди 3 години

Юнак съм била ,убила съм го! Хитра съм била, че съм го скрила!!!!!!!!Старата песен .....

6

Анонимен

преди 3 години

От цялото въртене и сукане хич не е ясно колко пари ще им отенмат накрая. Делото 8г., вероятно разноските, ако се сметнат, са повече ит тези 2,5млн. А и се не знае как ще свърши, щото вероятно делото тепърва тръгва към апелация и върховен съд и айде още 8г.

5

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха поздравления на Галеви! Очевидно познават добре хората срещу които си имат работа, а дори може и да са комбина все още : ) но да се изпразни запорирана сметка, говори за дебели връзки и машинации, които 100% не биха останали невидими за власт имащите!

4

НИНОВ

преди 3 години

ааа, не така, трябва да се направи проучване на СЕСТРА ГАЛЕВА, тя отдавна ползва въпросния паричен ресурс

3

Petar

преди 3 години

Добре де, наистина ли смятате населението за толкова прости. За всички е ясно, особено за тези които сме от Дупница, че акциите на прокуратурата са за по телевизията. Цяла Дупница знае че парите отдавна ги няма, охраната им се разпорежда в града, миналата година охраната им УБИ Алек Миланов през Юни, а прокуратурата им остави 2 месеца да прикрият следите и почна разследване през Август. Галеви са взвод от спец-частите, охраняват за трафика на амфети и работят с Муртата. Докога ще ни забавлявате?

2

Анонимен

преди 3 години

Българските власти запознати ли са с концепцията за запор или от много работа, работа, работа не им е останало време ?!

1

Анонимен

преди 3 години

Не думай. Догодина ще дават интервюта, как са били репресирани от властта.