37

Бай ХУ

преди 3 години

Върша добра работа за българския народ. Отворих училищата за да намаля пенсионната тежест. Сега ще отворя ресторанти и дискотеки за да намаля пройдохите и пияниците. Велик съм ей. Огромен паметник трябва да ми вдигнете в центъра на София, на мястото на НДК.

36

до 41

преди 3 години

втория ешалон беше сдс, а гепр са трети ешелон за шараните.

35

Анонимен

преди 3 години

Започна се Стакмистиката на поставените ваксини както и бройката *** заразените от ковид Къде са многознаещите математици от медицина да кажат възможно ли е до края на седмицата да бъдат поставени по 100 хиляди на ден ваксини

34

Анонимен

преди 3 години

И все пак не ресторантите разпореждат ковидмерките, а правителството. Като ги пускат - ще работят! Плюете в погрешната посока.

33

Чудя се

преди 3 години

болни или заразени, или просто Камелия е ***?

32

до 38

преди 3 години

Че те БС(К)П чрез 2 рия си ешалон герб откога ни оправят! Не са спирали!

31

Анонимен

преди 3 години

Минахме 10 хил. жертви за по-малко от една година. Според проекцията на уърлдометър, ако не се вземат мерки, около 4 април починалите ще бъдат около 13 хиляди. Т.е още 3 хиляди невинни жертви на политическото невежество. А този мач е игран само преди 3-4 месеца. Просто си спомнете какво беше в началото на ноември и какво стана за месец. Обикновена човешка мъдрост" Не повтаряй собствените си грешки, но и грешките на другите, защото не живеем достатъчно дълго за да ги допуснем!"

30

Анонимен

преди 3 години

Стана това, което предвидиха математиците. Това овцете не могат да го разберат, защото не знаят какво е математически модел, причинно-следствена връзка, корелация между различните фактори. Изобщо достигнахме пълен стаден имунитет барабар с овчарите, ама не в медицински аспект.

29

Анонимен

преди 3 години

Бързайте да се ваксинирате, че скоро няма да има смисъл...

28

Анонимен

преди 3 години

Конспиратори, ненормалници, на вас последно, коя от противоречащите си теории е вярна: че вируса го пускат със самолети, че го предават по 5-g мрежата, или че вирус няма?Хахахахах

27

Анонимен

преди 3 години

До СофияМного повече от 500 се заразяват в София... Това, че не виждаш нещо... не означава, че не съществува. Вече няколко колеги "неверници" за вируса го усетиха лично и си смениха мнението на 180...

26

ИТ-неспециалист

преди 3 години

Стига с тези IT- специалисти бе! Те имат високи заплати, точно защото оправят далаверките. на банките и богатите фирмаджии, за да не плащат данъци на държавата!! Или ти си мислиш, че са създали някаква нова машина. НАПРИМЕР-МОТИКА С ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ-ОТ ЛЕГЛОТО!!

25

Тинтири минтири

преди 3 години

Израел има най много ваксинирани, и в същото време най много нови заразени и болни. Хахаха

24

Анонимен

преди 3 години

Накрая да не се окаже, че единствената ефективна ваксина е Спътник, щото май натам вървят нещата!И тогава кво прайм?Шъ съ тъпчем с Астра Бозатъ, ми тя и сега едва достига 70% (казват, че реално работи до 63%).

23

Анонимен

преди 3 години

До 9За съжаление отказват масовп да са слуги вкъщи ... уж няна работа, ама като им предлагаш, не искат ....

22

Анонимен

преди 3 години

Кал изобщо има хпра, дето не изкатаха тоя вироз.

21

Анонимен

преди 3 години

АххахахахайаххайсА как из други страби в Европа са между 0.3 до 0.5%? При еквивалебтби мерки? Ваксинираните не са толкова много. Хайде стога глупости!

20

Баро Вкаров

преди 3 години

Каква беше наградата за починалият под номер 10 000?

19

София

преди 3 години

Всеки ден по 500 заразени в София! Е, как никой от нас не се зарази, ние сме 6 човека семейство? Да, и шестимата се заразихме преди 15 дни с предполагаме с грип, защото не показаха изследванията за Ковид! КАК тогава успяват всеки ден да се заразяват по 500 човека в София??

18

Анонимен

преди 3 години

До ЖивкоЕ, и? Нали трябва да мине поне месец за пълен имунитет при едната ваксина, при другата 2 месеца. Колко пъти трябва да ти обясняват? Освен това няма гаранция, че ваксините не се слагат понякога на някого, който вече е приел вируса.