7

Анонимен

преди 3 години

Оплетоха се в лъжи, като пате в калчища.Кажете си, че всичко е измама, излежете си присъдите и Бог може да ви прости.

6

Анонимен

преди 3 години

Как сме оцеляли през 2019 без локдауни и маски, да се чуди човек.Сега остава да "открият", че това всъщност не е никакъв ковид, а всички респираторни заболявания се диагностицират заедно с един ПСР тест, който както се знае не е годен за диагностика на инфекциозни болести.

5

Анонимен

преди 3 години

ХАХАХААХх .... Значи, за един месец установили 13 щампа, ама само еидн изкочил, посл цял сявят му отне една година, за да намери втори ... АРЕ БЕ!

4

Д-Р ПСИХО

преди 3 години

1 и 2 да дойдат в центъра по психично здраве за да се прегледат, защото пишат НЯКОЛКО ЧОВЕКА направили това-онова, а пак НЯКОЛКО ги последвали, хора пишете за 100-тици милиони по света, а вие най-гобемите разбирачи сигурно сте мили чинии или брали ягоди в Ангилия или Уелс и сега давате квалификации, това е диагноза

3

Анонимен

преди 3 години

Китай лъгаха, лъжат и ще лъжат за всичко свързано с разпространението на този вирус. На всички е ясно, че за да се препълнят болниците в Ухан през Декември заразата е циркулирала с месеци и също така е ясно, че китайците нарочно скриха, че заразата се предава от човек на човек, за да заразят останалия свят.

2

Анонимен

преди 3 години

Ама моля ви!Вирусът е отдавна по здемята. Само дето миналата година няколко души решиха да се изгаврят с населението по света и да го изтормозят с глупостите си, а няколко болни хипохондрика им се вързаха.

1

Анонимен

преди 3 години

Стига глупости