8

Бай Иван

преди 3 години

Може да направите репортаж и за пътя София-Перник. В района на Владая беше ремонтиран преди 1 година, нито маркировка е останала нито "котешките очи" по мантинелата. Вечерно време не можеш да се ореантираш в коя от трите ленти шофираш. После от светофара на Драгичево до кръговото при Перник също е три ленти и нито знаци нито маркировка, а това най-натовареният път в България.

7

Анонимен

преди 3 години

Не виждам проблем. По-добре в Хасково, отколкото в Сливен.

6

Анонимен

преди 3 години

На АПИ никога не им е била сила табелите. Ама никога. Няма значение кой управлява - ГЕРБ, БСП, ДПС. Въпросът е, че в тази агенция продължават да кадруват жалки мижитурки, а ГЕРБ 10 години не искат да ги разкарат, защото са потенциални гласоподаватели. Ама не си правят сметка, че срещу гласът на една мижитурка, стоят глсовете на 10 граждани, които плащат винетки.

5

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Това е нещо "нормално" за "ТЕРИТОРИЯТА"!!!!Фактите говорят за "хаосът",които се "вихри" в България и как функционират институциите тук!!!Започнете от малките неща...... за големите е излишно да се коментира.......

4

пенсионер

преди 3 години

В България съм се губел доста пъти ,докато на запад нито веднъж , въпреки ,че ми е слаб английския , но по табелите се ориентират и маймуните дори , а тук и Рубик няма да се оправи 1

3

MaйMyнaтa

преди 3 години

Тва ми напомня эа едни иэбори - Гласуваш за Борисов и получаваш Костов!

2

Анонимен

преди 3 години

Гарантирано от ГЕРБ!

1

Гошо...Тъпото

преди 3 години

По...добре е да се окажеш в Ямбол като гледаш...табелите,поне е на 30-сетина от Сливен.Мола...органите да се...коригират.