72

Мислете първо.

преди 3 години

Може би единствено президент помисли за децата. Те излизат ваканция от 03.04. На ,04.04 избори има една седмица да се дезинфекцират всички стаи,и чинове и децата да влязат на чисто.Мислете първо преди да плюете .

71

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Права е жената. Най- добре е на 2 февруари

70

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Права е жената. Най- добре е на 2 февруари

69

Анонимен

преди 3 години

***... кърдж........., дето даже не разбра, че от поста който заема, тя е шефката на ББ, седнала да разсъждава и да ръси смехории. Горката, много е жалка и даже не се усеща, че подкопава любимица си.

68

Анонимен

преди 3 години

Не можело на каталолическия Великден. Цвета си иска изборите на Цветница (католическата), тя е къде-къде по-удачна.

67

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

До Анонимен 64чи понделник е почивен ден бе

66

Щирлиц

преди 3 години

Кондолиза пасти да яде.

65

Анонимен

преди 3 години

Никога не е било толкова огромна подкрепата за Борето за това как нарече КарайТанкчетата.Определението надхвърля надсредната мъжкарска смелост, с точното си анатомично-психическо определение то засенчва светила в нашата административна медицина и не на последно място то дава ясен хоризонт на морала на внуците му.

64

Анонимен

преди 3 години

Тази спешно трябва да бъде освидетелствувана , също както и началникът й !Вобще могат ли толкоз много глynocmu да бъдат изговорени и то все по-големи и по-големи ?!

63

Шопо

преди 3 години

Леля , в православната църква всяка неделя има някакъв светъл празник ! Това не означава,че Радев не трябва да насрочва избори и Чекмеджан вечно да царува !!?

62

До Хе,хе!

преди 3 години

Колко години не можахте да измислите нещо по-умно, по-хапливо от зелен чорап, ***, фуражка? Много сте елементарни и досадни!С кого ще сравниш ген. Радев? Стигнал е до званието си стъпало по стъпало, пилотирал е десетки видове самолети, пилот-ас на скоростни изтребители, знае руски и английски, говори смислено, сбито, разбрано, не като онзи "Пунта Мара" и конгратюлейшън! Какъв фигурант, бе муньовци?Работи стриктно по Конституцията! Плюйте си в пазвите да не направи нещо като Главнокомандващ!

61

Анонимен

преди 3 години

Всички знаят как я нарича Бойко ..Защо ли ... Има нещо предвид.. Вярно ли е че ходи без долни ***..

60

Анонимен

преди 3 години

В щатите краварките яздят кобилиВ Европа краварките са в левия ъгълВ България краварка е председател на Народното Събрание

59

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименне разбирам с какво съм "спечелил" упоритото ти заяждане с мен?!..Но понеже съм възпитан тип,ще ти отговоря:-ДА,апелирах лятото Тиквата да подаде оставка!..Мутрьо не посмя тоя път /за разлика от предните ДВА ПЪТИ!/,защото Цвъки вече нема да му осигурява "изборната победа"..СЕГА вече написах НА ШЕГА,че "трябва да го оставим да агонизира в НЕКАДЪРНОСТТА си"НЕ следя изявленията на г-н Президента,защото отдавна съм декларирал БЕЗУСЛОВНАТА си подкрепа за него!

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59Ти си завършил Харвард? Леле-е, а на мен ми внушаваха, че там давали отлична, направо извънземна подготовка! Оказва се, че всяко производство дава и фира. Зависи от мат'ряла, чурук мат'рял - чурук изделие! И все пак дай да се видим, да се снимам до един харвардски стюдънт! Щото аз съм завършил само в Санкт Петербург... Пък може и да те изпитам. Може и да разбереш разликата. Хлъц!

57

Хе,хе!

преди 3 години

Също така никой няма да си спомня за зеления чорап още след президентските избори на есен !

56

Анонимен

преди 3 години

Събрани от кол и въже прости данки *** , толупи авантаджии с евтини апартаменти , къщички за гости , некадърни калинки с дипломи но без знания , не знаещи добъре чужд език но пратени да представляват цяла държава , .Човекможе да изрежда до утре какви прекрасни кадри и сътрудници са около един човек с амбиции да управлява и представя дъравата ни пред света .Джанки четете в първото изречение !И имат наглостта за претенции че са нещо повече от всички нас .Поразиите им са без мярка !

55

Анонимен

преди 3 години

Можем да се хванем на бас,че до една година никой в тая държава няма да си спомня за"Прекрасната Кърджалийската Принцеса"

54

Анонимен

преди 3 години

Време за реформи е! Времето на празните приказки на Борисов изтече. Избори 2021!

53

Анонимен

преди 3 години

Шашавия ни фигурант освен на инат да прави за друго не е способен.Некадърник от класа.И за да не прави нищо 4 години взима 14 000 лева заплата.Ама всичко се връща наа този свят.