49

Анонимен

преди 3 години

Китайски здравни експерти призовават за спиране на коронавирусната ваксина Pfizer поради 23 смъртни случая в Норвегия след ваксинация.Експертите смятат, че след инцидента в Норвегия други страни също трябва да преустановят използването на ваксини срещу COVID-19, като Pfizer, които са създадени с помощта на експериментална технология на РНК.

48

Анонимен

преди 3 години

До До 32Защото руската ваксина не е одобрена от никой реален медицински орган а само от Вова, който пък не иска да се ваксинира с нея.---А колко са жертвите и страничните ефекти на одобрените от медицински органи западни ваксини?

47

Анонимен

преди 3 години

Тези ваксини май имат по голяма смъртност от самия вирус!

46

Анонимен

преди 3 години

Германски специалисти от Института "Паул Ерих" започнаха тестове след смъртта на 10 души, ваксинирани срещу коронавирусна инфекция с ваксината Pfizer / BioNTech, заяви ръководителят на отдела за безопасност на наркотиците на Института Брижит Келер-Станиславски.

45

1-n

преди 3 години

Осигурете ваксини вместо да се подигравате на данъкоплатците.Пускайте ги за който желае...няма какво да чакаме някои да мислят и размислят

44

Анонимен

преди 3 години

13 израелци са получили парализа на лицето след като са били ваксинирани с Pfizer Covid, на фона на наплива от доклади, описващи неблагоприятни ефекти. Американската администрация по храните и лекарствата съобщи за подобни проблеми преди месец, но тогава заяви, че не са свързани с ваксината.

43

Анонимен

преди 3 години

А защо при одобрените от медицински органи западни ваксини толкова много хора умират след ваксиниране? Как са одобрени?

42

Анонимен

преди 3 години

До 33Ами може. Какво мислиш, че знаят 99.9% от лекарите в България примерно? Ами те учат по една единствена наложена догма. Отрича се хомеопатия, фитотерапия и изобщо всичко, което е работило хилядолетия. Те са сега като рекламни агенти на фармацията. Не го правят умишлено. Те са като програмирани зомбита. И повечето вярват, че помагат на хората, а всъщност нанасят вреди

41

Анонимен

преди 3 години

От руската ваксина никой не е умрял.

40

Анонимен

преди 3 години

Петдесет и пет души в САЩ са починали след получаване на Ковид ваксина, според данните, подадени във федералната система. Според данните, смъртните случаи са настъпили сред хора, ваксинирани както с ваксината на Модерна, така и на Пфайзър-Бионтех. Системата за докладване на нежелани събития при ваксинация (VAERS), е федерална база данни. Системата е пасивна, което означава, че отчетите не се събират автоматично и трябва да бъдат подадени. Модерна и Пфайзър не отговориха на исканията за коментар.

39

Анонимен

преди 3 години

Колко да емасова - с по 5000 ваксини и масово хора, които не искат. Спирайте вече, март иде, гроб си отиват

38

Бау

преди 3 години

До Мислещати си всичко друго, но не и "мислеща" :D

37

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Иначе Боко натиска за ваксините на Астра-Зенека. Понеже снахата е в партията му - пък и са по-евтини. Така ще останат повече пари за крадене.

36

Мислеща

преди 3 години

Както е казал народа: "Всяко зло за добро". Хубаво е , че нашите управници са корумпирани и некомпетентни, та дано отървем масовата ваксинация. С това темпо и до година няма да са ни ваксинирали / чипирали/!

35

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

ДО анонимния 32- руската ваксина не се предлага, защото не може да мине одобрението на регулаторите. Както не се предлага и китайската. Когато минат - тогава ще се предлагат.

34

До 32

преди 3 години

Защото руската ваксина не е одобрена от никой реален медицински орган а само от Вова, който пък не иска да се ваксинира с нея.Ако толкова я искаш вдигай се и в Русия!

33

Бау

преди 3 години

как може да си мислите, че знаете повече от учени и лекари ми е непонятно? След видеа във ФБ и жълти статии сте вече експерти и никой не е погледнал даже дали ваксината е опасна... Не била одобрена ... Все едно исуската я одобрява.

32

Анонимен

преди 3 години

Защо руската ваксина не се предлага като алтернатива. Нали сме свободна пазарна икономика, нали е демокрация, или?

31

Анонимен

преди 3 години

Ако имате родители в старчески домове, наистина ли ще ги оставите, да бъдат убити по този начин ???

30

Анонимен

преди 3 години

Режимът в Брюксел е платил 2.3 милиарда ваксини, това е колкото цялото население не ЕС да се ваксинира по 4 пъти. Ако трябва с полиция ще принудят хората да се ваксинират, иначе ваксините трбява да се изхвърлят и парите са хвърлени на вядъра.