50

До 50

преди 3 години

Какво търси тук онази арабка с умения в цирковото изкуство? Ти май си далеч от реалностите. Някакъв безпросветен гербер пита каво прави тук един посланик?

49

До 50

преди 3 години

Кой сте вие да определяте кой трябва да е в България и кой не?Няма да ви се получи,колкото и да се напъвате.Народът помни,не забравя и рано или късно всеки ще получи,това,което заслужава.

48

Какво търси

преди 3 години

защо представителката на руската мафия - Мутрафонова е в България. Тук е да държи изкъсо родния МутроФатмак - Фигурантът. Фигурантът се изложи напоследък.Провали му се пучът , въпреки милионите рубли преточени от Кремъл през Дубай до Фигуранството в София. Ам то само с рубли не става , трябва и малко акъл .Но къде акъл у Фигуранта.

47

Коко

преди 3 години

Освобождение след което остава окупационен корпус и руски губернатор с по-голяма заплата от тази на българския княз.

46

Щирлиц

преди 3 години

До Анонимен 43Путин искаше газопровода да преминава през България,да се довърши Белене.Американското вицегубернаторче обаче,послушно изпълняваше нарежданията на големия губернатор,дето се помещава до правителствена болница.Ето затова Русия се обърна към Турция,а че на турците не може да се вярва е ясно.

45

Анонимен

преди 3 години

Класи над извънземното Мустафа

44

Нещо

преди 3 години

МутрАфонова , нещо да кажеш за украинските, румънските , финландските войници - които също са загинали.. И теб ли те прати поп Киро Гудняев да набиваш канчето на на нашия Фигурант.

43

Гошо

преди 3 години

До коментар 34 - *** не смей да говориш против Левски.Добре се получи с българския език и подбор на думи, добре е обучена и няма как иначе, но защо в началото като казва "скъпи приятели" си затваря по-продължително очите. Сетих се.А продажниците сте безнадеждни. Като ви кажат Русия, коленичите и си отваряте устата. И държавата се казва Руска Федерация, някой ден може да се казва и Русия, като се отделят републиките.

42

Наблюдател

преди 3 години

Новата посланничка е класи над досегашните руски полит -комисари посланничета.

41

Анонимен

преди 3 години

До ЩирлицЧе защо да се зъби, Путин смяташе да им пуска гювеч. Газ - това е много силен аргумент да не си показваш зъбите. макар че Ердо не се поколеба да свали руски изтребител и да се тупа в гърдите от този факт. Тъй че кой какво губи , какво печели ... нека не умуваме над това. Руснаците нека внимават - не се вярва на държава с която векове наред си бил в конфликт и то Турция, която пикае газ(ха - ха!) че загуби руско - турската война.

40

Анонимен

преди 3 години

Дорогие наши братья, от всей души спасибо Вам за СВОБОДУ. Мы никогда не забудем то, что Вы для нас сделали. Не обращайте внимания на подонков. Их немного. В повседневной жизни я их не встречяю и не знаю где, в каких норках они обитают и оттуда воют. Не отвечайте на обиды. Если на вас лает собака, Вы-же не встанете на четвереньки и не будете на нее гавкать. ДА ЗДРАВСТВУЕТ РОССИЯ!!!

39

Анонимен

преди 3 години

На Шипка са оювали рамо до рамо руснаци, българи и арменци срещу турските ***.

38

Анонимен

преди 3 години

До МустафаНе че съм очаквала е ще се избягнат тъпизмите но нека някакви си Ахмедовци , Мустафи и подобни малко да се въздържат и да не ни показват простотията си. По - добре е за тях. Карадайъто иска обединение. С такива не се обединявам пък каквото ще да става. Аз по принцип с ***...и не се обединявам без значение кои са и какви са.

37

Анонимен

преди 3 години

Русия освобождава държавите Турция поробва държавите турците искаха да поробят и Армения наскоро.

36

нормален

преди 3 години

е видехме го резултата от вашето създаване . създавайте си в ссср , аз тук не ви искам .

35

Влак GT

преди 3 години

Тая, па? То бива наглост, бива, ама това е свръх!!!Кой унищожи Третото Българско Царство и не откара 50 години назад и 100 в ляво?Плячкосването на чекрви и всичко ценно от страната през тази поредна грабителска война, това ли е съзидателното, но те освен да крадат, нищо не могат да създадат!

34

Анонимен

преди 3 години

не ми се спори с необразовани хора - който иска да види фактите тук:https://en.m.wikipedia.org/wiki/Russo-Turkish_War_(1877%E2%80%9318782500 жертви грубо от БГ спрямо 80К руснаци от болести само плюс другите убити. Съзнавате ли колко сте жалки, всички песни и революционни глупости на Левски, Ботев и т.н. са нищо в сравнение с жертвите които Русия е дала в тази война... но това е Българина *** и глупав от поне 1300 години!!

33

Анонимен

преди 3 години

Тая дърта руска бабушкера се прави на красива.

32

Мустафа

преди 3 години

Здравейте български туземц..., пардон, здарвейте български приятели, хеллоууу френдс, искате ли да сте супер герои, супъ хироус? Приятели! Знаете ли, че днес супер героите се ваксинират. Ваксинирай се - бъди супер герой! Йееее, грейт!

31

Анонимен

преди 3 години

Русия винаги е била , е , и ще бъде враг на България.Колкото по-далече от Русия толкова по-добре.