24

до Щабът

преди 3 години

Знаем ви че лъжете и манипулирате статистиката!При 90 загинали ,реалната бройка зазаразени преди 10 дни е 3600 чоеека при 2.5% смъртност.При 5% е 1800 новозаразени. Щабът само си наглася стъкмистиката за да може политиците да си раздадат обществените поръчки без търг, под прикритието на "извънредното" положение

23

bez ruska ruletka

преди 3 години

Ivermectin + Dexamethasone = bez smart

22

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВаксинираните с втора доза ги броят втори път явно. Иначе бройката на ваксинираните е по-голяма от броя на доставените ваксини.===========Хахаха

21

Анонимен

преди 3 години

България ще е последната страна на света, която ще се оттърве от ковида, защото тук пандемията се управлява от хора, които имат интерес тя да продължи дълго.

20

Броят

преди 3 години

на починалите расте от едногодишна липса на адекватно лечение и почти 0 профилактика на други болести.Или от такива, като 92-годишния ни съсед, който лятото почина след инсулт. На близките дадоха документи, че е починал от коронавирус. Не последваха никакви карантини-мандолини за семейството?!?Как става така?

19

Фантомас от Дупница

преди 3 години

Един нов вирус броди из България-ввирусът на глупостта! Той се разнася чрез ЖИПКАТА и Вертольота

18

Анонимен

преди 3 години

Не бе това е пародия бе!До края на лятото щели да ваксинират 80+ годишните,твърди Борисов.Това означава,че до края на другото лято ще ваксинира 70+ годишните.До края на по другото лято 60+ годишните.И какво излиза?За 5 години ще имаме вече 70% ваксинирани.Ми то за толкова време маса народ ще почине бе!С това темпо по-добре масово да се заразят всички като се премахнат мерките и ще стане по-бързо и по-ефективно!

17

Анонимен

преди 3 години

За да растат починалите или не се грижат за тях или са били пътници, щим някъв грип ги убива.

16

Анонимен

преди 3 години

Ваксинираните с втора доза ги броят втори път явно. Иначе бройката на ваксинираните е по-голяма от броя на доставените ваксини.

15

да,да ама не

преди 3 години

Идва времето когато сайтовете ще останат само със щатните ***! Честито на печелившите!

14

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Благодарение на мъдрото ръководство на Политбюро и ЦК на ГЕРБ България успешно се справя с КОВИД19! Не бива да се отминава и огромният принос на Генералния секретар на ГЕРБ и Премиер на България -другарят Бойко Методиев Борисов ! Да се слави името му,да се множат милиардите МУ !!!

13

Анонимен

преди 3 години

''Борисов: Ние като държава сме готови с дигитален паспорт и със сертификат за ваксинация''То ваксини няма,но паспорт и сертификат има.К'во правим????

12

Анонимен

преди 3 години

А колко са починалите след прекаран Ковид, вследствие на уврежданията от него, някой отчита ли? Двама познати си заминаха- единият от увреждания на сърцето, другият на бъбреци. В активна възраст. Пълнете училищата и градините. Масово ще се реве.

11

Анонимен

преди 3 години

Абе Бойкооо,къде са ваксините бе?!

10

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

То и населението намаля, Ана глупостта е в разцвета си. А аз до май ли ще бачкам?

9

Анонимен

преди 3 години

до 2И кое е учудващо, кое?!Всичко е ясно!Бойко каза,че е внесъл 1 милион теста.Дава ги на лабораториите на цена умножена по 10 минимум и 70% отиват в чекмеджето му.Кое е чудното?Във Франция са безплатни,дори да си чужденец.Прави си изводите!

8

Анонимен

преди 3 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙНай-голямото богатсво е свободата робе, но ти няма да го разбереш.

7

Ковидко до №2

преди 3 години

Правят се малко тестове, защото хората нямат 100лв+ за да си платят и направят тест.За почти година "пандемия" държавата все още не е организирала безплатно изследване на народа.

6

Анонимен

преди 3 години

Ясна е работата.Половин България го изкара вируса.Мангъра има аргументи да претендира,че е бил прав,щаб и правителство-че овладяха здравната система с навременни мерки миналата година и заразяването стана плавно.Много жалко за починалите,но едва ли броя им е можел да се контролира с какъвто и да е сценарий.Вижда му се края!И ваксини има вече.Файда от ограничения и рестрикции вече няма.Явно е,че 70% ще трябва да придобият антитела,за да изчезне.Вярвам,че 60% вече имат.Няма място за паника .

5

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

а у нас герб правителството не им пука за НАРОДА за ХОРАТА защото капиталисти олигарсите са кожодери