85

дедо Ташунко

преди 3 години

Сандгрубер се мъчи да стане известен с помощта на тези писма. Публикацията на г-жа *** е съвестен преразказ на това, което скоро излезе в немската преса. А дали е било така - "кой да ти каже" - пееше едно време Васко Кеца. Има нещо нечистоплътно и неубедително в тези "изводи" на Сандгрубер. Лични интерпретации с истини, полуистини и много лъжи.

84

...except me...

преди 3 години

Това с почерка е до генетика. Баща ми не ме е учил да пиша, а преди няколко години майка ми се затрудни да познае кой е написал една бележка. Така че да не обясняват "какво е искал да каже автора" и да се съсредоточат над реални факти.

83

Е няма

преди 3 години

тоя гитлер не ви излиза от главите, чутурите и китарите И от тиквите също

82

Радослав

преди 3 години

Това са въпросите които журналята трябва да задава! Това ви е работата, да питате неудобни въпроси Бибитко, курналина и родата им от партиите, а не да пишете фантастика свободен стил! Ако сте искали да пишете фантасмагории да сте станали писатели, а не ***!

81

Радослав

преди 3 години

Всеки ден има десетки примери за корупция или престъпна некадърност в държавните институции и вие вместо да си вършите работата и да задавате правилните въпроси сте седнали да пишете глупости за неща станали преди вие да се родите! Я си вършете работата и питайте нещата които са важни като например Кои прибра рушвета от пътя за Своге, кои прибра рушвета от ремонта на коларската пътека край Стара Загора която от години е вълнообразна? Кои прибра рушвета за некачествен ремонт Х?

80

Радослав

преди 3 години

Ако журналята влагахте половината от усилията които влагате в очернянето на Хитлер в смислени статии в които да питате например Кои държавен *** е спал няколко години и е проспал няколко незаконни търговски обекта на централна улица в София или Кои държавен *** се е разписал, че пътя за Своге които се оказа некачествен, отговаря на всички стандарти и го е приел като качествен ремонт щеше да има някаква полза от вас, а към момента сте безполезни като обещание на Бибитко!

79

Анонимен

преди 3 години

До Русия=ПсихиатрияПациент си за някоя лудница

78

Анонимен

преди 3 години

Въпросът е: пипал ли е малкият Адолфчо? Защото Адолфчо много прилича като да са го пипали като малък, както и всичките му фенчета.

77

11

преди 3 години

Adolf ***-11 Alois ***-11 Klara ***-11 Donald Trump- 11 George Soros-11 Barack Obama-11 Victor Orban-11 Тодор Живков-11 Васил Божков-11

76

Анонимен

преди 3 години

Ади е гледал в бъдещето.Да не забравим чии пари правят от една пустиня страна за живеене,под чие давление САЩ спонсорира И.Д , кой тормози християни и мюсюлмани в измислената и непризната от всички държава,кой накара у продължава да кара САЩ да прави войни в близкия изток,кой кара САЩ да се противопоставя н Иран,кой се меси в политиката на Европа....списъкът е дълъг.Ако Ади беше успял,нямаше да има тероризъм по света

75

Дойчланд юбер алес

преди 3 години

Сега светът можеше да е по хубав, а ние щехме да сме господарите на Балканите

74

до 102

преди 3 години

"Мен пък ме интересува какъв е бил бащата на Меркел..." Бащата на Ангела Каснер /по съпруг Меркел/ е евреин, който след войната попада в Западния сектор на Германия и преминал в Източния сектор, за да строи социализма. Така че не се учудвайте на благоразположението на Ангела Каснер към кремалските тирани, защото тя, също както тях е юдо-хазарка и точно затова няма намерение да се откаже от Северен поток 2, нищо, че ЕС има друго намерение. знаещ

73

Анонимен

преди 3 години

Аз пък твърдят, че Хитлер и до днес предизвиква огромен страх сред елитите. С като знам какви са световните елити се замислям дали не е бил прав. И дали не трябва сериозно да ревизираме историята за единственият лидер, поел битка със световните мошеници. Същите, които ви наденаха маски и искат да ви бъзикат гените.

72

Анонимен

преди 3 години

От статията разбрахме, че бащата е бил строг и авторитарен човек. Такива са били всички мъже глави на семейства в Европа по онова време. В България са били още по авторитарни. Е и?

71

Анонимен

преди 3 години

Хора напънете се, в тази статия с подбрана преднамереност се споменава че бащата на Адолфа се занимавал с ПЧЕЛИ и кашери.И погледнете във всички бивши соц държави и не в един и два града, на всякъде на местата където е имал згради на Гестапо или където са разстреляни нацисти и тяхни колаборанти, навсякъде се строят монюменти изаобразяващи именно кошери облазени от метални или дървени пчели като на всяко място броя на пчелите е = на броя разстреляни гестапаци, нацисти и колаборанти.

70

Rrr

преди 3 години

Хозяина вспоминаете?

69

Анонимен

преди 3 години

Мен пък ме интересува какъв ли е бил бащата на Меркел. Някой знае ли?

68

Платена публикация 2

преди 3 години

Хитлер е бил изкукуригал наркоман.-без никаква квалификация и учил-недоучил за художник-вие как си мислите, че някакъв пияница като него и обкръжението му ей така вземат властта-военно-промишления комплекс на Германия е искал отново да забогатее както в предната война и е търсил хахо като тоя- + интригантите от Англия и САЩ. Търсете в Гугъл снимка Хитлер и Прескот Буш от Уолстрийт, които са финансирали наците за да започнат война със СССР - една война значи оръжие за двете страни.

67

герой!

преди 3 години

До хитлер е бил заднниккойто разтърси света!

66

хитлер е бил заднник

преди 3 години

самовлюбен нарцисист, който се е смятал за най-умния и най-знаещия от останалите е разчитал на отричане обществените ценности/порядки защото не е бил способен да се издигне по естествен път - избира революцията, също като комунистическите гамени - Сталин и останалите прошльовци които успяха чрез преврат и насилие да застанат начело на големи нации - ресултатът от такив самонадеяни *** се видя през и след втората световна - кървава диктатура както в Германия, така и в Русия - и после ***.