119

Пояснение от РОДОПА

преди 3 години

Ако от 4ти км подтвърдят че гербоидалните метастази са двулични, това ажтоматически ли ги предопределя като двудупетни та да им бъцат по две ваксини , едната в първото лице и втората във второтодупе. Отделно ще се индексират ли килограмите на метастазирания курнавирусонясЪлшебек, колко е почече маста, лойта и сланината толко по големо шише треа да се изцвръка в туловището от куранаВирусът обичал да се заселва в сланинистите мръФки, майнЪ.

118

маке

преди 3 години

Значи и до нас !

117

Анонимен

преди 3 години

Не харчете пари напразно. Има две три хиляди зомбита дето я искат,купете за тях. Мислещ човек няма да се ваксинира.

116

Pro- staka

преди 3 години

В САЩ бивш конгресмен демократ вече предложи пари срещу инжектиране на ваксина .Условието за да ги бият ваксините (за които практически никой учен от страните НЕ знае какви тестове и резултати се се получават от тях ) е 1,500 долара ,без задаване на въпроси за тях.Никой не го еня за вас , вие сте просто едни торби с пари за фармацевтиката.Айде честита Ковида и ЧЕСТИТА КОВИДНА ГОДИНА ДА ЖИВЕЕ МАМОНА *** ЯКО

115

Анонимен

преди 3 години

Поредните лъжи, пак се разчита на късата памет на българинът.

114

Койчо

преди 3 години

А нема нужда!!

113

Анонимен

преди 3 години

mRNA ваксина досега не е имало и тестовете са малко. Дори в САЩ където уж са либерални пускат ваксините първо на малцинствата. Замислете се защо.

112

Анонимен

преди 3 години

Нито един управляващ няма да си сложи ваксина. Замислете се защо

111

Анонимен

преди 3 години

И аз съм пас, и не съм само аз, война ще става ако трябва

110

J

преди 3 години

"Във ваксинационния план имаме провеждане на информационна кампания, твърдо сме решени да изправим целия ресурс на държавата, за да достигне ваксината до всеки български гражданин - той да бъде информиран за ползите и да вземе информирано решение." Този министър трябва да знае, че информиран избор означава не само да изопачиш истината за да заблудиш офцата да си сложи ваксината, а че човек може и има право да избере и да не си сложи ваксината, след като се информира за нея.

109

SP

преди 3 години

Лекарите не лекуват, за да има голям брой починали, за да ни принудят да се ваксинираме периодично !!!

108

Левтер

преди 3 години

Ваксината за мен ви я преотстъпвам.Късмет...

107

Анонимен

преди 3 години

Тях не ги е грижа за вас! Лъжци.Убийци.Контрол и манипулация отнемане на права и свобода.Тровят ви с ваксини.В БОГ няма болести и страх има Любов и свобода.

106

баба мара

преди 3 години

следващото правителство което и да е то ще отмени всички измишлъотини нагерб хората над 70 години са с много болести и лекарства как ще ги карате насилада се ваксинират това да не е контр лагер не може ек да ми налага крути меркитъи като българия е в нато и ес без референдум

105

Анонимен

преди 3 години

Да ваксинирането ще е доброволно. Но вече няколко авио компании обявиха, че само ваксинирани хора ще бъдат допускани до техни полети.Гергана Паси предложи законопроект в който само ваксинирани Българи да имат право да напускат държавата. Ще измислят и още много правила и закони и накрая ако не си се ваксинирал ще имаш единствено право да си седиш вкъщи..Инъче казват който иска да се ваксинира..

104

Пижо

преди 3 години

Мдааа, ваксината, която трябва да се съхранява при повече от МИНУС 80 ГРАДУСА, ще стигне до всеки фелдшер и село, в годно състояние! Убеди ме! Толкова ме убеди, колкото ме убеждаваш как здравната система е върха, легла има, а тия дето умират пред болниците и в линейките не съществуват! Как точно ще се отрази тази ваксина на хора, които ВЕЧЕ са заразени, но е твърде рано тестове да го отчетат? Как точно ще се отрази ваксината на онези 1/3 от българите, по негови думи, които вече са го изкарали?

103

До Анонимен 108

преди 3 години

Аз ги видях !...Ти гледай Бойко !

102

сорос

преди 3 години

ваксина трябва да е на доброволен принцип който иска нека да се ваксинира

101

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 102Докато чакаш страничните ефекти, виж преките - по 150 умрели на ден. Това не ти ли е достатъчно. Не се страхувай, вътре няма чипове, предоставени от Бил Гейтс.

100

Анонимен

преди 3 години

ЗАТВОР ЗА МУТРИТЕ НА БОКО!!!12 000 000 ваксини за 6 000 000 българи!НАГЛИ КРАДЦИ И УБИЙЦИ ОТ ПП ГЕРБ!!!