52

Анонимен

преди 3 години

Мдаа ...не е зле. Можеше кмета да постави гигантска статуя в цял ръст на Путин.....

51

Анонимен

преди 3 години

Който не познава историята, да ви кажа накратко, че богомилите в миналото са разрушавали държавния ред и хармония, доста са навредили на управляващите и населението, създавали са само анархия и негативизми каквито се сетите,затова са изгонени както от Византия,така и от България и нямат нищо общо с българските или други владетели,дори са им врагове!А днес богомилството е опасна секта,която търси да привлече жертви и се умножава!

50

Анонимен

преди 3 години

Богомилите са секта,пазете се!Счупете статуята!

49

dislike

преди 3 години

Струва ми се, че авторът на статуята е поработил доста време в някое студио за филмови ефекти или компютърни игри. Дори и да се абстрахираме от замисъла, изпълнението е зле - лицето е замазано и лишено от израз, индивидуалност и излъчване.

48

Sas

преди 3 години

Брей, не знаех, че Иван Рилски бил син на Симеон

47

Анонимен

преди 3 години

До гротеската в Бургас Освободи ни от варианта ,да се казва Бургазлъ .

46

Анонимен

преди 3 години

Караненов, гербавия бургаски кардинал, явно си го харесва. Всичко наоколо е негово. Интересно не се споменава в коментарите до тук?

45

бай Ставри

преди 3 години

Абе Бургас, Перника на морето

44

БДЕТЕ!

преди 3 години

"...на постамента е имало и масонски символи, които сега са заличени."Какво повече да говорим? За хората, които четат Библията е толкова ясно.Градът е под обсада! Хора бдете!

43

АнонимеН

преди 3 години

АЗ СЪМ ДОВОЛЕН , ЗАЩОТО ТОВА ПОКАЗВА ИСТИНСКИЯ ЛИК НА БУРГАС ИЗБРАЛ СИ ГЕРБ!!!ВЪЛЦИ БЕЗ ДУША!

42

АнонимеН

преди 3 години

ПОРЕДНАТА ГАВРА С БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ!БОЯН МАГА НОСЕЛ ЖИВОТИНСКИ КОЖИ И МУ ТУРИЛИ СЪОТВЕТНИЯ ПРЯКОРТОВА Е АБОМИНАЦИЯ А НЕ СТАТУЯ!

41

Анонимен

преди 3 години

Аз бих направил друга. Отпред слагам вълчата глава а отзад агнешка .Веригите на китките и отзад ги държи статуята на ,,свободата,, и вика никакъв юждн поток ,никакви миг ове .Ще купувате само от нас .

40

гротеската в Бургас

преди 3 години

се нарича "Альоша" и вече няколко десетилетия стърчи като грозно бесило над града. В основата се мъдри лъжата "освободите" - някой може ли да ми обясни от какво робство ни освободи Альошата?

39

Фил

преди 3 години

Умници от "днес", дух с кратък член и това което вие си мислите са две различни неща, коригирайте се , не бъдете ....

38

Колинз

преди 3 години

Това да не е статуя на оня, Созополския вампир на Божо?

37

Ей Каше ...

преди 3 години

Аз няма да те изгоня - другите ще те изгонят аз само ще ги гледам сейра и в един ненаименован ден и час ще ти дойде отникъде! Разбра ли къв ми е плана?

36

Фил

преди 3 години

Грозна, безсмислена статуя. И като всяка статуя - отразява ду//.ха на епохата си. След като е паметник, интересно какво послание носи за бъдещето и на какво възпитава поколенията, освен че някой си има тумор на темето?

35

АнонимеН

преди 3 години

ПОГЛЕДНЕТЕ В ОЧИТЕ НА ВЪЛЦИТЕ И ЩЕ ВИДИТЕ , ЧЕ ТАМ НЯМА ДУША!!!ВЪЛК И КРОКОДИЛ! ТАМ НЯМА ДУША! ТЪЙ, ЧЕ САТАНИНСКАТА СТАТУЯ Е ПЕРФЕКТНА ЗА ГРАД КОЙТО СИ ИЗБРА ГЕРБ!

34

V

преди 3 години

На мен ми харесва. Интересна идея с главата но аз щях да сложа други символи .Много по символично щеше да стане. А веригата е герб и ЕС предполагам които не позваляват на хората да работят и да се развиват .

33

Анонимен

преди 3 години

Някой си Иво Гъдев искал статуя на разни религиозни фанатици, а не на човек, несъгласен с тях... Добре, Иво, добре си се ориентирал... Имало масонски символи, имало не знам си какво. Важен е смисълът в символите. Като забучат един грозен кръст там, какво - нещо смислено ли ще символизира? Или само перверзния култ на християните към смъртта.Трещи! Плющи! Боян напред върви,клин си върти, път прави, Златна врата гледа!"Г.Раковски