119

1

преди 3 години

До Анонимен 137То най-отчайващото е, че тия са толкова неграмотни, че и най-голямата мизерия им изглежда като супер лукс. Като някакъв, който ми обясняваше за "великата" водка Пят Озер, коят даже сред руските водки не се смята за висок клас, но той откъде да знае човека, че е така, като първо, не знае какво е хубава водка, второ, цял живот са му повтаряли, че руските водки са най-хубавите (както и всичко друго руско де).Откъде да е чувал за Кетел Уан, Белведере, Грей Гуус и т.н. ?

118

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 136Ахахахахахахахахаааа.Чувал ли си за праскови Дюк ъф Йорк, Перегрин, Нейпиър, за круши Конкорд (най-често срещания сорт у нас) и Уилямс, сливи Виктория и Дамсън и т.н. и т.н. Когато нагличаните са създавали научно общество за селектиране на сортове българите още са носели калпаци.Французите са още по-напред.

117

Анонимен

преди 3 години

До 1кво му обясняваш на тоя. Купил кутия бонбони пияни вишни за 50 евроцента и ги сложи всичките под един знаменател- нашите пияни били по-убави от техните пияни вишни и т.н. Ако изобщо е купувал, по-вероятното е да е слушал разкази.

116

Анонимен

преди 3 години

Освен ябълка, какви толкова плодове виреят в Англия, ти чуваш ли се какво говориш? Може да имат дренски, боровинки и диви круши, друго не се сещам

115

1

преди 3 години

До Анонимен 132"французите нямат вишни като българските"ХАХАХАХАХАХАХААА. ***, французите имат по-уникална и разнообразна природа от българската, а селекциите им на плододаващи, заедно с тия на англичаните са световни лидери. Къде в България е имало НЯКОГА качествен КОНЯК? Ахахахахахахахааааа. Да оставим настрана, че си НЕГРАМОТЕН, че КОНЯК може да идва само от областта КОНЯК, в България НИКОГА не е имало качествен коняк, да не говорим качествен алкохол да се е ползвал за бонбони.

114

Евроатлантик

преди 3 години

Да почнат да работят и да спрат да русофилстват, тогава и за тях ще има. Щото требва продукт да се прави, като правиш продукт ти дават пари и си купуваш квото си искаш. Като не правиш продукт а русофилстваш и тролиш за рубли...тогава маргарин, салами от рога и копита, кренвирши от тоалетна хартия и т.н. Точка.

113

Анонимен

преди 3 години

До ЕвроатлантикТочно. Тия нямат пара за хубава храна и реват, че храната им била кофти, а не си гледат скъсаните джобове, че точно заради тях още се продава таква храна. Грамотните хора отдавна са спряли да ядат отровите евтинджос.

112

Анонимен

преди 3 години

До 117 французите имат локален специалитет (от района на Лион) ... - - Ха ха ха, първото, което ще ти кажа е, че французите нямат вишни като българските и това им порти продукта ту дьо суит. Второ, луксозни пияни вишни се правят с качествен коняк, а ти ако искаш ги прави с о де колон или направо с антифриз. И трето бегай в хоремага да си купиш един марципан, една обикновбена вафла и един сайдер,че това ще ти остане. Може да удариш на крак и една мастика, да направиш главата

111

1

преди 3 години

До Хе хеС това ли се успокояваш, че живеееш в мизерия? Със самозаблуди, че и другите са като теб? :))))))Чакай да те успокоя: когато съм си в България ям месо само от животни, които ги гледат в Родопите на паша, а в чужбина го карам на "евроотпадъци" като Прошуто, Хамон и Сен Огюр. Горките русофили, нямате си и идея, нали?

110

Евроатлантик

преди 3 години

Кво ни интересуват драмите в блатото. Тука в Западноевропейска България само маргиналите се интересуват от диваците на Изток. ГМО саламите са евтинджос и русофилите да се благодарят, че има такава храна за тях иначе са на изчезване. Кой нормален яде салами или маргарин?

109

1

преди 3 години

До Анонимен 123"като те е мързяло да работиш и си нямал пари да си купиш истынско кафе, леблебия си посръбвал."***, по време на комунизЪма работиш не работиш вземаш горе долу поравно с другите, това му беше един от недостатъчите. Личи ти, че не си живял по това време. Сега е така и това му е хубавото, но тогава не беше. А магазините бяха празни и кафето беше БАШ каквото казва Бай Ставри. За пръв път видях хубаво кафе когато отидох с баща ми в Либия (пратиха го по работа)

108

Хе хе

преди 3 години

До 1 Набиваш ли ,,качествените ,,евро отпадъци ,изрезките с ГМО ,саламите от рога и копита + смлени черва ? По убаво нема !

107

Анонимен

преди 3 години

До Раша наша Затова ли от комонушките Герб ,по убаво нема ?

106

1

преди 3 години

До Анонимен... в който различни плодове (не само вишни) се мариноват в калвадос, арманяк или коняк (ама истински а не грузинския ***, който беше рекламиран като голямата работа в СССРто) и се поднасят с сладки подобни на бишкоти и избит крем фреш. СеУИАни с коУеУа.

105

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 119 Синтетичните ли ?

104

Анонимен

преди 3 години

До 113 бай Ставри До 1 А кафето беше мляна ръж и леблебия,с смесени - като те е мързяло да работиш и си нямал пари да си купиш истынско кафе, леблебия си посръбвал.Ходи до хоремага да си купиш една вафла и една лимонада - това ще ти остане

103

Анонимен

преди 3 години

До бай Ставри Що се правиш на улав

102

Анонимен

преди 3 години

Днес милиони руснаци поздравиха с професионалния празник боиците и служителите на Силите за специални операции /ССО/. ССО за пръв път блестнаха пред широката публика с перфектните си умения на 27 февруари 2014 г., когато донесоха Руската Пролет на полуостров Крим.

101

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен116 Ама това многополовите ,сте много ,много неграмотни . Продаваше се даже и никарагуанско кафе в кръгли кутии ....Или тогава си бърсал носа под масата,или не си бил роден ?

100

1

преди 3 години

До Анонимен 115"Ял съм френски пияни вишни, но нищо не струват пред нашите, а аерошоколад там няма и няма. И кафе като хората нямат."АХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХААХАХААААААААААДругарю, ти знаеш ли първо, че т.нар. "пияни вишни" не са нищо друго освен обикновен плод маринован в ЕВТИН СПИРТ С ЕСЕНЦИЯ. С други думи, другарю, това, по което припадаш като голямата работа ПОНАЧАЛО е долнопробен бооклук! Следващото което ще ти кажа е, че французите имат локален специалитет (от района на Лион) ...