10

Зарко

преди 16 години

До мендонка: прозрачността се осигурява от факта, че до сега свободните места също са били по-малко от децата и преди е било възможно родителите, които дадат пари на някой могат да се уредят с място за тяхното дете, а сега тези, които първи се запишат онлайн ще получат място. Така поне ми се струва на мен :)

9

SSSR

преди 16 години

Знаех си, че по тази част от текста няма да има коментари:"Справка на Столичната община показва, че от 1992 до 2000 година в София са били закрити 44 детски градини.Заради реституция са били затворени пет детски градини в район "Средец" и две - в "Оборище".В останалите райони най-много детски градини са закрити във "Витоша" - 5.В районите "Триадица", "Искър", "Младост" и "Люлин" са закрити по четири градини. "

8

girl rulZ

преди 16 години

IP-то, което е забило сайта и не ви позволи да си рег-нете дечицата е 666.666.666.666. Намира се в Драгалевци. На името на Костов. Максим не можа да си включи лаптопа, иначе и той щеше да помогне в забиването на сайта. А доста държави виждат в децата бъдещето на страната, не просто нещо, което в близките години няма да гласува и затова няма нужда да се грижат за него... Едно е да плюеш по Костов и който ти пусне славитУ и медиите, друго е да видиш каква абсолютна анархия цари... Ще търсим виновника, ще търсим начин да се оправяме поединично (както досега) и ще си седим на това дередже или ???

7

lokster

преди 16 години

О, айде бе, сега пък хакерски атаки са им били виновни! Е*аси сървъра който са направили - да забие от двайсетина хиляди заявки...А ме е страх да помисля колко пари са хвърлени ей така... за тоя що духа...

6

mendonka

преди 16 години

Интересно ми е как се осигурява прозрачност при този начин на записване.Нека някой да обясни!

5

LOLcat

преди 16 години

Децата- пред компютрите. На 11 да са станали хакерчета, да разбият системата, да си сменят ЕГН-то и сами да се запишат в ясла като тригодишни.

4

tinman

преди 16 години

Е аман де с тия хакери деее :) Много хакер, мнооо нещо :)Глупости на търкалета,някой от Общината или от великате фирма Сърма ..ммм.. пардон Сирма, ще обясни ли ако проблема се дължеше на хакери, как така след като смениха уеб сървъра с Апачи изведнъж с магическа пръчка проблемите и хакерите изчезнаха??? Много ми е интересно, какво е това "съвпадение"??? Писна ми разни хора да обясняват некадърността си и незнанието си с "хакерски" и прочее атаки, ай сиктир :(( Явно по техните разбирания всички родители дето се опитвахме да запишем децата си сме хакери?!?!?!? Кво да кажа освен - ИДИОДИ !!!!!

3

Дядо Мраз

преди 16 години

Много бързо поправихте грешката

2

Дядо Мраз

преди 16 години

Не разбирам къде се крие проблема, според първата страница на сайта, и по-точно в превюто на статията, пише че регистрираните деца са 15 000, а свободните места 700 Хиляди, това както и да го смятам, излиза, че свободните места са със пъти повече от децата, на кого да ВЯРВАМ???

1

преди 16 години

a,be,ei, shashkani,slagaite kaputi kato se onojdate.......detza shte mi praviat........!?