372

Анонимен

преди 3 години

Целта на брошурката не е да разбива стереотипи, а да налага чрез пропаганда античовешка идеология за половете- насилствена и принудителна толерантност.

371

Масвидал

преди 3 години

Повече, нито една книга от издателство Colibri!!!!!!!

370

Щирлиц

преди 3 години

Това чудо на демонокрацията няма ли да се кандидатира за депутат,че да е пълен цирка,опа,парламанта исках да кажа.

369

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 408Какво общо имат и трябва да има политиците не знам въобще. Това нито им е работа, нито трябва да им е работа. Ще е евтин популизъм. Работа на народа е да проявява неприязън към подобни извращения. Ако в магазина се продава лоша вафла и никой не я купува ще спре да се продава. Ако пък продължи да се купува значи клиентите имат лош вкус. Същото е и с тия извращения.

368

Анонимен

преди 3 години

извратена книжка от извратени хора!Политиците трябва да вземат отношение по въпроса на тази книжка за да видим какво мислят.ЗАЩО НЕ ГО ПРАВЯТ???

367

Баба

преди 3 години

Оставете на мира децата да си живеят като деца. До кога ще се лигавим с тези *** идиотии на психично болни креатури от задокеанския голям брат? Включете разума и мозъците си, ако ги имате...

366

Иван Петков

преди 3 години

С човек можеш да спориш, но с Господ не можеш да спориш!

365

АК-47

преди 3 години

Аре-еее, разкарайте от сайта тази бездарна гадория. И този/тази който/която я е написал/а защо не излиза с истинското си име? Защото разбира, че нещо не е наред с този пасквил. Ще объркат и съсипят психиката на децата ни. Тоя/тая, как е роден/а, а де, смотльовци някакви, които си въобразили, че могат да пишат нещо смислено.

364

ЗАБРАНЕНИЯТ ПЛОД

преди 3 години

Малката мравка Мравин е загубил мравуняка (ЦАРСТВОТО БОЖИЕ), който довчера е бил негов дом. Докато тъгува в гората и не знае какво да прави, той среща горския куриер Мис Бръмба и нейната партньорка по живот Госпожица Бътърфлай (ЗМИЯТА). Приключението им започва с една боровинка (ЯБЪЛКА ОТ ДЪРВОТО ЗА ПОЗНАНИЕТО), която да засити глада на осиротялата мравка, и продължава в търсене на нов дом (ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ), в който той да е обичан и щастлив.Още нещо, СТРАХЛИВЦИТЕ се крият зад псевдоними.

363

Анонимен

преди 3 години

Жилцето, крилцето,Малелей пипалцето..

362

Анонимен

преди 3 години

До любознателенВеликана се е изразил завоалирано. За да обичаш някого означава да си вкарвате членовете или страпони един друг в отверстията. Въпроса е че децата са любознателни и след като ги удари пуберитета и хормоните да са подготвени и препоръчително да опитат. Пък каквото, такова. Все ще има някакъв положитен резултат за Великана и Асоциация "Родители".. Сашко просто е пропуснал да уточни.Прекрасна детска книжка. Не напразно е издадена със съдействиеъо на филантропи и Асоциация "Ро

361

любознателен

преди 3 години

Тази или този Великан...Василева, знае ли какво означава двама човека от един пол да се обичат? И къде е перверзията на Великана? Момченцата обичат приятелчета си. А момиченцата обичат приятелките си. Означава ли че трябва да се оженят-омъжат един ден, защото се обичат, за да направят кефа на Великана? Детската психика се оформя в тази възраст. Безброй са случаите когато средата определя накъде ще поемат, въпреки вродените си таланти. С абсолютен музикален музикален слух, става месар. И т.н

360

Уоу

преди 3 години

И това доживяхме. Срам! Срам и позор! Да тровите малките деца с джентърства....

359

Анонимен

преди 3 години

обичайте всички висши касти.за да не се преродите в мравин.

358

АнонимеН

преди 3 години

ГЛАСУВАМ МРАВИН ДА СТАНЕ ТАЛИСМАНА НА ДНЕС.БГИ ДА ОПИШЕ ПО-ПОДРОБНО КАКВИ ИЗВРАЩЕНИЯ Е НАБЛЮДАВАЛ И ВЪРШИЛ НА ПЛАНЕТАТА НА ГО-МО-РА

357

Мравчо Марвин

преди 3 години

Мравчо ви обича! Обичайте се всички! Важното е да е хубаво на всички хора заедно!

356

Щирлиц

преди 3 години

Този мравин поразително прилича на ...равин,интересно защо?

355

Щирлиц

преди 3 години

До HandelЗа съжаление си прав,такава е га.дната действителност,първо парите,героите да д.хат супата.

354

АнонимеН

преди 3 години

БРАВО!1 МЕСЕЦ НА ЗАГЛАВНАТА СТРАНИЦАМРАВИН И ПЛАНЕТАТА НА ГО-МО-РА

353

анонимна58685

преди 3 години

Няма ли да го махнете това от първа страница вече? Това ли е най-важната новина, която трябва да обсъждаме вече цял месец?