229

Анонимен

преди 3 години

Нашите власти са обявили война на САЩ и Великобритания заради фашистките ни съюзници Германия, Италия и Япония.Не предаваме нашите господари докато не дойде чужда войска на границата. Тогава ги предаваме за 2 часа.

228

Анонимен

преди 3 години

Борисов не е Орбан. Борисов е Тодор Живков.

227

Анонимен

преди 3 години

Трябва диверсификация на източниците на ваксина.За здравната ни национална сигурност.

226

заблуждаващ

преди 3 години

До Анонимен 260 Защо заблуждаваш - Путин изобщо НЕ СЕ Е ВАКСИНИРАЛ....Но по-интересно е НАШТО ОНУЙ защо не се ваксинира с тези ЕВРОПЕЙСКИТЕ?

225

Пак по опорката?

преди 3 години

До Анонимен 261: Путин не се е ваксинирал с Pfizer. Стига си тиражирал тази наг'ла л'ъжа.А за ваксините: Бойко винаги е слушкал, за да му дават еврофондове и да ги раздава на "свои фирми". Нищо няма да направи без разрешение от Брюксел. Така че когато Германия купи Спутник V, тогава и ние.

224

Зозо

преди 3 години

До Само питам ....След като руската ваксина струва само 10$ защо не я пуснат у нас по аптеките.....Хахахаааа, как да я пуснат по аптеките като блатняците за тях си не могат да я произведат, та за износ :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Ако имаше бройки до сега Марешки да я беше пуснал :)))))))))))))))))))))))))))Никаде по света няма ваксини по аптеките.

223

Само питам

преди 3 години

След като руската ваксина струва само 10$ защо не я пуснат у нас по аптеките за свободна продажба и не разрешат на личните лекари и медицински лаборатории да я поставят? Може да се съхранява в обикновен фризер при -18 градуса за дълго съхранение. Ако започнат да я продават, си купувам две бройки и отивам при личният лекар да ми направи първа ваксинация а другата слагам във фризера.Няма да чакам безплатната (Мутафчийска) ваксина, като не знам кога ще ми дойде реда.

222

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина е, като руска рулетка, за едни е добра, но за непослушните държави, се дава с малко новичок.

221

Анонимен

преди 3 години

Да се купят няколко бройки руска ваксина и след като Нинова,лекетата Зарков, Божанков, Гечев ...първите 20 от листите на БСП, се ваксинират със Спутник V, тогава ще помислим, докато чакаме, Брюксел да я одобри.

220

само едно

преди 3 години

Ще кажа само едно нещо - Никъде в Парламента на Русия няма да видиш депутатка плетяща чорапи с гръб към говорещити от трибуната, каквато видОхме в Европейския парламент!???? И тези смятате, че решават НЕЩО във ваша полза, че това е нормално?

219

Анонимен

преди 3 години

БСП ако види руски фекал на пътя се навжда и го изяжда без да се замисли,а после се облизва в захлас и казва ,,ммммм...вкусно като бузлоджанско кифте'' и започва да се озърта за още.

218

някой

преди 3 години

До Зозо Някой беше казал, че 80 % от българите са ***...Един професор май?

217

защо

преди 3 години

Скъпи съотечественици, като чета повечето коментари, мисля че заслужено ни управлява ОНУЙ с ЖИПКАТА! Затова и никой от доволната маса, залагаща на долнокачествена "парцуца" с пълни с нитрати контрабандни зеленчуци на салатка НЕ ПРОТЕСТИРА - за право на избор, за високи доходи, за справедливост, за еднакви закони и за малцинствата... Жалко, защото това е нашият живот и ние го пропиляваме в бездушие и противопоставяне! Какво ще стане ако има от ВСИЧКИ ваксини?

216

до Зозо

преди 3 години

Руската ваксина е като Миг 31,а не като Ил2.А ако ние имахме Миг 31 щеше да се хвалим,а не да се чудим какви ваксини да търсим.Е Миг 31 е все пак,не е СУ 57.Ама върши работа.Вярно е,че има Phizer,Moderna,Curevac които са на нивото на F22 и F35!И трите са друго поколение ваксини.Не е вярно,че са отняколко месеца.Още 2001 година в Curevac откриват този тип ваксини.От тогава много компании работят в тази насока и ето сега имаме няколко ваксини.

215

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина е добра .За нея има статии в списание Lancet.В много страни я използват.Да не хулим нещо което е добро.

214

Анонимен

преди 3 години

Когато България започне да получава финансиране от Русия, както сега от ЕС,тогава БСП може да претендира за руската ваксина. А засега решенията се вземат от Брюксел. Парите също!

213

Анонимен

преди 3 години

Спутник-5 (още Кораб-спътник 2) е съветски изкуствен спътник част от програма Спутник и втори тестов полет за космическия кораб Восток, който ще бъде използван за първия пилотиран полет. Стартът е на 1 август 1960 г.Хайван-ваксината е Спутник В - S.putnik VАма те дрътите комунисти искат да си пият Зуп, не 7up Какво да ги правиш?!? :)))))))))))

212

Хехе

преди 3 години

Гледайки лимузините на паркинга пред Позитано 20, смятам че БСП може да жертва партийни пари и сама да закупи от руската ваксина! Народът ще падне в краката им и ще гласува на изборите за тях,заради тази социална акция..Ще купят...Ама друг път :-)

211

У бре

преди 3 години

Сложи си Спътник,и ставаш пътник..

210

....

преди 3 години

Подкрепям! Аз искам да си сложа Спутник V, трябва и за такива като мен да има опции.