30

Cveti

преди 16 години

nie 6te sme samouni6tojili do togava...

29

преди 16 години

Е явно ще трябва да побързам тогава, щото засега все отлагам да си купя плосък телевизор и плейстешън 3. Не остана време, мааму стара! Брей, все на мене ще се случи да науча тез важни неща в последния момент, то време не останало, пусти късмет! А и на колата ще трябва нови гуми, че едва ли ще изкара следващите 5-6 милиардо години се с тез старите. Да се хващам аз в ръце, че ей го къде е края на света!

28

преди 16 години

Всяко зло - за добро! Като ще свършва света, поне че няма да ми се наложи да си изплащам целия заем за апартамента, щото тогава коя банка ще ме търси из Галактиката за парите и нали вече няма да живея на тоз адрес - ще ми хванат.... ракетата за Марс! Еееех, имало и за нас на хляба мекото!

27

преди 16 години

Абе важното е да си получаваме дотогава редовно пенсиите, че като стане време да свъшва света, че иначе кой знае дали ще ми стигнат парите за билет за междузвездната совалка и да не би да си остана тука на Земята. Бе то си е за страх да ви кажа, зер като свърши света... Космоса голям, ще ми се разгони фамилията и ще трябва да хода ня различни планети да си виждам внуците, а това си е разходи все пак, то кой ли би ме взел мене стария човек тогава на галактически стоп, нали... а и от планета до планета докато летя ще се набутам много сметка за джиесема, щото нали тогава ще съм в роуминг, а като гледам сега колко е скъп роуминга в Европа, прави сметка междупланетния и муждузвездния роуминг колко ще ми излезе. То и сега МТЕЛ ме стриже със сметките яко всеки месец, а тогава кво ще е - леле-мале! Затова дано ни дават пенсиите редовно до края на света, че да поспестя нещо за апокалипсиса после да си джиткам из космоса.

26

Мунчо

преди 16 години

Изключително полезна и актуална информация!Аз мислех след 10 милиарда години да си строя вила в Подгумер,обаче сега ми става ясно,че ще трябва да променя плановете си.Ех,какво да се прави-винаги ни изненадват с нещо!!!

25

Александър

преди 16 години

хаах древните маи , ако бяха толкова велики щяха да съществуат и днес с техните предвиждания..траките са били много по напред..с стотици години...познавали са много по-добре слънцето и няма да има край на света тогава.Те и за това убиха Л.Живкова..откри че богатството на траките е много по-старо от пирамидите в Египет.. Хиляди години!

24

преди 16 години

Аааа, ади някой да го качи на Vbox-са

23

преди 16 години

след 7,6 млрд. години мисля че ще съм доста възрастен и сигурно ще имам други планове, но обещавам да гледам апокалипсиса на запис.

22

евЗЕНи

преди 16 години

според календара на Маите и древните календари от Индия и Египет, краят идва Декември.2012.

21

mlqko

преди 16 години

kraqt na sveta nablijava, vsi4ki sa go predskazali, 6te dojdat zeleni 4ove4eta i 6te ni napu6at sas naj silnata vazmojna treva rasla na lunata i ta 6te ni zavzemat i 6te ni okupirat vsi4kite apteki i tva ve4e 6te e fakti4eski administrativniqt kraj na sveta.pomoooooooooooooooooo6t

20

69

преди 16 години

Ne pravq tolova dalgosro4ni planove, ste mu mislim kat mu dode vremeto...

19

veso

преди 16 години

мноооооооого пъти съм чувал че света щял да свърши ! един път казаха че пре 2000 година щял да свършва , кога беше казаха че през 2007 щял да свърша и последното което чух беше че 2036 година вече ще свършва

18

преди 16 години

Така е 17 и аз давам на майката земя не повече от 100-200 години при тази експлоатация ... май не е лоша идеята за имоти на луната :))

17

преди 16 години

Разумния човек хомосапиенс се е появил по Земята преди 40 хиляди години. Трябвало е да минат 30 хиляди години докато хомосапиенс е почнал да отглежда животни да сортира семена и да събира реколта.. Десет хиляди години по-късно човека вече е стъпил на Луната направил е снимки на всички планети в системата си и е на път да засели Марс.. Така ,че не ми говорете за след 1 милярд или 7 милярда години, при положение ,че само преди 200 години сме яздили коне и сме строили едноетажни къщурки.. В момента строиме небостъргачи и летим със самолети и ракети... според мен човека след 1000 години ще се е изнесъл от Земята, защото до тогава ще я превърнем в пустиня.. Едва ли ще остане и едно природно богатство или право дръвче при положение ,че само за последните 1000 години човека е изсякъл 50% от горите на планетата.. и докато преди 10000 години всичко е било гора на тази планета /дори Африка/ и нищо друго то сега всичко е унищожено . На всякъде никнат нови градове, бетона превзема горите и скоро само ще разказваме какво е било това нещо наречено ГОРА.

16

преди 16 години

Поживьом ,увидем!

15

unface

преди 16 години

Аз пък съм чул,че Земята ще бъде погълната от огромен космически Астрокозел!

14

преди 16 години

хахахахаха интересно но не ни карайте да мислим за толкова далечни неща

13

edin

преди 16 години

Stiga takiva gadni *** samo me podtiskate,i dori sled 7,6milr. godini da stane tova to pak 6te se zarodi nova takava planeta

12

baj Hasan

преди 16 години

Po tazi logika moreto otdana da se e presolilo ama ne,kisloroda da bese stanal pod 21% ama ne - aman ot typi sistemi ej - zor zaman - ne im li omrazna na tiq kuhi lejki be ,nqmat li s kakvo drugo da se zanimavat - da kazem da praviat hamburgeri ili koka -kola

11

t67ft45

преди 16 години

Ето какво ще стане в действителност:http:// .bubsss.com/blog/topic/69/