65

Дайте нещо

преди 3 години

Стига глупости и зюисшици на профил менкмот клуба на Тръмп. Дайте нещо за спящия дементен красавец Байдън!

64

Анонимен

преди 3 години

Защо нямаше разслесване за убийството на Кенеди, Осуалд го застреляха в съдебната зала, обявиха го за убиеца (със снайпер от един километър по движещ се автомобил точно в мозъка) на Кенеди и всичко приключи! Демокрация, кво да пра'иш.

63

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКенеди го застреляха комунистите. Тръмп никога няма да бъде застрелян защото комунистите му са най-големите поддръжници.Много велики тези комунисти и много жалка тази Америка, щом комунистите и застрелват президентите.

62

Обективен

преди 3 години

Кенеди не е бил убит от началниците си, напротив, Кенеди е президетствал демократичнпо до дълбока старост, но руснаците развиват хибридни теории на конспирацията, че Кенеди бил разстрелян публино, което рабира се не е вярно.

61

Анонимен

преди 3 години

Ще се окажат верни думите на една ясновидка, че Обама ще е последният им президент. Тръмп, някой не го приеха, но така заложиха и неприемането на сегашния. Всъщност става ясно кой управлява тази територия.

60

Факт

преди 3 години

До АнонименКенеди не е единственият президент убит заради Федералния резерв!

59

Анонимен

преди 3 години

Не забравяйте най- важното - изборите в САЩ бяха тотален фейк и брутална кражба на гласове. Това не бяха избори, затова сега нямат президент.

58

Анонимен

преди 3 години

Сигурно докато Тръмп е жив ще ни напомнят колко е лош всеки ден. Страх ги е, либерастите, много ги е страх от него, да не би да се върне на бял кон.

57

Анонимен

преди 3 години

7, 112"Добре, разбрахме, че на това място са преобладавали използвачите. нищо ново под слънцето"6 Анонимен"В такива моменти човек разбира кои са му наистина приятели!"Какъвто "приятел" е той, такива са и неговите "приятели". Обяснимо!

56

Хахахахахахахахахаха

преди 3 години

Путин получи: Либия, Сирия, Крим, Източна Украйна, ракети С-400 в Турция, Северен и Южен поток, 2 нови руски реактора в БългарияЗападът получи 100 милиона гледания на филмче в Ютуб и сега го превеждат да го пускат по държавните телевизии в Грузия, Полша и Украйна. Много се напечели Западът, няма що :) Ако продължава да слушка, догодина ще получи усмивка по руското държавно радио лично от другаря Путин :)

55

Анонимен

преди 3 години

До 3 истината"Тръмп не е президент от 1 седмица и все още говорят повече за него отколкото за Байдън. А за Байдън кога ще се спомене нещо за неговите законопроекти и политики? Май не е вече важно какво прави президента..."Чета екстензивно.Днес само попаднах на 6 статии за Байдън, политики, на кабинета му, подписани изп. заповеди, влиянието, оказано от него върху хора, и д-р.За Тръмп - само 1, тази.

54

Хахахахахахахахахаха

преди 3 години

оставят за дълго в затвора Путин ще получи това което получи Лукашенко, Путин от 20 години го плашат да получи нещо и всеки път либepacтите от Запада получават нещо от Путин изотзад от засада и с голяма изненада :)жената на вкарания в затвора Тихановски беше избрана за президентТая oвца пък кой я избра за президент, освен западните й кукловоди и 1000 платени протестъри и грантаджии вътре в Беларус?

53

Анонимен

преди 3 години

До ОбективноПреразказваш ми руската версия за убийството на Кенеди. За съжаление това е измислица.

52

Анонимен

преди 3 години

Американски фашисти.

51

Обективно

преди 3 години

Кенеди го разстреля собствената му охрана по заповед на истинските управници на САЩ - банковата олигархия на Федералния резерв, защото се опита да издаде държавни долари обезпечени със злато, което световната финансова олигархия не можеше да допусне.

50

Анонимен

преди 3 години

Невероятна дивотия се лее по тия форуми!НЯКОЙ здраво се забавлява!

49

Анонимен

преди 3 години

До ТръмпКенеди го застреляха комунистите. Тръмп никога няма да бъде застрелян защото комунистите му са най-големите поддръжници.

48

Анонимен

преди 3 години

Навални го очакват големи неприятности! Големи обещания, 10 милиона гледания на видеото му, Русия се вдига срещу Путин, само да се прибере и да го арестуват и целият руски народ ще излезе и ще свали лошия диктатор Путин и какво стана - едно голямо нищо! А за всичко това неговите господари са давали пари, а те не обичат да дават пари на вятъра и да ги правят на ***. Може да се окаже, че затворът е най-безопасното място за Навални.

47

Тръмп

преди 3 години

Пак добре се отърва и мина метър, че не го застреляха, щото при демокрацията в САЩ президентите които не слушат началниците ги разстрелват публично, и в театъра, и на плошада, както първата дама Жаклин Кенеди събираше мозъка на президента на задната седалка на лимузината.

46

Анонимен

преди 3 години

Нищо че мишоците напускат потъващия кораб Тръмпаник има кой да ги замести. Господата от българското Тръмп общество Огнян Дъскарев, Милен Керемидчиев и доктор Борислав Цеков веднага ще запълнят вакума от ласкатели на Тръмп. Към тях ще се присъединят и доста заможни русофили като Николай Малинов, Светлана Шаренкова, Румен Петков и т.н.