54

Анонимен

преди 3 години

1. За продажба на цигари на непълнолетен отнемане на лиценза за търговия с алкохол и цигари на магазинчето, супермаркет или друго.2. Покупка на цигари се извършва само с банкова карта а не кеш. това може да гарантира пълнолетието на притежателя и.

53

Анонимен

преди 3 години

Реклами не съм виждал, освен на места на които ги продават.Но сериозния въпрос е - кой прибира рушветите, за да се продават масово цигари на деца?Защото те под 18г., не трябва да могат да си ги купуват сами.

52

Анонимен

преди 3 години

Японците правят цигари от водорасли със заводски никотин!

51

Анонимен

преди 3 години

Ех, тази"лоша здравна система"!!! Сядаш отвън на Хепи на бензиностанцията. Идват селки бек с 15 годишно ауди с пазарджишка регистрация и сяда заедно със *** на съседната маса. Пали цигара и я държи високо, та всичкия дим отива в непушачите в съседство. За да не му нарушаваме изконните права плащаме сметката и се омитаме. Всяка сутрин в 5 часа се събуждам с"подпалени"ноздри от цигарата на съседа отдолу, излезъл да пуши на терасата си. Като не ми харесва ще спя на затворен прозор.

50

ндаа

преди 3 години

Цялата световна прогресивна общественост е бясна, че пушачите не ги хваща ковида!

49

А 63 % се чукат ....

преди 3 години

като за световно !

48

Анонимен

преди 3 години

Забранявай и дигай цените на цигарите! Нема да умрат без цигари, балсам им майката!Кутия цигари 18 лв и точка.

47

Анонимен

преди 3 години

Ми нормално е цигарите да смърдят!В тях има всичко друго,само не и тютюн!Ако запалиш един *** естествено е да вони!Лично на мен миризмата на тютюн ми е приятна!От много години сам си го гледам и ползвам!Няма нищо общо със заводските цигари!

46

Dtrumppp

преди 3 години

Ани, да мислиш преди да пишеш малко!Ще ти се смеят..

45

реалнафантазия

преди 3 години

Само пробването на леки наркотици, алкохол и секс да им беше проблема на учениците... А видяхме и резултатите на децата от 7 клас след външното оценяване по математика, помните ли? Средно 3, реално 2ка.Да видим тази година дистанционното обучение, какви резултати ще произведе, освен ако задачите не са от рода на 2+2. :)

44

До Dtrumppp

преди 3 години

Да! Точно това казвам. Ню Йорк е най-социалистическия град в Америка.Соца в България е органически свързан с pycoфилистията и малко се различава от социализма в Америка, но в края на краищата си е намеса на държавата в живота на личността. Затова те постоянно настояват за намеса на Държавата.А държавата трябва да регулира взаимодействията между правните субекти. това е разликата!

43

Пушачч

преди 3 години

Да ви имам проблемите.

42

наблюдател

преди 3 години

Да излезеш от работа да изпушиш една цигара не е като да не се явиш на работа.Освен това пушалнята е място за срещи и плетене на интриги.Пушачите и алкохолиците са бамбъшкъ хора . . .

41

Dtrumppp

преди 3 години

До АниВ ню уорк цигарите са $13 тькмо защото акцизите са скьпи. това не е социалистически подходНали не казваш че в Ню Уорк са социалисти!

40

Анонимен

преди 3 години

Всичко е опасно, но ей на - още сме живи!

39

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Който...пушач живее в София е на...кяр,защото няма нужда да...пуши;стига му...софийския въздух за 20 цигари на ден.(платена...реклама)

38

Сус Марко!

преди 3 години

Какво да правите при среща с ***:1. Пълно игнориране - без отговори и емотикони.2. Уведомете другите участници за трола с логичен аргумент. Троловете ги наказват, ако ги разкрият.

37

Ани

преди 3 години

Направо получих обриви от тази социалистическа статия.Аз не пуша. Миризмата на цигари ми е противна, но мерките които предлага са прекомерно социалистически.Повишаването на данъците за алкохол и цигари повишава тяхната цена и им създава образ на "елитарни" в очите на младите. В това е проблема!Просто трябва заведенията да изберат за себе си към какви посетители да се ориентират. Когато едно заведение е чисто и свежо то ще изглежда къде по-елитарно от някакво смърдящо предлагащо ефтин алкохол.

36

Анонимен

преди 3 години

Лично на мен рекламата на цигари никога не е влияела. Пуша, защото пуша, отказвам ги и отново пропушвам, но никога решенията ми не са били продиктувани от рекламата. Социалната среда е основната причина за започване на тютюнопушене. Направете кутията 15 лева и аз дори ще ги спра, нищо че пуша от 25 години.

35

Анонимен

преди 3 години

Най-накрая някой да посочи основния проблем на тази държава!Да! Това са цигарите!