153

Анонимен

преди 3 години

че те и няма да ни я продадат. ще ни продадат, ако искаме "ноу - хау", ако искаме.Ама ние във всичко сме " донт - ноу"!Те маже и да произвеждат бавно, но произвеждат и се ваксинират.А ние чакаме на Орлов мост с подготвени за ваксини дирници, но получаваме к...р!

152

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 155В България могат да се продават лекарства единствено ако са одобрени по съответния ред от държавата. Ако можеш да регистрираш руската ваксина в ИАЛ то ще можеш да я разпространяваш на територията на България и да печелиш от това като гледам колко много шамандури има които са готови да се ваксинират с нея. В противен случай ще си имаш огромни проблеми.

151

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоСега прочетох, че Унгария щяла да "внася" сПътник. Колкото "получиха" ваксината, когато с фанфари обявиха, че ще я тестват: тогава бяха 10 дози (за 5 човека). Сега ще "внесат" няколкостотин бройки, колкото да кажат, че са внесли нещо и пак ще чакат на Пфайзер и Модерна. Червени трагедии.:))))

150

Анонимен

преди 3 години

До БобиРазликата Боби е, че в полупланини и планини е много по-трудно да се прави каквото и да било, особено през зимата, тъй че вместо да изпишеш вежди, извади очи. А че в Русия пътищата не стават масово за нищо, това го знае всеки, който е бил там.

149

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ....Добре де, пуснете я по аптеките....Как да я пуснат по аптеките като не могат да произведат за тях си, та за износ :)))))))))))))))))))))))))))))) Всичко руско е гола хвалба.

148

Анонимен

преди 3 години

Добре де, пуснете я по аптеките и който иска на своя отговорност и със свои пари да си я купи и да се ваксинира. Какво ви бърка?Нали е пазана икономика и капитализъм?Ама - не. Здравето и живота на българина е политика в ръцете на престъпници....

147

Анонимен

преди 3 години

До БобиБраво Боби. Точно така е Русия е изостанала заради географското си положение а не заради малкото акъл в главите на руснаците.

146

Анонимен

преди 3 години

шофьор в Чукотка, абе Вие връзка с главния мозък имате ли :))) по-добре ходете да бачкате на нефтена платформа в Норвегия или в рудниците на Швеция там поне за 5-6 години ще залебите па и хубава пенсия некой ден ще вземете

145

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 144Негрaмотниците никога никой не ги е харесвал, но да търпиме тука някои от тях да ни дават акъл вече на нищо не прилича! Алоооууу...........най-северния град в Канада където въобще има хора е на ширината на Оренбург! Щях да те питам тебе да живееш в средногодишна температура минус 5 градуса! 82% от Русия е в северни и полярни ширини и сега там е между минус 45 и минус 60 градуса! И хората живеят и работят! А вие, освен да плюете НИЩО ДРУГО НЕ МОЖЕТЕ! Даже и да учите!

144

Анонимен

преди 3 години

Тръмп и той искал да е спокоен че няма да влезе в затвора и заради това ще избяга в Масква за да си сложи руска ваксина.

143

Ангелов

преди 3 години

До "отечествен фронт"Не само в България шофьорите го правят номера с минимални осигуровки. Същото е и в САЩ, където българите регистрират минимален доход, а след това се оплакват, че пенсиите им са много ниски.

142

Анонимен

преди 3 години

Като всичко руско и руската ваксина има нужда от русофили които да я възхваляват за да се излъже някой да вземе руски продукт.

141

Зозо

преди 3 години

До Отечествен ФронтИмаш гугъл. Отваряш и гледаш. Шофьор 4000лв. първоначално

140

Анонимен

преди 3 години

Па одете шофьор в Чукотка за 2000 лева, а Ви дойде акъл в главата, да видите как е да живеете в камион 10 дена при -40 градуса :)))

139

Анонимен

преди 3 години

днес , взехме доларите на файзер, айде сега и рублите да получим, а?

138

Анонимен

преди 3 години

До БобиБоби, продължаваш да доказваш, че не само, че руските заплати не стават, но че в Русия е пълна трагедия. Аз не съм чул в Канада да пътуват с "35 километра в час ако си щастливец" а те са горе долу на същата географска ширина.

137

haha

преди 3 години

Къде предлагат тука руската ваксина?*********************************Унгария или Сърбия. ЕС - скоро, до края на февруари.

136

Анонимен

преди 3 години

Не че нещо, ама ако ми намерите професионален шофьор на камин в България за под 3000 лева, елате да ми се поФалите

135

Анонимен

преди 3 години

До Абдокодир И. Х.КАжи колко струва един килограм телешко месо в Русия:))))

134

Анонимен

преди 3 години

До ???Колко?Сподели.Обаче не с общи приказки, а конкретно!