15

Анонимен

преди 3 години

ВЕЧНО ПЛАЧЕЩАТА ДАСКАЛИЦА И ПО НЕДОРАЗУМЕНИЕ КМЕТИЦА НА СОФИЯ ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА ПО ПРЯКОР ЦИВРАТА Е ЕМБЛЕМАТА НА ГЕРБЕРАСТКИТЕ БЛИЗАЛКИ. С ВЛАЖНИЯТ СИ ПОГЛЕД СЕ ОПИТВА ДА ПРЕСПИ СТОЛИЧАНИ И ДА НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТ КРАЖБИТЕ ИМ. И НЕЙНОТО ВРЕМЕ ЗА СТРАДАНИЕ ИДВА.

14

ПроСоТо

преди 3 години

момент!..Искат да кажат,че ЗА СЕДМИЦА 12000 БОЛНИ са били ПРИЕТИ В БОЛНИЦИТЕ,заемайки 12000 легла и са били "лекувани" с 12000 КОМПЛЕКТА ЛЕКАРСТВА?!?!ТОВА е "да бъдат излекувани"!!!да не споменавам гръмките слова на БанкянскотоЧудо,че.."ЛЕКАРСТВО ПРОТИВ ковида НЯМА"!!!!Та КАК "ЛЕКУВАШ" БЕЗ ДА ИМАШ нужното ЛЕКАРСТВО?!...ептян откачиха тия,ептян!!!Но като гледам,побъркаха и хората..Станахме за резил ..какви са тия откаченисмешки на смешницитебре?!?!

13

Анонимен

преди 3 години

Спряха заведенията за два дни и ефекта е за седмица назад? Ако ги бяха спряли преди месец сигурно и един болен нямаше да има :-)

12

Анонимен

преди 3 години

Ама как си кротуват тихичко и спокойничко и взимат диктатурски решения само без никой да ги закача

11

Анонимен

преди 3 години

А защо министрите му не работят и докато изрично не им нареди има проблеми във всички министерства, като не иска да чува че има проблеми да си смени министрите, тия работа не вършат и за 2 стотинки и създават проблеми и хаос .Oбществото не може да чака все специални нареждания и да мре по улиците.

10

Анонимен

преди 3 години

Лекуват ги с аспирин ли!! След седмица всички ще е наред )та да попитаме къде е вироса в Китай ?

9

Позитанец медалист

преди 3 години

Няма вирос

8

Анонимен

преди 3 години

Браво на Генерал Радев президента на републиката

7

Анонимен

преди 3 години

Мангъров отиде да лекува болните и само за две седмици изправи здравната система на крака. Браво на д-т Мангъров.

6

Ха ха!!!

преди 3 години

12 хиляди 'излекувани' за седмица! - ама с какво??? Нали няма лекарство за Корона?Значи - просто са се 'оправили'. Както хиляди и милиони се 'оправят' всяка година от грипа и настинките без да ги споменават в новините!

5

КОГАТО

преди 3 години

Когато стратегията е "Да си затворим очите вместо хотелите, моловете и заведенията"Резултатите се отчитат умножени и със закъснение!

4

гербисто-патриот

преди 3 години

Ето че за 2 дни с мерки и вече се вижда резултата. Време е да разхлабим мерките, да пуснем мачовете и дискотеките, за да може да се радва народа на предствоящите весели и обилни празници.

3

Анонимен

преди 3 години

В София над 50% са болни ! - масово крият , не си правят тестове защото нямат по 120лв или от страх да не карантинират цялото си семейство !Ама болниците са претъпкани и няма места , и сме на първо място по смъртност !и умрелите са мн повече -мрът си по домовете без пср

2

Анонимен

преди 3 години

"София вече не е с най-много болни"Споко! - след пазниците се хвалете!

1

Шмул Розенкранц

преди 3 години

О... чудо, благодарим ти... Бащице Тиква:)))!