35

Абе тая властолюбива

преди 3 години

Г.а.д кога ще спре да се гаври. Щеше да ни доведе до разпад и поредна следкомунистическа криза, сега си показал мазната физиомутра и се завира да единничи. Ше повърна.

34

Мразенето

преди 3 години

срещу Фигуранта е безплатно и от сърце.То пък какво ли да го мразиш - безполезен фигурант, който иска власт чрез преврат.

33

Joe

преди 3 години

Каза главният разединител.

32

Възраждане

преди 3 години

Завинаги с Братска Русия поклон пред братята загинали за свободата на България,всички местности с турски и арабски имена да бъдат сменени с бЪЛГАРСКИ.

31

Пахнет Путина

преди 3 години

Пахнет Десина

30

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта оставил зад гърба си разбито семейство, довел до разруха на военновъздушните сили, същият който от четири години неуморно работи за разпокъсане на обществото на "почтени" и "непочтени", демонизира демократично избраното управлението, сатанизира институциите, дестабилизира държавата, а сега най-лицемено и нагло казва: Достойно бъдеще можем да градим, когато сме "единни" !Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант

29

Чебурашка

преди 3 години

Връх на наглостта е когато фигуранта, който цели четири години с всичките си действия разделяше българското общество сега да говори за единение. Той и подобните на него руски марионетки са били винаги срещу България и българите!

28

Хахаха

преди 3 години

Единни с дрогарето значи- дрогарето като един те крадат, а ти само бачкаш.

27

Единен протестър

преди 3 години

Ние най-верните на Юмручето - останали 50-на протестери ще дойдем на Шипка подходящо оборудвани. Всички сме с маски и там ще ги изгорим на место, защото вируси няма. Ще си носим павета от София ( щото на Шипка няма), яйцата ще ги вземем от Габрово - за да бъдат пресни. Ще метаме всичко де що има както повреме на епопеята преди много години. Ще метаме по всички , които не викат оставка и мафия. Да живее нашият Фигурант!

26

Значи

преди 3 години

Щом комунист заговори за единство, значи е в ход следващият му план да те обере и довърши. С една дума най- единни са комунистическите чада, дето обикалят с нашите пенсии и спестявания в чужбина.

25

Я тоя

преди 3 години

Не можа да ни довърши съвсем, макар че направи доста поразии и сега се прави на единен.

24

Койчо

преди 3 години

Боко тиквата заръча на дончев постоянно да се плюе по президента и като чета коментарите си изпълняват поръчката на 100%

23

Анонимен

преди 3 години

Е как ще участва като е с ковид и под карантина

22

истина

преди 3 години

Луд не умалява. След Шипка, след юмрук срещу народа, пак на Шипка да разнася вирус.

21

емиграция

преди 3 години

Единство...но с БСП и онези ,където хвърлят яйца по сградите и къртят павета...Хайде. Благодарим ти Радев и ,,Партийо любима"....Знаем се колко струвате.Фалит след фалит и масова, ама наистина масова беднотия, като във Венецуела и др. Латиноамерикански държави.Разбиване на магазини и кражби.

20

Анонимен

преди 3 години

До 1Върни се у гиманзията да си драскаш "вдъхновяващите" есете тип сеслкинелетуалец, чащото само можеш да впечетлиш дакалакяата си, дето в менопауза с глупавите си "писания".

19

Анонимен

преди 3 години

И като отиде на Шипка миналата години, какво? Имори народа ли? Или трябва да ви напомням, че лятото имаше дни с по 3-*** заразени?

18

1

преди 3 години

Уважението започва с уважението на собствената държава, г-н Фигурант, а тези, които са те издигнали и ти нареждат я нямат за нищо и заради това и ти я нямаш за нищо. Уважението не е на думи, докато рушиш държавността.

17

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоОоо калеко! Пак всеки коментар събира по 10-15 лайка за 1 секундиа, а?

16

Анонимен

преди 3 години

Говорить Москва: "Единна Русия" !!!