256

Анонимен

преди 3 години

Ми те утре може да кажат, че дишането вреди.

255

Анонимен

преди 3 години

Както движението на продукти от ГМО растения се проследява документално, така и движението на ГМО животни трябва може да се проследява. В този смисъл сертификатите са необходими.

254

Harryy

преди 3 години

Добре е че нищо не зависи от тези самообявили се за господари. Нищо . Над тях има сили които определят дневния ред. Хари !

253

Анонимен

преди 3 години

До ИгнезииКонаспирация има някаква тука. Сатаната превзема земята и влачи всички в геената огнена. Ама ще затътри там и властимащите милиардери барабар с квакерите им . За тях ще зине грозно преизподнята.----Сатана няма никаква власт да превзема земята. Сатана е само един съвестен и работлив слуга. На хората все някой друг им е виновен.

252

Игнезии

преди 3 години

Конаспирация има някаква тука. Сатаната превзема земята и влачи всички в геената огнена. Ама ще затътри там и властимащите милиардери барабар с квакерите им . За тях ще зине грозно преизподнята.АннаТема

251

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАми не знам дали за "някои" е дискриминация, но за постилатите на ООН за човешките права е!---Нареждането за сертификат за ваксинации идва от самите ООН, или по точно от техните началници, защото и те са марионетки както в Брюксел. Но хората ако мислят че това е дискриминация, може да се оплачат на арменския поп.

250

Набабатифърчилото

преди 3 години

Кунчев и нощовете .Май си дойдохме на думата А?

249

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНякой си е купил държавата ни изгодно . Из под носа ни. На изплащане кеш.-------Из под носа ни? Ние сами се продадохме със 100% отстъпка, дори се предлагахме и скачахме по площадите.

248

Анонимен

преди 3 години

Който и да.спечели изборите, пак ще е марионетка ,като тези.Някой си е купил държавата ни изгодно . Из под носа ни. На изплащане кеш.

247

Анонимен

преди 3 години

Ето за какво била необходима висока интернет скорост. И 5джи.За чиповете електронните сертификати. Сега чак стоплих.

246

Анонимен

преди 3 години

Ако след тази простотия хората отново гласуват за ГЕРБ по-добре да отида на друга планета.Вярата ми в хората напълно ще изчезне. Хора мислете за кого гласувате,вижте какви индивиди разполагат със съдбите ни!

245

Анонимен

преди 3 години

Абе важното е, че народът ще си преизбере ГЕРп, дето са го назначили този. Глас народен - глас божи!

244

Анонимен

преди 3 години

От задължителната ваксинация до чипирането има само една крачка!

243

Анонимен

преди 3 години

Браво Кунчев! И аз ако имах властта ти и аз бих се гаврил с оФците наречени българи! Щом няма протести, значи всички са доволни :)

242

Хейтър Петър

преди 3 години

Да не забрави преди да си инсталира сертификатите на необходимото място. Да си ги навие старателно и стегнато на руло ,и тогава да се заеме с тази нему полезна дейност.

241

Анонимен

преди 3 години

...независимо дали за НЯКОИ е дискриминация---Ами не знам дали за "някои" е дискриминация, но за постилатите на ООН за човешките права е!Ти ли ще плащаш, после, осъдителните присъди за нарушени човешки права е България или мислиш да се скриеш и да плащат данъкоплатците?Защо ли не се разкараш, нещастнико!

240

Хурката

преди 3 години

Ами като не ща . Да се ваксинирам или да ковидясвам?Ще ме татуирате ли . Или да нося значка жълта. Фашисти.Рептилоиди люспести лъзгави.

239

Чоко

преди 3 години

Кунчев, нали ти е ясно, че след месец приключваш и тези сертифищати можеш да си ги завреш отзад.

238

Анонимен

преди 3 години

Откъде той има информация,че на Шипка се очакват 3000 или повече хора? Това е абсолютно политическа стъпка!!!Но идва 4.04 и тогава лично ще избяга и скрие в някоя дупка

237

Крив

преди 3 години

Кънчев настройва хората против Боко. А той знае ли какво говори Кукуто???