66

Анонимен

преди 3 години

Аблолютна истина.

65

Абе шефове в БАН

преди 3 години

скрийте го тоя бе, нищо не е направил, само интервюта дава. Добре, че е Витанов да показва, че в БАН има свестни учени и свястна наука. Махайте го тоз Лисенко, той какво не направи - за президент се кнадидатира, средни пръсти показва, по протести се чекне, за пари плаче редовно. Само ваксина няма и няма. То е Албания ще направи ваксина преди него.

64

Анонимен

преди 3 години

БКП-БСП-професор означава НИЩО НУЛАнаше момче - просто на хранилката

63

герберски трол

преди 3 години

До мутрите. Както и много пъти преди съм писал, това е един от най-глу.павите коментари в нета. Ами съберете се вие повече и ни надпишете бе, миризлив църввул. Нали сте повече, нали вие сте прави. Айде.

62

Анонимен

преди 3 години

Хауса е в теб''професор'' боже колко много некъдърници

61

Анонимен

преди 3 години

Гледай си работата, аз съм със записан час, къде е хаоса ?

60

Анонимен

преди 3 години

Проф. Чорба, зелените коридори са отговора на провала на Българския ред. Привидния хаос създава определен ред.

59

Мутрите

преди 3 години

ГЕРБ *** машината се активира.ДОВИЖДАНЕ.

58

Анонимен

преди 3 години

Абе Cartman1912, работата ми не зависи от ваксините и не агитирам за тях като теб! Какво значи нормален и какво значи ненормален живот? Всеки си гледа от неговата камбанария. Подреди си кочинката и няма да ти пука какво е навън. Това е новото НОРМАЛНО, свиквай...

57

Мрън Мрън

преди 3 години

Този вместо да работи по създаване на българска ваксина, само седи по студията и ръси "мъдрости".... Ще цъфне в някоя листа ...

56

Мориарти

преди 3 години

може да говори за хаос и турбелунтност, той е баш специарист по тия неща, Чорбанов да прави ваксината, че докато почне да я изпитва предклинично, това десетилетие, дето почва, ще вземе да свърши. Ама сладко е да даваме интервюнца без да сме направили нищо.

55

Анонимен

преди 3 години

До 51Кой, от каво е умрял? Дори те е срам да напишеш, че някой е умрял от ковид.

54

до 54 Анонимен

преди 3 години

ДРУГО СИ Е *** нинова, няма да има хаос, а само фалит на хората, бизнеса, държавата

53

Cartman1912

преди 3 години

Значи виждам, че не знаеш или не казваш точно нещата! И казваш половината истина, което е МНОГО по лошо отколкото ако казваш ОТКРОВЕНА ЛЪЖА! Та ваксината на астра зенека НЕ ТИ ГАРАНТИРА, че НЯМА да се РАЗБОЛЕЕШ! Дори тук с нашия щам! Те ти казват, че ти ще се разболееш, но ще изкараш болестта по-леко! Но в африка се ОКАЗА, че ТОВА не е така! Т.е. въпреки, че си имунизиран ти НЕ изкарваш по-леко болестта и дори, представи си, умираш! Въпреки, че си ваксиниран! Поради това спряха ваксинацията там!

52

Cartman1912

преди 3 години

До АнонименМоже и да пробвам, срамна работа няма!Това обаче с кокво ще промени факта, че нямаш аргументи само опитваш да обиждаш? Този спор си го загубил отдавна вече що само това измисли.Не си струваш загубата на време!

51

Анонимен

преди 3 години

Cartman1912, вместо да сервираш, пробвай да произвеждаш храната! Стани животновъд, може да пасеш козички, да прибираш овцете от паша... Отива ти, майна!

50

Cartman1912

преди 3 години

До до Cartman1912Ходи го разправяй на хората с починали близки това. Не си антиваксър ама сееш съмнение към единствения начин да си върнем нормалния живот нали?Това за гербачийството го отминавам с присмех!

49

Анонимен

преди 3 години

Все едно ве, скимтящи плоскоглави проваксъри. Господарите ви ги е страх да направят спринцовките задължителни, вие не можете да зарибите никой - смешна работа.Провал, пълен провал е тази пландемия.

48

Cartman1912

преди 3 години

До АнонименО не засегнат съм, пускам сълза. Сервитьор майна...нека съм сервитьор в твоето съзнание щом това те кара да се чувстваш значим.

47

до Cartman1912

преди 3 години

Абе ,аз съм на 45 и имам всички ваксини от оно време,имам две дъщери и двете са имунизирани с всичките 12-13 ваксини,ти какъв чешит си ще ми викаш антиваксър?Типичен бойкоджия си ти,който е против политиката на гроб е комунист и съответно който има резерви към едногодишните ваксини срещу ковида-са антиваксъри.Голем ум,голем мозък....