1.Една Крава изяжда 50 килограма на ден Храна .2.Дава 25 литра Мляко на ден .3.6 месеца в година пасе Безплатно Храна .4.6 месеца в годината се храни изкуствено със Смески по 0,20 лева на килограм .5.За 1 килограм Краве Сирене е необходимо 6 литра мляко .Въпрос - колко струва Краве Сирене ?
До V BG vsichko e menteТурското сирене е по-менте от българското и дори по-менте и от некачесвеното гръцко сирене "Фета", имаме тук различни сирена и сравнявам,не живея в България.Българското саламурено сирене си остава най-доброто.
Борисов и ГЕРБ изсипаха няколко Милиарда лева Субсидии за животновъдите , а Стоката им става все По-скъпа ? Какво се случва ?Същото е и с Хляба ?
ЩОМ ПАК КРАДАТ НИ ГЕРБЕРУГИТЕ,СТАНИ РАЗУМНО СЛЪНЦЕЯД,ЧЕ МАЗНИНКА СИ ИМАТ ДРУГИТЕ,ЗА ЧЕСТНИЯ ОСТАВА ГЛАД !!
Сиренето може да стои в саламурата цяла зима,не може ли сами да си направите сирене или кашкавал?Не е никак сложно,даже е доста лесно за правене.Само някой овчар трябва да ви даде мляко и готово.
Имам един Въпрос за тази Статия . Цената от 6-7 лева дали се отнася за Производител или за Търговец ?Защото аз си купувам директно от селата покрай Банско по 7 лева Сирене и по 9 лева Кашкавал . Същите продукти , със същия бранд и производител ги виждам в големите хипермаркети съответно на 14 лева и 18 лева .
Ами договаряте се с някой овчар,да ви произведе сирене,давате му едно каче или тенекия ,взимате си качето с буците сирене и така карате цяла зима,лятото пак си взимате едно каче бяло саламурено сирене или пита кашкавал и готово! А киселото мляко се забърква за 5 минути.Само трябва да изварят млякото.
Не се лъжете - истинско сирене ще намерите само в селска къща където си го правят по домашномо и с традиция.
В тази държава отдавна всичко е имитиращи продукт т. е ме те. На,, производителите'' все нещо им пречи и все им е малко.
До Анонимен 101Ха ха ха нормалните българи кои са нормалните българи?А ненормалните ?Българи юнаци защо така се случи с вас да ядете такива помий.Българи юнаци нормални и Ненормални.
Продължение : Ceгa кaтo дoбaвим и пaлмaтa в кoмбинaциятa пoлучaвaмe имитирaщ прoдукт! Кoйтo прoизвoдитeл нe купувa пaлмoвo мacлo, cухo млякo и млякo oт Гeрмaния и Унгaрия c 0.1% мacлeнocт, мoжe дa кaзвa, чe cирeнeтo и кaшкaвaлa му ca иcтинcки! Пoнe дoнякъдe! Дa нe гoвoрим зa киceлoтo млякo, което в отворена пластмасова кофичка изкарва над 10 дни в хладилника и си изглежда добро, а дали е?!
Истинско сирене за 6-7 лв. килограма нямало, пълно е с палмово масло