15

Анонимен

преди 3 години

Искам да питам тея нашите съграждани които издават присъди /защото съда не е извънземна форма на живот/ - Ако това бяха ваши близки, внуци ,деца или приятелите, как щяхте да мислите?Кога ще започнете да издавате сурови наказания ? Кога ще поемете отговорност за работата, която сте поели ? Ако нямате сила напуснсте .... докато се намерят хора които могат да ни защитават.

14

До Брей

преди 3 години

И аз

13

Anonymous

преди 3 години

Това е така, защото хората бъркат право и правдата, а в нашата родина те са две различни неща за жалост. Судебната система е е най-гнилата ябълка от всички институции. Трябва тотална промяна, не може едно дело като това да върви 2 години, а на Милен Цветков вече почти година, не е нормално. Но това е така, защото има едно много просто обяснение и то е, че никои няма интерес ната да се случват по-бързо, тъй като всички са на държавна хранилка и то тлъста - съдии, прокурори и т. н.

12

Додо

преди 3 години

До Калеко Алеко: Абсолютно съм съгласен с тебе. Марковски най-йезуитски се намесва с коментар, конто не е никак уместен, защото това не е негово дело. Едновременно ехидно оневинява съдията, че бил направил грешка, демек, по невнимание едва ли не, а и се показва изправен да го видят че е фактор и бъдещите убийци! Т.е. да го наемат него, защото иначе и да ги отърват други адвокати, той е фактор, който може да размести картите при свършен факт! Отвращаваща история.

11

Анонимен

преди 3 години

Не е никаква "грешка", а трайна практика на родния съд. Крайно милозливо и жалостиво правосъдие, поради което отдавна вече никой не вярва в понятия като законност, справедливост и наказуемост. Че то и най- наглият престъпник-рецидивист е с повече права от правоохранителните органи - даже не го влачат по дела.Заснел си го как краде, или убива - съдът не го приема записа за доказателство. Разследващите - съдът не им вярва, затова - поемни лица - да гледат как е правен огледа.И накрая - гол ....

10

Некъф

преди 3 години

Тоя *** 300 живота да има не може да плати греховете си и продължава да бълва *** !!!

9

Брей,

преди 3 години

доживях да сложа + на Калеко Алеко!

8

Калеко Алеко

преди 3 години

Другарят Марковски така говори от злоба защото подсъдимият не го е наел за адвокат, ако това се беше случило щеше да запее друга песен любовна ... Гади ми се от такива като тоя, дето се цанят за адвокати на углавни престъпници и убийци и защитават интересите им, а после го раздават и морални стожери на обществото ... !!!

7

Додо

преди 3 години

Поредното доказателство, че смъртното наказание е абсолютно необходимо за всяко развито и цивилизовано общество. Точно както въздуха и водата! Заедно с раждаемостта в етноса и свободното носене на огнестрелно оръжие с цел самозащита, образуват фундамента и темелите на проспериращото общество! Затова тези три компонента биват така силно атакувани от враговете на развитите, проспериращи етно-държави!

6

не кради никове

преди 3 години

До РАДИО ЕЛТО не кради никове и не обиждай

5

Saki

преди 3 години

Тук съдебният състав е натиснат отгоре. В обществената дейност на бабата на детето е заровено кучето.

4

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

присоциализма за убийство даваха смъртна присъда

3

До 1

преди 3 години

Няма 15, след 11г. може спокойно да кандидатства за УПО, и понеже всичко ще е отшумяло ще го пуснат.

2

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

ВИКТОРИО АЛЕКСАНДРОВ и КРИСТИАН НИКОЛОВ трябва до живот да лежат в затвора

1

Анонимен

преди 3 години

Ми съдебна грешка е. Ако ти му беше адвокат, щяха да го оправдаят, че и да му се извинят за неудобството. А сега, ще лежи. Е, едва ли 20 години, по-скоро ще го пуснат на 15, за "добро поведение".Ама така е, като не е наел "правилния" адвокат...