133

Bolen

преди 3 години

До зззВие сте болни!!! С бой ще направите същите болни изчадия като вас! Не благодаря! НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ИМАТЕ ДЕЦА БЕЗ НИКАКВО ОБРАЗОВАНИЕ ВЪВ ПЕДАГОГИКА И ПСИХОЛОГИЯ. Срам и позор....

132

Не схващате

преди 3 години

Май не схващате за сериозността на този шамар.Не става въпрос за шамар от своята си майка или баща, а от някаква си продавачка.И то заради нещо което е на смешна цена.Заслужавате го! Шамар за всички ви! Ще стане голям проблем, докато си мерите приказките тук!Живеем в сериозно време. Всичко е сериозно. Ако наистина е плесница е непростимо!

131

Мария

преди 3 години

Почти всеки ден в магазин за хранителни стоки виждам деца, които тичат, дърпат стоки и за съжаление родителите им изобщо не взимат отношение. Хората, които работят там и по цял ден са с маски и се срещат с различни хора са принудени да търпят всичко това. Всички сме били деца, но чак пък да си правим каквото искаме, защото закона ни защитава е малко прекалено. Родителите трябва малко повече внимание и възпитание към децата, за да няма неприятни инциденти.

130

Тошо

преди 3 години

Ние едно време един шамар получавахме не веднъж в живота си, а на час, сегаааааааа да не ги пипнеш, абе хора слезте на земята, това е .....естествена реакция, да, не е редно но ето случва се.

129

Джазим Джазим

преди 3 години

Като прочетох името не детето и ми стана ясно, че цялата работа е фейк.Толкова типично за един етнос.

128

ззз

преди 3 години

Преди 12-13 години молех учителите в началното училище на синът ми да го ошамарват ако прави бели (а той правеше и то доста!) , но класният изпадаше в ужас от молбите ми.Днес синът ми почва да става човек и той на свой ред ме обвинява, че на времето не съм го строявал повече.Не съм чул някой от връстниците ми да се е травмирал в последствие от шамаренко, докато днес връстниците ми "кeлеши" са малко, което не може да се каже за връстниците на децата ми!10 хил. год. възпитава шамаренко .

127

Много правилно,

преди 3 години

това е възпитателен шамар, и Макаренко така е възпитавал и е оформял човеци, а не маймуни, каквито са днешните *** мамини синчета. Като строши тази скъпа играчка, после продавачката трябва да я плати, а кифлата която е създала това кр етенче, ще се прави на важна и ще крещи като ***!

126

Другаря Путен

преди 3 години

До rusnakДурак , марш в *** ...!!!

125

Жан Жак Русо

преди 3 години

Да бяха го възпитали родителите , че това е чужда собственост и не може да си късат каквото си поискат ... Георги Иванов, зам.-директор на СУ "Васил Левски" Русе ... директоре , възпитавайте децата , че днес както е унищожило чужда собственост , утре ще извадят пистолети и ще застрелят библиотекарката , щото им направила забележка ...

124

злобар

преди 3 години

Ами така е и с право се оплакват хората . Откъде накъде един шамар когато детето има две бузи . Това си е чиста дискриминизация .

123

hamerikanec

преди 3 години

На 4 Април, масови шамари за бесеперастите!

122

Анонимен

преди 3 години

Голяма работа, един шамар.

121

Анонимен

преди 3 години

аз колко шамарчета отнесох като дете и даже не се сетих да се оплача. Но по соца беше така.

120

Войната почва

преди 3 години

Мисля че това е подходяща причина и за война.Не мисля че родителите трябва да отстъпват, защото са турци.Не мисля че с извинение на продавачката може нещо да се оправи.Бих убил ако някой ми удари детето! Но бавно и мъчително! И няма да ми е достатъчно.

119

1

преди 3 години

е всички сме учили приказката за стомната нали? а и които се е интересува има една много интересна статия "Как отглеждаме неблагодарници. Провалът на либералното възпитание". Поуката е много интересна. И за някои чуждопоклонници - не статията не е българска а по разказ на шведски психиатър.

118

Баща на 2 деца

преди 3 години

Не отдавна една майка на подобна тема беше писала нещо от рода:" На времето ако направех някоя беля, първият чичко на улицата, щеше да ме ошамари и за ухото да ме заведе при майка ми. Майка ми, щеше да му се извини и да му благодари, а после много сериозно не да ме ошамари а да ме набие. Да но тогава бяхме възпитани!"Ха се га си представете тази ситуация днес! Горкият човечец, които си помисли даже нещо подобно!А после що ни били децата невъзпитани бих казал направо абе няма да го казвам!

117

Анонимен

преди 3 години

Браво на продавачката!

116

Мъмриш

преди 3 години

Ако е чуждо дете мъмриш, ако е твое си носи последствията за неправилно поведение. Но навсякъде внимателно и с любов. Постоянството се отплаща особенно в къщи! Било искало, било мрънкало, било плачело ... ХИЧ ми Не дреме! Каквито задължения и права има всичко се спазва!! Децата се учат с постоянство, разнообразие, любов и фантазия. Ако ди вдлъбнат да му шиеш постоянно шамари ще се научи просто да се крие, но ако обясняваш какви са последиците и как другите страдат има голям напредък!!

115

Анонимен

преди 3 години

Синия кит почват с малки кражби на играчки по 1 лев.

114

Анонимен

преди 3 години

Милото хангелче Сулейманче няма как да е направило нещо лошо. Вкъщи е много добро, вече като се приберат баща й в 20ч, майка й към 4- 5 всичко е тип-топ.