21

Анонимен

преди 3 години

Нещо не ми стана ясно, за какви лекарства говори този умник? Вече и на витамин С ли му казват лекарство?

20

Анонимен

преди 3 години

Разбирам да има ваксини и то ефикасни...ама ми писна разни говорещи глави дето се мислят за най умните на света да ми викат "ваксинирай се,ваксинирай се"!Ваксини няма пък измислят всякакви ограничения и дискриминация с паспортите си!Пък и тоя лобира за продажбата на фармацевтичните отрови и химии от които печели...кво да го слушам!Всеки краставичар гледа да продаде кривите си краставици!

19

Анонимен

преди 3 години

И като " се спестят средствата" къде ще отидат? В нечии джоб, като твоя, не в народа

18

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно е прав ! Само един ограничен параноичен профан може да твърди,че ваксината ще го убие или чипира !

17

До 10

преди 3 години

Онзи ден се върнахме, от екзотична почивка, записват те на хвърчащ лист, ако мислиш, че някой после те подава в РЗИ - съмнителна работа. Освен това след теста карантината отпада, направихме го веднага след кацане, докато си разипаковаме куфарите и резултатите бяха готови - изпратихме на мейл и още на следващата сутрин, след като отпочинахме от полетите, се заехме с ангажиментите си. Така че не се изказвай неосведомено.

16

читател

преди 3 години

До Анонимен Как да нямат пари,бе господине,погледни ни как сме се разпищовили.Из София се разхождат със скъпи и пре скъпи таралясници,ако не на Занзибар,то поне на Тасос,ако не на ресторант,то поне на нощен клуб или пиано бар.То баба ни все същото правеше,та ние искаме да е същото и за нас.А,..изпуснах фитнеса,СПа,пилатеса,а картофите си стоят неприбрани по полето...Толкова за смешниците,които се правят на новите европейци,жалко,много жалко за нас.

15

Анонимен

преди 3 години

късно е либе за китка - положението е изтървано отвсякъде и виновните за това са ГЕРБ. Британския и южноафриканския щам са вече плъзнали навсякъде и е въпрос на дни и часове да се види ефекта от неадекватните мерки и неадекватната реакция на мутропитека и заобиколните му.

14

Атанас Велмазов

преди 3 години

Смеш.ник, такива трябва да бъдат съдени за претъпления срещу човечеството ! Ще си пътувам по екзотични дестинации и още как, януари бях на Занзибар, февруари на Доминика, март ще съм в Куба и после почва сезона на круизите ! Не мога да повярвам , че все още има ба.ламурници, които верват в ''пандемията'' КОФИ 19 ахахахахахахаха , ох заболя ме корема от смях.....Българийоооооооо, клета майке родилке !!!!!!!!!

13

Сата НАТО

преди 3 години

колкото и гадно да звучи, противните мнения трябваше да бъдат потискани-------- Аз пък смятам, че маика ти трябваше да те абортира.

12

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Абе тоя Мемек сигурно се е ваксинирал. Що пищи тогава?

11

До СатаНАТО

преди 3 години

.Ако всички бяха с твоя мозък,щяхме да живеем още в пещерите!

10

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Въпреки такива Мемековци, животът продължава, а тоя льольо ще си остане в забвение.

9

Анонимен

преди 3 години

И в България мерките се спазват стриктно, какво не ти харесва?

8

Т.Шак

преди 3 години

Напълнило се е с пишман професори, организирани в хиляди научни дружества.Човек би си помислил, че в България се развива някаква страхотно напреднала наука. Ха-ха!А всъщност, тия освен да се наливат с марков алкохол по конференции и да друсат сланини по банкети, друго не правят.

7

Анонимен

преди 3 години

Тия с екзотичните екскурзии не са милиони, като се върнат карантина 14 дни и тест. Не може да се разчита само на съзнанието на хората, трябва и правила, които държавата е длъжна да наложи , иначе тя за какво е?

6

До 4

преди 3 години

Кой знае в каква панелка си наврян, завит с одеало като мишок, че да пестиш стотинки за ток.

5

До 1

преди 3 години

Тези километрични опашки по границите на българи без пари ли са?Българинът днес пътува както никога преди!

4

Сата НАТО

преди 3 години

Озаптете чалгарите------А защо не озаптите правителството на банкянския *** и лекарите-престъпници?Знаете ли, че пропагандата на фашизъм е забранена от Конституцията, а "умникът" Момеков точно това прави? Прокуратура има ли?

3

Анонимен

преди 3 години

Аз съм на Малдивите от 3 седмици.Нека ми е зле....ХА-ХАЖивея си на плажа, вдене и пиене *** корем.Пей сърце.Боко-тиквата да го ДУ..а !!

2

Сата НАТО

преди 3 години

Мисля, че ако се въведат "брутални" мерки с полицейски часове, съвсем оправдано ще бъде избиването на полицаи по улиците и бесенето на такива като този из род с екзотично фамилно име.