86

Анонимен

преди 3 години

Ако и за Тръмп напишеха една такава статия че е суперстар - вече щеше да е официален президент!

85

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко ако си вярваше, че е спечелил вместо да тероризира народа и да го малтретира да беше повторил изборите.Ама си знае, че ги е фалшифицирал. И ги е фалшифицирал с МНОГО.Борисов под натиска на хората 3 пъти подава оставка и 3 пъти печели избори.Това се казва демокрация.Оня тиранин освен да се разхожда с калашник на корема и да тероризира друго не знае.И да се запиня и да не се - времето му е изтеклоо.

84

мадуро

преди 3 години

приятелка на Гуайдо. хи хи

83

запознат

преди 3 години

До анонимен 91,Малко вероятно, трябва да я охраняват по-добре от някой зашитен свидетел срещу бос на сицилиянската мафия. Като виждат беларусите какво се случва в Украйна, поне няколко милиона ще я искат мъртва час по-скоро!

82

Анонимен

преди 3 години

Тия па, какъв президент е тая? Загубила е изборите, може да са фалшименто, но ги е загубила или батка Лукашенко съвсем честно си ги е фалшифицирал, както правят почти всички. САЩ създават много серизони прецеденти с Гуайдо и тая, съвсем скоро обаче може да им се върне - по абсолютно същата логика чичо Дончо може да откаже да напусне белия дом

81

Анонимен

преди 3 години

До КромитлукашенкоСпоред тебе, простако, тази жена дали ще оцелее повече от 3 дена в Беларус?

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Първо призна загубата си и впоследствие избяга в Литва и от там реши изборите са маниполирани."Алтернатива и беше, да НЕ признае изборите и да ѝ се случат "работи". Не познаваш хора от Беларус, само това ще ти кажа. В Бълагрия така и не се покри историята за белите лентички, дето си ги носиха около ръцете в изборния ден, за да сигнализират, че ще гласвуат ПОРТИВ диктатора. Имаше урни, в котио не се виждаха хора без лентички, а после от такива урни илзиаха 78% за Лукашенко.

79

Казуар

преди 3 години

До ХахахахахахахахахаА пък Лукашенко предаде Беларус на Русия.

78

Анонимен

преди 3 години

Таз преводачка на английски и немски е леко лицемерна.Първо призна загубата си и впоследствие избяга в Литва и от там реши изборите са маниполирани.Освен това Лукашенко е критикуван ,че почти не използва беларуски език.Само,че опозиционерката няма и едно интервю на беларуски ,а пък и името и на беларуски е Святлана Циханоуская.Не малко беларуси смениха руският вариант на имената си с беларуски,но не и голямата опозиционерка мечтаеща за излизане от руската зависимост!Идентитетът се брани на

77

Анонимен

преди 3 години

Украйна стана една щастлива държава.

76

Да бе

преди 3 години

Същий Гуидо, ще си сънува мераците на английски!

75

Анонимен

преди 3 години

Същите западни номера са правели на Сталин западните измамници. Троцки и троцкистите, други предатели, заговори вътре в Съветския съюз от Германия и Великобритания.

74

Анонимен

преди 3 години

Като Хуайдо ще вземе милионите долари и ще избяга.

73

Тонката

преди 3 години

НАТО пази България:):):)

72

Анонимен

преди 3 години

Президент с 10% подкрепа, алоу днес БГ/фейк!!

71

Тонката

преди 3 години

А Фигуранта изгонен позорно от Естония:):):):)

70

хехе

преди 3 години

ПРОПАГАНДАААААА ЕВРОПЕЙСКА ПРОПАГАНДАААААтова е цялата статия !!!!

69

Продукт

преди 3 години

Соросоиден продукт с типичните словесни демокраставичалски клишета.

68

Анонимен

преди 3 години

Е как може да говори така за др. Лукашеску-пръв приятел на др. Путинеску..Тая женица така се беше сащисала, когато пристигна в Латвия, че каза ,че трябва да се примирим с изборните резултати. Явно от КГБ я бяха бая съветвали...

67

Анонимен

преди 3 години

Бившият председател на колхоз Александър Лукашенко направи преврат и узурпира властта в Беларус. Не му провървя на началника на колхоза с колхозниците които въстанаха срещу него, не му провървя и с президента в САЩ. Отива си неговия другар и приятел Дон Тръмпович, а спящия Джо няма да го остави да си развява байряка в Беларус. На Путин не може да се разчита за нищо, прецака Армения ще прецака и Беларус.