74

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Значи, миналата година, преди да одобрят ваксините, възрастните хора умираха САМО от КОВИД и нищо друго! Това инфаркти, инсулти и пр. изчезнаха от медицинската лексика, киагностика и констатации за смърт! но сега, изведнъж се върнаха и разбира се, ваксината няма никаква вина! Чудо на чудесата, начи!

73

Анонимен

преди 3 години

Добре, хайде ще изчакаме няколко седмици и ще видим какво ще стане в Израел. Би трябвало да се отърват напълно от тая напаст.Ама нещо не ми се вярва.

72

До71

преди 3 години

Добре бе"умник"как преди нова година когато не бяха почнали ваксинирането движението беше свободно?

71

Анонимен

преди 3 години

Твърдението, че е ваксинирал 80% Израел не е мое, а на някой от коментиращите по-долу. Същият изтъкваше, че евреите били много умни и затова са ваксинирали всички Тогава пак питам, защо затварят напълно държавата си? Дори не можеш да я напуснеш без специално разрешение. Тогава ваксината работи ли, според вас?

70

Гледна точка

преди 3 години

До 65. Глу.пак, ами защото ваксината създава имунитет няколко седмици след поставянето и то след втората. И затова е важно точно в този период да се опазят. Нали не смяташ, че евреите са глупави и не знаят защо го правят?

69

_

преди 3 години

***, ***, та вдлъбнат е средният човек не само в БГ, а и по света..."Вероятност" е непозната дума за Сапиенс, а смятането на вероятности направо го изприщва.

68

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирането срещу ковид-19 е най-правилната мярка срещу ковид-19, но американците са прости и не го разбират това нещо и за това се подвеждат по акъла на антиваксърите.

67

До65

преди 3 години

Като питаш поне си Свери числата, Израел до момента е ваксинирал-41.77% от населението! А виж това защо затваря границите е Дилема?

66

Анонимен

преди 3 години

До IQ 2.28И така както в Израел са ваксинирани 80% от хората я кажи къде е най строгия локдаун в света? Чакам да отговориш директно без уклончиви отговори и други подобни.

65

Анонимен

преди 3 години

Не се газирайте антиваксъри, то вирОЗ и без тва няма.Що се напиняте като глиcт, като нека вирОЗ?

64

Анонимен

преди 3 години

Защо като Израел е ваксинирал 80% от населението си, от днес затварят напълно държавата за посещения?Само питам.

63

Анонимен

преди 3 години

"Свобода за антиваксъри и прочие.Дайте им да умират свободо, без ваксина, те и без това не я искат."Ахахах абе смехурко, огромна част от световното население или прекарват изключително леко вируса или изобщо не разбират че са го прекарали. Кого си тръгнал да плашиш със смърт бе naлячо с naлячо?

62

Анонимен

преди 3 години

Който желае, нека се ваксинира, а който не иска, да не пречи на тези, които искат.Ваксината не е задължителна, както и висшето образование.

61

Анонимен

преди 3 години

Вече не е редно и да питаме. Не се ли доверяваме сляпо на доказано престъпните правителства, обявяват ни за антиваксъри!Очаквам репресии над инакомислещите.

60

Анонимен

преди 3 години

Току-що излезе информация - африканското вирусче побеждава експерименталната ваксина. На вече прободените - съжаляваме, налага се повторно промушване. И стискайте палци да не излезе Самоанска или Колумбийска версия на вируса, която да побеждава и ъпгрейднатата "ваксина" хаха

59

Анонимен

преди 3 години

Дай Боже! Дано не само в САЩ ами навсякъде хората разберат за отровните ваксини на Гейтс

58

IQ 2.28

преди 3 години

До Анонимен57е така как се смееш в израел ваксинираха с неговата ваксина 80 процента от населението. понеже, израилтяните са балами и не разбират. ни то далавера, ни от нищо. а тука *** от общинския съвет на багдад прередиха докторите. просто база за сравнение.

57

Анонимен

преди 3 години

Не искат ваксина, но иначе все недоволни и мрънкят.Чиста проба, въшкapи.

56

Анонимен

преди 3 години

ЛЮбимият ми "антиваксър" е шефчето на Пфицер. Журналистка го пита " ще се ваксинирате ли" а той - "Нека първо да се ваксинират по-важните от мен, аз после" ХАХАХАХ

55

IQ 2.28

преди 3 години

докато ориндж мен ги разправяше същите, същите медии викаха евиго нема нищо тоо е тиранин. сега пречели на дедо. ти да видиш