8

Мда

преди 3 години

Аз затова ходя с нож и нека.... Вече 2 се простиха с живота си след като се опитаха да ме хапят!

7

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИли по-тежки обувки ;) Преди седмица ритах една лелка и помияра й сутринта - без повод, без каишка, без наморник, 20-25килограмов питбул бяга срещу нас от 100 метра с пяна на устата, она си пие кафе на пейката и я боли фара. Нападна моето куче, което е с къс повод, наморник и точно 12килограма. Оная дойде да ми вика, че й ритам песа....е такива шамари яде за закуска, че 10ти ден не съм я засичал по парка ;)

6

Анонимен

преди 3 години

Значи питбулът е бил с повод а кучето на тоя е бил без...след това питбула му бил виновен.Значи за него правилата не важат а? Ех *** няма да се научи,че правилата важат за всички и кучетата малки,големи трябва да бъдат на повод!Който не му харесва да не си взима куче.В случая трябва да глобят него първо.

5

Dudu

преди 3 години

Пуснал си кучето и после защо му го нахапали.

4

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ТАКА Е КОГАТО КУЧЕТАТА СТАНАТ ПОВЕЧЕ ОТ ХОРАТА

3

Mad max

преди 3 години

Пищова, и у главата. Има питбул, има проблем, няма питбул, няма проблем. Добрият питбул е само вече застреляният. Животното не е виновно, нито стопаните. Просто такива породи, вкл. Алабай и Кане Корсо, трябва да се забранят!

2

АнонимеН

преди 3 години

ПОРОДА ПИТБУЛ ИМ Е ГЕНЕТИЧНО ЗАЛОЖЕНО ДА НАПАДА ДРУГИ ЖИВОТНИ!ТАЗИ ПОРОДА ОТДАВНА Е КАЗАНО, ЧЕ ТРЯБВА ДА НОСИ НАМОРДНИК ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

1

Анонимен

преди 3 години

Аааа, пуснал го да се изцвъка в храстите , а то виж какво стана. Майка ми съм я инструктирал винаги със спрей в джоба и като види улично или домашно куче веднага ръката в джоба, че не се знае.