167

доктор Пенчев

преди 3 години

Чакам с нетърпение Атанас Велмазов данапише още някой умен текст, започващ с чест и адмирации годподин Борисов.

166

Чоко

преди 3 години

Тези смота*няци от т.н. ЩАБ трябва да се разкарат незабавно. Чули, недочули и пак ще затварявме държавата. Пожелавам на този гнус*няк да работи , той и цялото му семейство, на частно и да го видя дали ще е такъв радетел на затварянията. Докато сега на хранилката с 1000 лева допълнително може да продължаваме да стпоим затворени завинаги.

165

До-т

преди 3 години

Бори се кой ти пречи,вземаш си 500 лева месечно и си свободен цял ден да си докараш колкото искаш още!

164

Анонимен

преди 3 години

Чакай малко, вие още не сте отворили и обявяваш, че имаш намерение пак да затваряш. Д.е.м

163

Мога да готвя!!!

преди 3 години

Като не можеш да готвиш, яж консерви. Едно време имаше свинско с моркови, беше вкусно!Или прати жена ти, ще я научим и на готвене и на..

162

изолация

преди 3 години

Доживотна изолация трябва да има за всички членове на Герб, както и тези от сателитните им партии. Че те са по опасна болест, от всичките вируси, взети заедно. Вредят повече на държавата и народа, даже и от атомна бомба.

161

ИМА ОЩЕ!

преди 3 години

Мутиралият щам от Перу живее в канализацията, и като седнеш на тоалетната да свършиш нещо, те инфектира през... Затова ще се наложи всички да ходим с памперси за възрастни и да не ползваме повече тоалетните. От СЗО го съобщиха.

160

Не мога да готвя !!!

преди 3 години

Какво да правим ние?Яйца "готвя" в микровълновата, кремвирши поливам с топла вода от чешмата, барабар с обелките. И жената така-замразена риба слага в партигрила, а сина мята яйцата с черупките в тигана, като гранати. СОТ-а пита готвим ли, когато се включи датчика за дим.Цял живот по ресторантите...Смятам, един тристаен така опаткахме.Говорят, че само ваксинирани ще могат да посещават ресторантите...Та да питам:-Има ли някой оплодил,някоя забременяла след ваксинация?-Как е либидото?

159

т

преди 3 години

Най много скачат за затваряне на държавата всички на държавна хранилка. Хем са си в тях, заплатат им тече, стажа също.....песен. А другите хора, които се борят всеки ден за хляба си са " несериозни", "лоши граждани" и " неспазващи мерките". Да се разменим за три месеца, аз да стана държавен служител а ти живей с 24лв на ден, които още не сме ги взели.

158

Аз

преди 3 години

Предстой 5 вълна, щама от Тамбукту бил много опасен, вдишваш и веднага умираш. Затваряте бързо всичко, защото в чували ще ни изкарват. Запасявайте народа с маргарин и други заместващи химикали за да оцелеем. Така и въздуха ще се изчисти и ще може да ни похвалят от ЕС, ООН, СЗ, НАТО, САЩ, Русия, Китай и от междугалактическото правителство. Първа награда за най социалното и отговорно правителство. Хайде наздраве с чаша МАРГАРИН.

157

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и адмирации господин Кунчев ! Бъдете здрав и благословен ! ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е С ВАС - Аз, Тонката, Зозо, СТРАНДЖАТА и госпожа Бикова !Предлагам да препоръчате на НОЩ отваряне на специализирани лагери за изолиране на хората на полов и възрастов принцип и тотално прекратяване на всякаква дейност в държавата до появата на следващия още по-заразен щам.

156

Е...

преди 3 години

...може и да има, може и да няма - живи и здрави. Вече свикнахме на неясни изказвания ;) .

155

9

преди 3 години

А на бас, че в краят на Март, ще затворят пак държавата за да не се гласува. А до изборите, всички медии и телевизии, както и щаба и лекари, ще плашат с най лошото народа, за да не се гласува.

154

Анонимен

преди 3 години

Пак се появи мизepника-агент на недвижими имоти, да се напъва да си продаде съборетините в Неофит Рилски! Точно срещу сметището са! Огледи може всеки ден!

153

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 156Аз съм хващал грип през август и септември. Нещо друго да питаш?

152

A

преди 3 години

Тъпакът Кунчев защо не изчака той да се ваксинира с Астра Зенека, ами бърза да се набута при тия с 94% ефективност? Тоя търтей не е виждал пациент на живо от 30 години сигурно и не виждам с какво е заслужил ваксина повече от една обикновена продавачка в Кауфланд! Целият щаб са едни мишоци, които бързаха първо своята кожа да спасят с хубавите ваксини, а за народът да останат скапаните! Срам ме е от тях! Издънки!

151

Анонимен

преди 3 години

Цялото наше,а даже и световното стадо, продължава във вкорененото си малоумие,да не проумява,матрицата,в която го натикаха и в която играта със все нови и нови щамове на лабораторната разработка COVID-19, няма да има край,до пълното му унищожаване от "загрижените" за здравослвното му състояние унищожители!!!И ПАК,ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ,ЗАДАВАМ ПРОСТИЧКИЯ ВЪПРОС - КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА ВСИЧКИ ДРУГИ БОЛЕСТИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИТЕЛИ???!!!ОТГОВОР НЯМА И НЯМА!ЗАТОВА ПЪК МАЛОУМИЕ И СТРАХ,С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ!!!

150

Анонимен

преди 3 години

до 155Нали един път вече те питах, Кога си виждал грип през Август и Септември??

149

Анонимен

преди 3 години

Ковид = Грип

148

Анонимен

преди 3 години

До НеееВ ЮАР е най- опасният за сега щам. А и папаята и козата бяха болни