55

Отечествен Фронт

преди 3 години

Абе този същият запад защо не осъди бандеровците във Украйна за изгорените 40 невинни хора във двореца на културата във Одеса .А сега рони крокодилски сълзи за един национален предател машата на ЦРУ .

54

Анонимен

преди 3 години

Западът продължава остро да осъжда казуса с Алексей Навални в Русия, а президента Радев порадължава тъпо да мълчи по казуса с Алексей Навални в България.

53

КОРОНАЦИЯ НА ЩИКОВЕ

преди 3 години

Даже най-големите депоти са канили публика на тържетвата. А тия в РЕЖИМ на ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ. ЧИСТ ПРЕВРАТ. 75 МИЛИОНА АМЕРИКАНЦИ, гласували за ТРЪМП не мислят да им прощават такова безочие и наглост

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58Някои русофили вече полудяват от злоба.

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 57Да, след 20 години!!!

50

Анонимен

преди 3 години

Тоя запад КОГА НАЙ-СЕТНЕ ЩЕ СЕ СКРИЕ В МИША ДУПКА и да престане да дава акъл на Русия!!!!!! НЕ СА ДОРАСЛИ ДА ДАВАТ АКЪЛ, ЗАЩОТО НЯМАТ ТАКЪВ! НИТО СЪВЕСТ!

49

Анонимен

преди 3 години

Путин си заминава.

48

РЕЖИМЪТ В САЩ

преди 3 години

достигна падение като в МАРИАНСКАТА ПАДИНА. ДЪЛБАЙТЕ...може и там да намерите живот, който да изтребите

47

БайДъньо-Избрания

преди 3 години

След като ЕС-овските лидери отминаха с мълчание изтреблението на 4-*** протестиращи в Капитолия, Вашингтон. Изтребление, извършено по повеля на Нанси Пелоси въпреки че ставаше дума за хора с чисто съдебно минало, мнението на същите тези лидери по случаи като този с Навални няма никаква тежест.

46

ЧЕ ТО ИМА ЛИ МЕДИИ

преди 3 години

в КОЛОНИИТЕ като РБ. Има само МИНИСТЕРСТВО на ИСТИНАТА и тя е само ЕДНА. КАКТО кажат от КОЗЯК

45

Анонимен

преди 3 години

Светът трябва да построи една китайска стена около Русия и дано се отървем вече от тия и---. Те освен да избиват и малтретират сънародниците си друго не правя-АААА КРАДАТ НАЧЕЛО С ПУТИН.Малко му е да трепе народа си ами го и избива.

44

Българин

преди 3 години

Нашите медии защо не показаха и едно клипче с хулиганите дето скачат на полицаи и ги ритат? Такива трябва да са в ареста дълго. Дрогирани наркоманчета.

43

НАХАЛНИ Е ПИОНКА

преди 3 години

в ръцете на САЩ, ГЕРМАНИЯ и КО. Речите с протестите на повечето бяха написани далеч преди даже НАХАЛНИ да знаеше, че ще се връща в РУСИЯ. ТАМ на ЗАПАД на никой не е нужен

42

Анонимен

преди 3 години

До СегаКогато сам си лайкнеш поста и знаеш, че са те хванали по бели *** :))))И вие даже не си вярвате.:)))

41

Сега

преди 3 години

Запада и тук лаещите *** нещо да кажат за "войната" която се води сега по улиците на Нидерландия! Демокрация а...

40

БАЙДЪН ПРИЗНАЙ СИ

преди 3 години

за манипулациите и лъжите, с които стана президент. ТОВА НЕ Е КРАЯТ на историята, но можи би е началото на КРАЯ на САЩ като световен жандарм

39

Анонимен

преди 3 години

Какво само ги четете и ги разделяте на градове.Това, че не протестират при този очевадно фашистки строй не говори добре нито за държавата нито за фашиста Путин.Едно време нямаше протести срещу Сталин - той си ги избиваше и без протести, даже филми си правеха колко са щастливи.Това е една шизофренична държава и нация.И светът не може да остане безучастен от ужасите които гледа вече 100 години.

38

5 УБИТИ МИРНИ ХОРА

преди 3 години

във ВАШНГТОН не могат да се равняват на колкото и да са арестуваните от московската полиция.

37

Анонимен

преди 3 години

До Русия, Русия...Е това ли величието на една страна и един народ? Да унищожи планетата? Върха на идиотизма се вихри в писанията ви. То освен оръжие нещо друго произвежда ли се във великата ви матушка, дато се насирате от кеф само като й кажете името, роби нещастни?

36

Анонимен

преди 3 години

До Твърд социалистОбичам руския диктатор, защото обичам България. Това директно от товарищ Димитров ли го преписа? Нещо за въздуха и слънцето да кажеш? Промити мозъчета нещастни! Дори и Вазов на стари години прогледна и прокле руснаците-поробители.