22

Анонимен

преди 3 години

Сергей Бодров е загинал от срутване в ледник в Кавказ на снимки, заедно с целия снимачен екип. Бил е на 30 години. Режисьор е на филмите Брат 1 и 2, и "Кавказки пленник", където прави намигане на Френсиз Форд Копола и арията на валкюрата от "Апокалипсис сега" с "Прощаването на славянката" когато руските хеликоптери летят към чеченското село за наказателна опрация, а той им вика - "стойте, не, не трябва, аз съм тук, жив съм".

21

Анонимен

преди 3 години

Никой не бяга гол във виелицата от някаква печка щото се запалила.Нещо ги е накарало да бягат и да се събличат.Или нещо ги е накарало да бягат и след тва ги е убило и съблякло.Пътьом е отрязало езикът на един от тях.Хайде да кажем очите са изкълвани от птици.Кви птици не е ясно какви птици се въдят на минус 30 градуса ама айде приемливо звучи. Таа защо големи зрели хора се разбягват от запалена печка и си събличат дрехите?Горяли са? Едва ли -печката е била с размерите на прахосмукачка.

20

НЕ на Русия

преди 3 години

Пак за тия Какво ги е убило - руската им същност. В Русия може да умреш от какво ли не - лош алкохол, скапани автомобили, фалшиви ваксини.

19

Анонимен

преди 3 години

Радиацията е възможно да се обясни с фактът че поне един от не толкова веселата дружина е бачкал в някакъв завод за радиоактивни изотопи.Може да се е облъчил там.В районът е имало и военни учения... Дали не са ги облъчили с нещо за да тестват и после да са ги избили правейки така че да изглежда като злополука?Възможно,но малко вероятно ако беше така просто щяха да изчезнат всякакви следи след експериментът. Гъби?Гъби предизвикващи халюцинации ? Взели са ги за да се повеселят някой е прекалил.. ?

18

Анонимен

преди 3 години

Абе загадка... Глупости. Още навремето е било ясно, че вероятната причина е била пожар. Използвали са самоделна печка и тя се е запалила. Тръгнали са да бягат и от там всичко е ясно. Просто разследващите не са могли да го докажат на 100%, но е много, много вероятно това да се е случило.

17

SS

преди 3 години

Ходете въоръжени когато ходите сами в планината.Всеки поне може да има или да си купи бюджетен нож.Ако не друго поне това.

16

Анонимен

преди 3 години

До О хо хоКакви диви месоядни животни по скатовете? Освен някой орел месоядни животни не живеят по чукарите. А и орел да е интересно как им е съблекал дрехите и ги разхвърлял?

15

лавина?бред!

преди 3 години

който се интересува и има време, да влезе в тубата и да намери на руски - Перевал Дятлова. Версия А. Кочеткова

14

Христо

преди 3 години

Эависи колко е луд отшелника и дали е действал сам.Убийство е сигурно.

13

SS

преди 3 години

Истината,никога,ама никога няма да бъде казана.За простолюдието това ще си остане загадка. Има места на тази планета за които никой не говори и почти никой не ходи.

12

Анонимен

преди 3 години

Тоест тия двамата празнословци нищо не казват.И кой ги е молел тях да си дават мнението. При положение, че е имало липсващи очи,език и радиация за каква лавина ми се обясняват.Не знаех че лявината има способност да облъчва с радиоактивни вълни и да вади очи

11

Анонимен

преди 3 години

Добре, лавина е била затва половината са намерени голи и с изядени очи и език. Толкова си мисля че някакво диво племе живеещо в тая гора просто ги е пребило и изяло.Езикът се счита за деликатес между другото а извадените очи са типично сектантско изпълнение.Ако не е секта е възможно да е някакъв луд отшелник който е подивял но сам човек да убие няколко ми е малко съмнително.До сега не съм чувал загинал от лавина да е намерен чисто гол а дрехите му да са разхвърляни в районът.

10

Демократ

преди 3 години

Путин ги е изял в двореца си,.

9

Анонимен

преди 3 години

До О хо хоВсъщност няма какво да обяснявам. Ти си от тарйно тъпите. Вярвай си в каквото искаш.

8

Анонимен

преди 3 години

До О хо хоНе, но животно може. Затова е липсвал не само езика, но и очите и част от лицето.Извънземните не ядат хора, повярвай ми.

7

Ноби

преди 3 години

никой в русия не вярва във версия лавина. младежите са убити. има и 2ро дело, секретно, заведено на 6 февруари. с обяснението , че били объркали датата

6

Реалист

преди 3 години

Тая статия е доста по-реалистична от ония, дето ги списвате за новите щамове, петата вълна и китайските ваксини

5

Рънърса

преди 3 години

Има много добър руски сериал по темата.Чисто нов!

4

Милен Илиев Минков

преди 3 години

Тези, жалки- хора,...Смятат- добре,...И, имат- хиляди- приятелства,..Но, ползуват- планините, за- театър,.Като- празно- кино,.

3

Анонимен

преди 3 години

До О хо хоЛавина не, но след това дивите животни могат.